• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen tavsiye verir misiniz

ilk defa aileler dışında düğün hazırlığında huzursuzluk çıkaran birini gördüm ilginç

çok teşekkür ederim. evinize gelen bi misafir olduğu için ayıp ettiğimi düşünüyordum özür dilesem bu kez kendinin haklı olduğunu düşünüp aynı tarzda devam edecektir büyük ihtimalle. o kavga esnasında yanımızda olan diğer arkadaşları ile konuşup aslında dolduğumu bu yüzden fazla sert çıktığımı söyledim zaten herkes de o kadının yapısını benden iyi bildiği için hakettiğini düşünüyorlar.
Evden kovulmak istemeyen oturur oturduğu yerde .O günah bu günah kendisi günahlardan sorumlu bakan mı herşeyi günah ilan ediyor?Onun evden çıkması topluma karışması da günah diyelim o zaman ne kolay değil mi ??? Mesafeyi koruyun annenizden uzak tutun

herkese merhaba. 28 yaşındayım ilk kez konu açıyorum. kendimi çaresiz ve yıpranmış hissediyorum. 10 ekimde düğünüm olacak. hazırlıklarla vs uğraşıyoruz ve stresli bi dönemdeyim.
annem aşırı dindar bir kadın ve çevresindeki arkadaşları da öyle. bu arkadaşlarının fikirlerini önemser. arkadaşlarından biriyle dün tartıştık.
daha önce kayınvalidemle ilgili olumlu bir şeyden konuşurken “benim kaynanamda öyleydi kızım kızım peşimde dolaşırdı sonradan yüzüme bakmadı “ diye kaynanasıyla ilgili olumsuz şeylerden örnek verdiği için annem hemen panik olup kim bilir bizimkiler nasıl olacak diye kaygılandı
başka bir gün kolsuz bluzumu görüp yanacaksın cehennemde cayır cayır diye kendi aklınca beni uyarmaya kalktı. annem yine etkilendi çok günah diye başladı bana öğüt vermeye. başka bir gün düğün salonunu tuttuğumuzu konuşuyorduk. kendisi ailesinin onaylamadığı biri ile çalgılı düğün yapmış. annesi günah olduğu için düğününe katılmamış. bu kez de ahh bende çalgılı düğün yaptım salak kafam annemin olmadığı düğünde benim ne işim var diye konuşmaya başladı. tabii annemde aslında çok günah milleti de günaha sokacağız diye beni bunaltmaya başladı. annem çevresinden kolay etkilenen biri.
ben bu kadını uyardım annemle sürtüşme yaşıyorum diye.
en son olan olay ise dün annemin kına da giyeceği kıyafeti gösterdim. elbise askıda drapeli bir elbise. görür görmez bu sana nasıl olacak diye sordu bıyık altından gülerek. sonra dene diye tutturdu. aradan biraz zaman geçtikten sonra annem elbiseyi içeride denerken ben bu kadına dönerek sakın kötü yorum yapma, daha elbiseyi görür görmez bu sana nasıl olacak diye başladın ne niyetle söylediğini biliyorum dedim. bu kadında hemen ayaklandı sert bir şekilde yo hayır o niyetle demedim yanlış anladın diye açıklama yapmaya başladı. açıklama yapmana gerek yok ben seni uyarıyorum kötü yorum yapma annem takıntılı senin söylediğin ufacık şeyden dolayı elbiseden soğuyup giymek istemeyecek. sen arkadaşını tanıyorsan böyle olduğunu bilirsin zaten diye bağırdım. o sırada diğer arkadaşları gerginlik uzamasın diye sakin olun sen yanlış anladın diyerek beni sakinleştirmeye çalıştı.
annem elbise ile geldi hiçbir yorumda bulunmadı bu kadın. benim tepki göstermeme çok şaşırdı. daha sonra herkes evine gidince annemle biz kavga ettik. ben bu kadından özür dilemeli miyim? evimize gelen bir misafirdi çünkü. daha anlatmadığım böyle negatif tavırları yüzünden dolmuşum annemin de etrafından böyle etkilenip beni bunaltması düğün telaşı derken kadına patladım sayılır.
Çok ıyı yapmışın. Annen o arkadasıyla gorusmese daha ıyı

Back
X