Lütfen Tecrübeli Hamişler Yok mu Fikri olan???

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
267
67
98
35
Merhaba hamiş ve tecrübeli anneler siteye yeni üyeyim ve fikirlerinize ihtiyacım var.Şuanda 13+3 günlük hamileyim geçen hafta. 12+6 günlükken ikili tarama testi için dr kontrole gittim dr bebeğimin için erkek gibi ama emin değilim göstermiyo kendini siz etrafa yaymayın bidahaki geldinizde kız diyebilirim dedi bi daha randevum 3 hafta sonra ama ben çok sabırsızlanıyorum rüyamda sürekli kız bebek görüyorum sizce dr yanılmış olabilir mi bu durumu yaşayanlar olmuş muydu???

Ultrasonla bakan doktor.biz burdan gormedigimiz icin birsey diyemeyiz.erkek deyip sonradan kiza donen yada kiz deyip erkege donen cok arkadasim oldu.
Onemli olan hayirli saglikli evlat olmasi.hakkinizda hayirlisi insallah.

Tabiki önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi ilk dileğim o AllahtanSadece ilk bebiş olunca heyecan sabırsızlık oluyo teşekkür ederim yinede

Öncelikle hayırlı olsun diyorum
Ben hamile değilim ama , iki hamileliğimde de kız demişlerdi , iki oğlum var şimdi
Hiç belli olmaz

Öncelikle hayırlı olsun diyorum
Ben hamile değilim ama , iki hamileliğimde de kız demişlerdi , iki oğlum var şimdi
Hiç belli olmaz
Yanılma oluyo yani dimi ben erkek bebek istiyorum ama içimdeki his kız olucak diyo rüyamdada kız bebek görüyorum ilk bebekte sabırsızlanıyo insan inşallah Allah hayırlı evlat versin

Amin inşallah , sağlıklı hayırlı olsun da inşallah
Ben de erkek bebek görüyodum hep , hatta ikinci oğlum birebir aynı rüyamdaki gibi doğdu , aynı saçlar , aynı yüz

Amin inşallah , sağlıklı hayırlı olsun da inşallah
Ben de erkek bebek görüyodum hep , hatta ikinci oğlum birebir aynı rüyamdaki gibi doğdu , aynı saçlar , aynı yüz
İşte bende bebeğimi aynı o şekilde görüyorum bazısı rüyanın tersi çıkar diyo bazısı da ne görürsen o olur diyo böyle zamanlarda daha da çok kafası karışıyo insanın

cnm arkadaşıma 9 ay boyunca kız dediler. doğumda erkek bebek olunca yanlışlık var diye hastaneyi ayağa kaldırdılar bir dolu vukuat oldu ama onlar 4d organ taramaya girmemişlerdi. 20. haftada 4d organ taramaya gir o zaman kesin sonuç öğrenirsin..

cnm arkadaşıma 9 ay boyunca kız dediler. doğumda erkek bebek olunca yanlışlık var diye hastaneyi ayağa kaldırdılar bir dolu vukuat oldu ama onlar 4d organ taramaya girmemişlerdi. 20. haftada 4d organ taramaya gir o zaman kesin sonuç öğrenirsin..
Evet benim dr.umda 4lü tarama yerine 4d organ tarama yaptırıyorum dedi ona kesin giricem de erkek gibi ama kızda olabilir diyince kafa karışıyo bakalım olmazsa yarın başka bi dr daha gidicem fikir almaya teşekkür ederim canım

Back
X