lutfen soruma bir yanit!!:)

elifzeynel

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
63
0
16
Fransa
slm arkadaslar, ben 8 aydir 3 bebegimi istiyorum ama gebe kalamiyorum, doktora gittim ve hic bir sey yok dedi ultrasyona filan girdim ama sorun yok, dun adet olmam gerekiyordu, ama 4 gun once kahve renkli bir leke geldi , dun akasamda biraz akintimda karisik kirmizilik vardi ama yok denecek kadar az, karnimin sol asaga tarifida cok aciyor, oteki gebeliklerimde oyle birsey olmadi ,midem bulaniyordu ve gunum gecince test yapiyordum pozitif cikiyordu, sizce bu sefer gebemiyim??? test yapmayi istemiyorum , cunku bir kac defa yaptim yine once gunum bir iki gun gecince ama hep negatifti,yine hayal kirilkligi istemedigim icin, burdan sorayim dedim belki bnm gibi olan vardir bana bir akil veriri:)) simdiden tesekkur ederim

Canım benim leken gelmeseymiş yapma derdim ama bence hemn yap ve doktora randevu al
bende senini gibi test yapmayacağım hatta 7. haftaya kadar doktora gitmiycem dedim
lekelerim geldi
gittim
kese aşağıya yerleşmiş düşük tehliken var dedi ağır kaldırma ağır iş yapma dedi progestan hap verdi
dinlenebileceğine inanıyorsan yapma ama kırmızı leke bile gelmiş
korkutmak istemem ama kimyasal gebelik bile olabilir

günün geçmiş madem,test yapmadan bilemezsin canım
bu durumda biz sadece sana test yaptır diyerek yardımcı olabiliriz bence :44:
en garantilisi kan tahlili.varsada yoksada çıkar.
inşallah rabbim hayırlı zamanda gönderir bebişini.

benim sormamin nedeni hani boyle agrisi olupta , onceden leke olupta gebe kalan varmin cunku onceki hamileliklerimde boyle olmadim, gecen ay nerdeyse 1 hafta gecti adetim test yaptim negatif ama o aksami adet oldum, morelim cok bozuktu, ama bu sefer sanki degisik gibi, kac gun once leke geldi normalde yarindasi gun adet oluyrdum boyle oldugu zaman, gosulerimin ucu aciyor, ne bileyim hani belki ayni olupta gebe olan vardir diye sordum, aslinda icim icimi yiyor test yapmak icin ama yine hayal kirikligindan korkuyorum, bakalim esim alacak aksama test, ben fransada yasiyorum, doktor recete yazmadan kan tahlili olmuyor, nasip, bilgileriniz icin tesekkur ederim, allaha emanet olun:)

benim adet olmam gereken gun lekem geldi kahverengi lekeydi aha dedim hastalanacam bu seferde olmadi.ustelik sancimda vardi bizimkilere bile olmadi dedim belirtilerim basladi dedim.ama sonra ne gelen nede giden bisey oldu.hastalanmadim 6.gununde kan testi yapildi ve cok sukur hamile ciktim.suan cok sukur hamileyim.ilk iki ay adet sancisi gibi sancim oldu hatta ikinci ayimda hem lekem hemde cok hafif kanama bile oldu.korktum dusuk tehlikesimi var diye.ama cok sukur hersey normal suan.insallah Allah ta senin kalbine gore verir hayirli bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…