• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

Asdfghcf

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
164
52
13
2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala:((???

Konunun başından anladım bırakıp başkasıyla evleneceğini.Kendinden emin olmayan hiç bir insanla yola çıkılmaz.Sonuç hüsran oluyor her zaman.İyi ki evlenmemiş sizinle.Sizle evliyken, o kızla buluşmak isteyebilirdi.Tıpkı onunla evliyken sizle buluşmak istediği gibi.Bu daha üzücü olmaz mıydı?

Takıntı haline getirmişsiniz icten ice istenmemek de uzmuş sizi hirsli bir yapiniz var sanirim sizinki sevmem vs degil tercih edilmemek. Hayatta her şey bizim icin oluyorsa bir hayir olmuyorsa bin hayir deyip yolunuza bakmanizi tavsiye ederim bir buyugunuz olarak. Adam evlenmis 6 ay sonra sizden resim vs istemis sizi allah kurtarmis goremiyor musunuz .

2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala:KK43:(???
Bu ne saçma bi şey. Yazı başkasınınmış gibi bi oku Allah aşkına. Paspas olmuşun
Bu kadar mi yalnızsın
Arkadaşlarınla görüş bi şeylerle uğraş

Karşımdaki gel gitliyse ben bu durumdan ne anlarım? Beni yeterince sevmediğini.
Zaten siz dururken gitmiş başkasıyla evlenmiş. Daha neyini unutamıyorsunuz?

Şu saatten sonra haklı olsanız ne olmasanız ne? Artık geçmişi bırakıp yolunuza bakmanız lazım. Farzedelim bitti evliliği geldi sizin yanınıza, kabul edebilecek misiniz bu ne istediği belli olmayan adamı?
Ben onu unutmak istiyorum ama cikmiyor aklimdan.Sevmiyorum aslinda ama yaptigini hazmedemedim bir turlu

Adamın gelgitli olması yetmiyor bir de kızlara bakmaya falan gidiyor sözlenmek için yani bu kadar değer vermemiş sana ordan anla. O değer vermemiş sen bari silkelen kendine gel üzülmeye değecek biri değil.

Ben onu unutmak istiyorum ama cikmiyor aklimdan.Sevmiyorum aslinda ama yaptigini hazmedemedim bir turlu

Birini unutmayan isteyen insan unutur ben hep buna inanmışımdır. Yok ben tek başıma yapamıyorum diyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Yaptığı şeyin bir önemi yok ki artık geçti, gitti, bitti. Kurtulduğunuza şükredin bence

Back
X