Lütfen tecrübeli insanların düşüncelerine ihtiyacım var 🙏

kadın da erkek de birbirine yol gösterebilir bu sağlıklı bir durum ilişki böyle bir şey. erkeğe yol gösterilmez diye bir gerçeklik yok ayrıca sana da yol gösteren birine her zaman ihtiyaç duyarsın hepimiz insanız çok da matah değiliz yani hiçbirimiz
başka yerde işe girmiş bu bir şey yapmak değil mi mesela?
ayrılmak için bahane bekliyorsan durma hemen ayrıl böyle ilişki olmaz sevmek önce saygı duymaktan gelir saygı yoksa sevgi de yoktur seninki anca merhamet ama siz ayrılırsanız o mu seni kaybedecek yoksa sen mi onu kaybedeceksin bunu bilmiyorsun...

Ben de açıkçası böyle bir erkeğe saygı duyamam, devamında sevemem de. İstediği kadar dünya iyisi olsun, sevip değer versin beni. Erkeğin belli bir yaşa geldikten sonra işini, düzenini, sorumluluklarını bilmesi lazım.

Elimizde borçtan başka birşey kalmadı lafı hayatınızın özeti olursa devamlı yönlendirme yapıp bdv deki konu açan hemcinslerimin gibi kendimi kadın olarak hissetmiyoruma gelirse işin sonu sizin seçiminiz sizin tercihiniz bunuda cebinize koyun sonra kimse gelip para vermez akıl veren olur tabiki

Kendine güvenen güçlü bir erkekle evlen derim iş bitirici üzerinden yük alan bir erkekle. Zaten o tiplerin fazlasıyla parası da oluyor. Seni hayatına alınca seni de yaşatıyor. Büyümemiş ergenlerle uğraşma çünkü onlar hiç büyümüyor.

Dimi bencede tamam eşit diyoruz kadın erkek hayatta ekip olsun diyoruz ikiside taşın altına elini koysun diyoruz eee bı bakıyorsun koca parayı yonetemiyor borç sülalesine yedirmece senden evden kismaca eee mal almaz mülk almaz yapar kayınpeder üstüne eeee sonra tafrası siniri sana kaymağı başka yere yada hem bişey yok hem afra tafta kavga eee hem kel hem fodul derler ne anladım ben bu yol arkadaşlığından hep bı tarafım açıkta degilmi ama

Bir de bir şeyi de beğenmezler ne seni beğenirler ne aileni.

Annelerin, kız çocuklarını olabildiğince iyi yetiştirirken, erkek çocuğu yetiştirmekte topyekün sınıfta kalması…

`