kac yıllık bır ılıskı aranızda guven ılıskısı nasıl bılmıyorum ama ,ne olursa olsun sevgılın kendı borcları ıcın senden kredı talebınde bulunması hıc ama hıc hos degıl.bu anlamsız trıplerı de adına kredı cekmedın dıye de olabılır .sen sen ol sakın senın adına kredı alma.bu devırde babana bıle guvenmez ıken ,sevgılıne mı guvenıceksın.forumda cok okuyoruz sevgılısıne borc para verıp de alamayanları .sakın boye bır cahıllık yapma.evlı degılsınız bırsey degılsınız ne demek canım onun borcları ıcın senın adına kredı almak.nakıt bıle degıl kredı odeyemedıgınde onun faızıyle basına bırsuru bela alırsın.
ayrıca sen o'na ancak,maddı olarak yuk olmayarak yardımcı olursun.ne bılıyım dısarı cıktıgınızda para harcatmazsın yanı maddı olarak o'nu sıkıntıya sokmaktan kacınarak yardımcı olabılırsın .baska turlu hıc bır sekılde yardımın olmamalı .yanı maddı anlamda o'na destek cıkmak zorunda degılsın borclarını odemek zorunda hıc degılsın.
ayrıca sen o'na ancak,maddı olarak yuk olmayarak yardımcı olursun.ne bılıyım dısarı cıktıgınızda para harcatmazsın yanı maddı olarak o'nu sıkıntıya sokmaktan kacınarak yardımcı olabılırsın .baska turlu hıc bır sekılde yardımın olmamalı .yanı maddı anlamda o'na destek cıkmak zorunda degılsın borclarını odemek zorunda hıc degılsın.
kızlar para konusun da bişey yok evet bende para vermiyrm zatn parası olunca bana verir kendi de öder yeni işe başladı işte maaşını alsa bi sadece para degil diğer sorunu ne bilemiyrm ya
bnm ablam kızken çalışıyodu.
şimdide çalışıyor eniştem çalışmıyor. hep sağda solda 1 haftalık işlerde..
erkek arkaşım öğrenci bnm.. geçen geldi ona sodex ho yani yemek kartımı vermeyi teklif ettim. öğrencisin dışarda yersin die.
bana gösterdiği tefkiyi anlatamam.
ben yine sodexho yu onun paketini koydum. bu görmüş resmne bu nedenden dolayı ayrılıyoduk!
bunu ablam öğrendi. sakın yapma. erkeğe paran ı yedirme sonra "ne de olsa berfin çalışıyor bana bakıyor" mantıgı çıkıyor.
erkek dediğin ağır olur. gidip bulaşık yıkar kızdan para istemez..
bnm erkek arkaşımda öğrenci farklı şehirde kalıyor ailesindende para almıyor. hep sağda solda çalışıyor.
bnm durum gayet iyi.. istese ona aylık para bile gönderebilirim. ama kesnlikle böyle bi yapıya sahip değil..
doğru olanda bu
uzak durun sömürmesin sizi. bide aöf . gitmiş çalışsın töbe töbe
yaşınızı merak ettim. nekdarlık bi ilişki
o bu kadar zor durumda iken onu yalnız bırakmak haksızlık olur bence.
kendisine yeni bir düzen kurmaya çalışıyor elbette kolay değil elbette zorlanacak hangi değişiklik kolayca olur ki
destekçisi de olmadığı için sana patlamış.
manevi olarak yanında ol, ne bileyim yemeğine felan yardım edebilirsin.
ama asla maddi olarak yardımcı olma, sana kredi çek diyen adama fazla güvenme derim.
zamana bırak biraz bakalım..
zamanla yüzünü gösterir.
canım sevgilin ailesinden destek göremediği, maddi sıkıntı çektiği için böyle olabilir. sonuçta 21yaş hem eli ekmek tutuyo hem okuyo... o yaştaki erkek bile olsa çoğu aile harcını verir. buna dertleniyor olabilir
depresif bir dönem olabilir.
sana anlatmadığı çok ayrı bir sorunu olabilir.
bi haltı yok pek bi nanemolla iki gün parasız kaldı diye takıyor olabilir.
acayip sinsi, sana kendini acındıracak. kredi çekmen için kıtır atmış, sen de şakaya vurunca planı elinde patlamış sana o krediyi çektirebilmek için sana duygu sömürüsü yapma aşamasında olabilir.
sevgiline para verme. iyi niyetli bile olsa kimse erkeği kadın parası yemeye alıştırmasın. öyle gider ol.
yemek götürüyomuşsun yeter. sen de ona yük olmazsın hediye falan istemezsin tamadır.
erkek maddi sıkıntıdayken ailesi yetişmeyip sevgilisi yetişirse yarın o aile düğünde de bir iğne almaz. üstüne sizden para bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?