Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🙏🏻

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
34
Sevgili anne ve anne adayı arkadaşlarım, ben panik atak hastasıyım ve ilaç kullanıyorum. Uzun sürede kullanmam gerekiyor. 30 yaşındayım anne olmak istiyorum. Acaba aranızda böyle bir tecrübesi olan ilac kullanırken hamile kaldıgını öğrenen anneler var mı ? Ya da hamileliği boyunca ilaç kullanmış anneler var mı ? Paylaşırlarsa çok sevinirim teşekkürler 😊

Sevgili anne ve anne adayı arkadaşlarım, ben panik atak hastasıyım ve ilaç kullanıyorum. Uzun sürede kullanmam gerekiyor. 30 yaşındayım anne olmak istiyorum. Acaba aranızda böyle bir tecrübesi olan ilac kullanırken hamile kaldıgını öğrenen anneler var mı ? Ya da hamileliği boyunca ilaç kullanmış anneler var mı ? Paylaşırlarsa çok sevinirim teşekkürler 😊
Ben okb tedavisi olurken 35 yaşında hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrenince ilacı bıraktım. Dr kendine dikkat et kötüleşirsen psikiyatr desteği ile ilaca başlarız dedi. Şu an yoksunluk yaşamıyorum. Doktorunuzla konuşmanız daha iyi olur

Doktorlar ilacı ilk 3 ay kullanmayız diyorlar, risk binde 1 deniliyor ama yinede konu çocuk olunca, ya ilacsız yapamazsam diye korkuyorum, psikiyatrimde ilacı bıraktırmıyor, ben cocuk sahibi olmak istiyorum, inanılmaz bir cenderedeyim

Ben de panık atak hastasiyim ama ilaç kullanmayorum benim ilaçlarım çok ağırdılar beynimi resmen uyuşturuyorlardı. Ben de kullanmamaya karar verdim hamile değilim daha Allah kısmet etmedi

ben psikiyatri tedavisi alırken ilaç kullanırken gebe kaldım bir yıldır kullanıyordum zaten doktorum kesecekti gebelikte gerek duymadı

Doktorlar ilacı ilk 3 ay kullanmayız diyorlar, risk binde 1 deniliyor ama yinede konu çocuk olunca, ya ilacsız yapamazsam diye korkuyorum, psikiyatrimde ilacı bıraktırmıyor, ben cocuk sahibi olmak istiyorum, inanılmaz bir cenderedeyim
doktorunuza inanın ilaçlarınızı gebelikte de bırakmayın çünkü gebelik ve lohusalık inanılmaz farklı gerçi ben çok farklı yaşadım diyebilirim ve her zaman söylüyorum psikiyatride ilaçların gücüne inanıyorum.

Back
X