• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Tavsiye Verin. Çıldırcam

dalynsimee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
3
0
1
Öğretmenimi unutamıyorum.
Öncelikle iyi günler herkese. Ben lise 2 deyim ve yeni bir okula başladım. ama bazı öğretmenleri tanıyordum yeni okulumdaki. Geçen sene dersanede edebiyat öğretmenim vardı şuan aynı okuldayız ve ben öğretmenimden çok hoşanıyorum geçen seneden beri. sürekli onun derslerine giriyordum okulumu da bu nedenle değiştirdim. ablam unutmam gerektiğini söyledi. Bide arkadaşlarım da farkında hoca bana çok özenli davranıyor. Hatta bayağı sürekli bakıyor derste falan. sizce ne yapmam lazım. öğretmenim evli değil sevgilisi falan da yok ve genç :110:

Öğretmenimi unutamıyorum.
Öncelikle iyi günler herkese. Ben lise 2 deyim ve yeni bir okula başladım. ama bazı öğretmenleri tanıyordum yeni okulumdaki. Geçen sene dersanede edebiyat öğretmenim vardı şuan aynı okuldayız ve ben öğretmenimden çok hoşanıyorum geçen seneden beri. sürekli onun derslerine giriyordum okulumu da bu nedenle değiştirdim. ablam unutmam gerektiğini söyledi. Bide arkadaşlarım da farkında hoca bana çok özenli davranıyor. Hatta bayağı sürekli bakıyor derste falan. sizce ne yapmam lazım. öğretmenim evli değil sevgilisi falan da yok ve genç :110:

Bak çocuğum kulağından tutar bir güzel sallarım seni..

Çoğu insan okul yıllarında öğretmenine hayranlık duymuştur. Yüzde beşyüz eminimki onun adi ask değil ergen psikolojisi.
Merak etme geçecek:) bence çok klasik olacak ama okumana bak güzel kardesim

Bu duyguların normal olduğunu ve bir çok kızın öğretmenine duyduğu ilginin çok farklı nedenleri olacağını ve başına geldiğini kabullenmeye çalış. Olayı kabullen ve yakınlaşmak yerine uzak durmaya çalış ki hayatına daha sağlıklı devam edip bu güzel yıllarını imkansız birşey için harcayarak pişman olma. Emin ol üniversite de bile bu anlarını gülümseyerek hatırlayıp bize hak vereceksin.

Normal insansa zaten bakmaz tınmaz. Anormalse zaten o öğretmenliği haketmez!!
Çocuklarımızı kimlere emane edicez ya inşallah yanlış anlıyordur KÜÇÜK KARDEŞİMİZ!

bütün sınıf farketti. belkide öğretmenimin ilgisinden dolayı öyle hissediyorum

Back
X