- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi dalynsimee
Canım koşar adım uzaklar. Anladığın şey doğruysa yazık olur sana.bütün sınıf farketti. belkide öğretmenimin ilgisinden dolayı öyle hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koşar adım uzaklar. Anladığın şey doğruysa yazık olur sana.bütün sınıf farketti. belkide öğretmenimin ilgisinden dolayı öyle hissediyorum
Bide benim için vur totosuna abla![]()
Bende öyle umuyorum yoksa çok üzülürüm yaTemennim yanlış anlamasından yana,daha yaşıda küçük çocuğumuzunda..
Tatlım 15 yaşındaki genç kızla ilgilenen ve yaşı en azından 23 24 olan bir erkek iyi niyetli değildir. Bunun hocan olması durumu değiştirmez. Sakin ol, yaşına daha uygun birileriyle ilgilen. Mümkünse eski okuluna dönerek uzaklaş o kişiden.Öğretmenimi unutamıyorum.
Öncelikle iyi günler herkese. Ben lise 2 deyim ve yeni bir okula başladım. ama bazı öğretmenleri tanıyordum yeni okulumdaki. Geçen sene dersanede edebiyat öğretmenim vardı şuan aynı okuldayız ve ben öğretmenimden çok hoşanıyorum geçen seneden beri. sürekli onun derslerine giriyordum okulumu da bu nedenle değiştirdim. ablam unutmam gerektiğini söyledi. Bide arkadaşlarım da farkında hoca bana çok özenli davranıyor. Hatta bayağı sürekli bakıyor derste falan. sizce ne yapmam lazım. öğretmenim evli değil sevgilisi falan da yok ve genç![]()
bütün sınıf farketti. belkide öğretmenimin ilgisinden dolayı öyle hissediyorum
Bende öyle umuyorum yoksa çok üzülürüm ya![]()
2 tane kızım var benim küçükler. Ama geleceklerinden çok endişe ediyorum..Cidden bende üzülüyorum bu yaşlarda hissedilen hoşlantıyı farklı algılıyor gençlerimiz..
2 tane kızım var benim küçükler. Ama geleceklerinden çok endişe ediyorum..
MaalesefAllah bağışlasın evlatlarını,etraf çok kötü artık kime güveneceğini bilemiyorsun artık..
Her taraf kötülük kokuyor..
Maalesefböyle şeyleri okudukça artık eskiden olan sallapati anneliğin çocukları nerelere götüreceğini düşünemiyorum ilerde. Bizim annelerimiz ne psikoloji ne bişey dinlerlerdi hamdolsun başımıza kötü bişey gelmedi ama etraf böyle değildi. Öyle dikkatli ve özenli olmak lazımki herşeylerinde yanlarında olduğumuzu hissettrmemiş lazım. Zaman su gibi akıyormuş
![]()
İyi insanlarda korkudan evlerinde yaşıyolar aman bize bulaşmasınlar diye galibaBizim zamanlarımız daha farklıydı ama,etraf bu kadar kötü değildi,şimdi herşey o kadar acımasız ki..
Neye inanıp inanmayacağız bile belli değil,hep çıkar ilişkileri gündemde,hiç mi iyi insan kalmadı tabikikaldı ama belkide biz göremiyoruz onları..
İyi insanlarda korkudan evlerinde yaşıyolar aman bize bulaşmasınlar diye galiba
Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim..
Öğretmenimi unutamıyorum.
Öncelikle iyi günler herkese. Ben lise 2 deyim ve yeni bir okula başladım. ama bazı öğretmenleri tanıyordum yeni okulumdaki. Geçen sene dersanede edebiyat öğretmenim vardı şuan aynı okuldayız ve ben öğretmenimden çok hoşanıyorum geçen seneden beri. sürekli onun derslerine giriyordum okulumu da bu nedenle değiştirdim. ablam unutmam gerektiğini söyledi. Bide arkadaşlarım da farkında hoca bana çok özenli davranıyor. Hatta bayağı sürekli bakıyor derste falan. sizce ne yapmam lazım. öğretmenim evli değil sevgilisi falan da yok ve genç![]()