- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Belli ki yazsa konuscaksin. Adam evli evliSizce 9 ay once yazan biri tekrar yazarmi ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ki yazsa konuscaksin. Adam evli evliSizce 9 ay once yazan biri tekrar yazarmi ki?
Bana yazdiginda cok sert konustum.Hakkimi helal etmedim falan.Nefret ettigimi soyledimBaşkalarına yazıyordur![]()
Hayir asla.Muhatap olmam ama mutlu olmadigini bilnek istiyorum ben üzüntünün dibine vurdum.Cok pisnan olup uzulsun istiyorum o kadarBelli ki yazsa konuscaksin. Adam evli evli
Telefonda laklak ettiği biri icin mutsuz olacagini mi düşünüyorsun gercekten? Farkindaysan aniniz bile yokHayir asla.Muhatap olmam ama mutlu olmadigini bilnek istiyorum ben üzüntünün dibine vurdum.Cok pisnan olup uzulsun istiyorum o kadar
Neyi gururuma yedirmiyim?Tamamda olan oldu biten bitti bu saatten sonra gururuna yedirme bi kere
Ben de hiç anlamıyorum bu kafayı.Telefonda laklak ettiği biri icin mutsuz olacagini mi düşünüyorsun gercekten? Farkindaysan aniniz bile yok
Konusmasi cok guzeldi cok kibardi cok seceredi kelimelerini.Kimseye guvenmedigini soylerdi ama hep.Tamam da canım benim seni sevseydi senle evlenirdi bi kere bu ne böyle senle konuşuyor onun peşine düşüyo bi kötülüyo sana anlatiyo sonra tekrar barışıyor o arada senle devam (sen neyi oluyon o arada) evleniyo gidiyo seni tekrar ariyo görüşmek falan bide istiyor.. Yani her çiçekten bal misali.. Valla ne güzel kullanıyor seni gönül eglendiriyor.üstelik neki bu adam böyle çokmu eşi benzeri bulunmayan unutamıyorm diyosun (o şimdi karısıyla sarılmış yatarken sen icim yanıyor diyosun) Nasıl kendine yediriyorsunnnn arkadaş kendine gel ben olsam kendimi kuma gibi hissederm ayyy çok canım sıkıldı yaa harbidennn![]()
Sonuna kadar okuduk da ne oldu?Adam cibilliyetsizin önde gideniymiş,aslı astarı olmayan bi ilişkiniz varmiş adam seni ayakta uyutmuş(hala da uyanmış sayılmazsın)Sonra da evlenmiş hoş niye evlenmiş o da mechul çünkü bu tip karaktersizler hem sürekli aldatma peşindeler hem de evlenme, nasıl bi çelişki yani? Neyse sonuc olarak seni hala çantada keklik görüyor seni. Sen de durmuş diyorsun hatalı ben mıyım?Evet sensin napıcaz şimdi?2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala(???
Acaba neden?Konusmasi cok guzeldi cok kibardi cok seceredi kelimelerini.Kimseye guvenmedigini soylerdi ama hep.
Adamda da cok suc yok valla kim görmeden , dokunmadan bu kadar baglanir ki. Konusuyorsun işte alti üstüBen de hiç anlamıyorum bu kafayı.
Tamam işte simdi sende önüne bak artık.O evli sana herhangi bir gelecek vaad edemez.Ki öyle bişey de istemez.Seninle evlenmek isteseydi evlenirdi.O her dönüp gitmesinde senin onu beklediğini biliyormuş,döndüğünde yine ona kapıyı açık tuttuğunun farkında.Ego yapmış.Seninle zaman geçirirken farklı alternatifleri değerlendirmiş.İş bozulunca soluğu yine senden çok emin olduğu için sende almış.Yani seni boşluğunda zaman geçireceği biri olarak görmüş.Senin duygularını üzülmeni zerre umursamamış.Bu kadar vicdansız biri benden helallik istese bile samimiyetine inanmam.Helallik bahanesiyle yoklamış seni.Sende ters tepince yazmamış.İste onun hayatındaki yerin bu.Deger mi bu kadar vasıfsız biri için hayatının heba etmeye.Acidan zevk almayı bırak.. Sana değer vermeyene sen hiç değer verme.Unutma senden bir tane daha yok ve sen çok değerlisin..Bana yazdiginda cok sert konustum.Hakkimi helal etmedim falan.Nefret ettigimi soyledim
9 ay once bir kere yazdi sadece.Onu azarlayarak sert konusarak nefret kusarak cantasinda kekliknolmadigimi gosterdim o zaman.Daha da yazmadi.Sonuna kadar okuduk da ne oldu?Adam cibilliyetsizin önde gideniymiş,aslı astarı olmayan bi ilişkiniz varmiş adam seni ayakta uyutmuş(hala da uyanmış sayılmazsın)Sonra da evlenmiş hoş niye evlenmiş o da mechul çünkü bu tip karaktersizler hem sürekli aldatma peşindeler hem de evlenme, nasıl bi çelişki yani? Neyse sonuc olarak seni hala çantada keklik görüyor seni. Sen de durmuş diyorsun hatalı ben mıyım?Evet sensin napıcaz şimdi?
Sadece telefonda konuştuğun biri iliskiden sayılabilir mi?Sonuna kadar okuduk da ne oldu?Adam cibilliyetsizin önde gideniymiş,aslı astarı olmayan bi ilişkiniz varmiş adam seni ayakta uyutmuş(hala da uyanmış sayılmazsın)Sonra da evlenmiş hoş niye evlenmiş o da mechul çünkü bu tip karaktersizler hem sürekli aldatma peşindeler hem de evlenme, nasıl bi çelişki yani? Neyse sonuc olarak seni hala çantada keklik görüyor seni. Sen de durmuş diyorsun hatalı ben mıyım?Evet sensin napıcaz şimdi?
Ben de böyle düşünüyorum hatta yukarda bir yerde de yazdım. Sadece sanalda ilerleyen vakit öldürmelik bir şey için adam neden kahrolsun ki baştan gelgit yaparak az buçuk kendini belli etmiş. Yani bazen ilahi adalet mekanizması elimizde olsun ota b.ka çalıştıralım istiyoruz oldu o kadar basittiAdamda da cok suc yok valla kim görmeden , dokunmadan bu kadar baglanir ki. Konusuyorsun işte alti üstü
Evliyken yazması tabiki ayri olay o konuda yuzde yuz suclu.
Kızın aşık olmasının suçu adamin gibi yazanlar icin söyledim. Bana gore bu ask degil saplanti.
Son cumlenizi anlamadim.TekrarlarmisinizAdamda da cok suc yok valla kim görmeden , dokunmadan bu kadar baglanir ki. Konusuyorsun işte alti üstü
Evliyken yazması tabiki ayri olay o konuda yuzde yuz suclu.
Kızın aşık olmasının suçu adamin gibi yazanlar icin söyledim. Bana gore bu ask degil saplanti.
Aynen adam sadece takılmış bence can sıkıntısından.Sadece telefonda konuştuğun biri iliskiden sayılabilir mi?
Aldatma sayilmasi için evet yeterli demek ki gercegini yapacak diyerek
Ama iliski cok daha farkli bir sey
Bu çok yanlış bi düşünme şekli, sizi daha çok bu durumu düşündürmekten kendinizi üzmekten başka bir işe yaramaz. Ki zaten yeterince takıntı haline gelmiş.Pismanligini gormek istiyorum, uzgun oldugunu, mitsuz oldugunu
Cok dua ediyorum aklimdan ciksin diye.Karisi ile mutlu pizlarini gorunce cok kotu oluyorum cok.Caresiz hissediyorum.Istiyorum ki birileri onun karaktersizligini bana hatirlatsin rahat edeyim.Sadece telefonda konuştuğun biri iliskiden sayılabilir mi?
Aldatma sayilmasi için evet yeterli demek ki gercegini yapacak diyerek
Ama iliski cok daha farkli bir sey
Sizin aklınızın hala onda olduğunu görüp bundan haz almak için arar. Helallik bahane. Sizi yokladı o.Sizce 9 ay once yazan biri tekrar yazarmi ki?