Lutfen tecrubeli arkadaslar yardım edebilir misiniz??

7 ha
daha beklenen adet gununden once yapildi bthcg 4812 cikti ama 3 gun once gittigimde daha keseyi net goremedim.diyor doktor tekrar cagirdi bu sonuca gore 5 ila 7 haftalik gebe olmam lazim
7 haftalıksa kese gorunmediyse benimde görünmez mi acaba aman ya gecmez simdi su iki gun istedigim doktor ozelde yarın yok anca pazartesi :) :(

Bende lekelenme yaşamıştım ama doktorumu aramıştım hemen Progestan vermişti ve kontrole çağırmıştı. Bence doktorunuzu bilgilendirin. Önemli de olabilir önemsiz de
Tm cnm istedigim doktor pazartesi olcak yerinde acildekiler cok acımasız oluyo ilk bebeimde cok cektim simdi gitmek istemiyorum acile pazartesi neler olck bakim

C

Tm cnm Allah razı olsun bitanem yarın yapamam gitmem imkansız oglum var 3 yasında esim evde degil pazartesi doktor orda olck diye izin alcak nasipse pazartesi gitcem donüste yazarım size tatlımm olur mu :)
Olur olur ayyy kanda da çıkarsa tamamdır bu iş inş bende gebeyimdir benim içinde dua et canım eşimde bende çok istiyoruz negatif çıkar diye korkuyorumda biraz

Selam arkadaslar size bisey danısmak istiyorum ben 7 haftalık hamileyim camur camur lekelenmelerim oluyo azar azar pazartesi doktora gitcem ama cok endiseliyim basına böyle bisey gelen var mı acaba bebeim tehlikede mi yoksa yerlesme kanı mıdir sizce?
Pazartesi gittigimde bebeimi üstten muayenede görebilir miyim sizce?
Rabbim bütün hamislere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah :)
7 hafdada temizlenme olmazki daha erken olur

Selam arkadaslar size bisey danısmak istiyorum ben 7 haftalık hamileyim camur camur lekelenmelerim oluyo azar azar pazartesi doktora gitcem ama cok endiseliyim basına böyle bisey gelen var mı acaba bebeim tehlikede mi yoksa yerlesme kanı mıdir sizce?
eger kan geldiyse mutlaka simdi git doktura bende bi damla gelmisdi gitdim 20 daka sora kalbi durmusdu mazallah

Benimde oldu canım Dr gittim her şey normal ama yinede her şeye ramen bi krem verdi onu kullandım fazla iş yapma yat dinlen 7 hafta görünür bebek

Cnm benim ben ilk defa gitcem daha bisey bilmiyorum pazartesi paylasırım sizinle ama insallah yerlesmedr
Arkadaşlarinda dedigi gibi yerlesme kanaması 7.haftada olmaz bence..normalde kahverengi de olsa hemen doktora gitmen gerek çünkü düşük de olabilir..inşallah pzt güzel haberler alırsın bol su iç dinlen..

bence debi doktora gidin çünkü beta hcg sonucunuza göre kese çoktan görünmesi lazım

canım yerlesme kanaması genellıkle 4 5 haftalarda olur bende adet donemınde olmustu hatta hamıle oldugumuda o sekılde anlamıstım cok farklı bır kanama idi.. Bence doktoru ara en azından mıhtemelen progestan verir ama cok az 3 4 gundde bır olan lekelenme tarzı ıse cok sorun yaratacagını sanmıyorum.. Her ıhtımale karsı emın olmak ıcın doktora danısmak en ıyısı

daha beklenen adet gununden once yapildi bthcg 4812 cikti ama 3 gun once gittigimde daha keseyi net goremedim.diyor doktor tekrar cagirdi bu sonuca gore 5 ila 7 haftalik gebe olmam lazim

beklenen adet tarıhı oncesı ıse bu sonuc cok fazla ıkız oma ıhtımallerı olabılır ınsallah en kısa surede duzene gırer canım

7 ha

7 haftalıksa kese gorunmediyse benimde görünmez mi acaba aman ya gecmez simdi su iki gun istedigim doktor ozelde yarın yok anca pazartesi :) :KK43:
tek tavsiyem asla kotü seyler düsunme ben de öyle yapmaya çalısıyorum hersey cok guzel olacak benim de kontrolum pazartesi.. haberlesip müjdeyi veririz birbirimize

Slm kızlar ben hastaneye gittim sukur bebeimi gordum 8 hafta 1 gunlukmus her lekelenme bi tehlikedir dedi doktor bol bol yat dinlen dedi bilginiz olsun istedim :)

canım yerlesme kanaması genellıkle 4 5 haftalarda olur bende adet donemınde olmustu hatta hamıle oldugumuda o sekılde anlamıstım cok farklı bır kanama idi.. Bence doktoru ara en azından mıhtemelen progestan verir ama cok az 3 4 gundde bır olan lekelenme tarzı ıse cok sorun yaratacagını sanmıyorum.. Her ıhtımale karsı emın olmak ıcın doktora danısmak en ıyısı
Cnm cvp yazdm doktor dedi her lekelenme tehlikedir dedi

Back
X