- Emoji Skoru
- 438
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi periperi5242
-
ne manaya geliyor? birkaç seçenek geldi aklımaBu sitede öğrendiğim müthiş bi söz var. “ iyi adamın evi olur”
Ben de açıkçası böyle bir erkeğe saygı duyamam, devamında sevemem de. İstediği kadar dünya iyisi olsun, sevip değer versin beni. Erkeğin belli bir yaşa geldikten sonra işini, düzenini, sorumluluklarını bilmesi lazım.Ben erkek arkadaşımla 3 yıl önce tanıştım. Başlarda onu çocuk gibi görüyordum olgun bulmuyordum fakat o ısrarla beni 1 yıl boyunca karşılıksız sevince ben de bir şeyler hissetmeye başladım ve 2 yıldır beraberiz. İlişkinin başından beri asla hakkını alamadığı bir iş yerinde düşük ücretlere çalıştı hep destek oldum onda yoktu ben verdim bende yoktu o verdi. Hep çabalayıp daha iyi yerlere gelmesini bekledim. Ama o bulunduğu yerde haksızlığa uğramasına rağmen sesini çıkarmadan 2 yıl orada çalıştı. Ama ben bu 2 yıl içinde çok sıkıldım bir şeyler yapacağına çabalayacağına olan inancım kalmadı çok detaya girmeyeceğim ama annesi gibi hissediyorum kendimi. O çok iyi bir insan bu yüzden ayrılmak da bir vicdan meselesi haline geldi. Ne yapacağım bilmiyorum mesele elbet bir yerde maddiyat ama asıl mesele çabalamaması. Sanki gözümde ağırlığı yok gibi hissediyorum. Erkekte çocuksu tavırlar evet tatlı ama belli bir zaman sonra kadını anne gibi hissettiriyor ne yapacağım bilmiyorum o ciddi düşünüyor ama elimizde avucumuzda borçtan başka bir şey yok
Bu arada hanımlar kendisi bir dediğimi iki etmez asla kalbimi kırmaz zaten bunları da yapıyor olduğu için kredisi yüksekti ve 2 yıl bekledim. Ama elde avuçta bir şey yok. Çocuk başka hatalar yapsa bahanem olacak ayrılacağım. Ben kendisine yol gösteriyorum ki hiç sevmem bir erkeğe yol göstermeyi eğer kardeşim değilse çocuk değilse ben neden yol gösterme ihtiyacı duyayım ki? Gösterdiğim yolları bile beğenmiyor . Örnek veriyorum daha yeni kurumsal bir yerde işe girdi daha girmeden ben burada bölge müdürü olacağım diyor.. yani elbette olur ama 1 den 10 a atlayamazsın gerçekçi olmak gerekiyor yani…
Bide parasız erkeği anası sevsinBu sitede öğrendiğim müthiş bi söz var. “ iyi adamın evi olur”
Kendine güvenen güçlü bir erkekle evlen derim iş bitirici üzerinden yük alan bir erkekle. Zaten o tiplerin fazlasıyla parası da oluyor. Seni hayatına alınca seni de yaşatıyor. Büyümemiş ergenlerle uğraşma çünkü onlar hiç büyümüyor.Ben erkek arkadaşımla 3 yıl önce tanıştım. Başlarda onu çocuk gibi görüyordum olgun bulmuyordum fakat o ısrarla beni 1 yıl boyunca karşılıksız sevince ben de bir şeyler hissetmeye başladım ve 2 yıldır beraberiz. İlişkinin başından beri asla hakkını alamadığı bir iş yerinde düşük ücretlere çalıştı hep destek oldum onda yoktu ben verdim bende yoktu o verdi. Hep çabalayıp daha iyi yerlere gelmesini bekledim. Ama o bulunduğu yerde haksızlığa uğramasına rağmen sesini çıkarmadan 2 yıl orada çalıştı. Ama ben bu 2 yıl içinde çok sıkıldım bir şeyler yapacağına çabalayacağına olan inancım kalmadı çok detaya girmeyeceğim ama annesi gibi hissediyorum kendimi. O çok iyi bir insan bu yüzden ayrılmak da bir vicdan meselesi haline geldi. Ne yapacağım bilmiyorum mesele elbet bir yerde maddiyat ama asıl mesele çabalamaması. Sanki gözümde ağırlığı yok gibi hissediyorum. Erkekte çocuksu tavırlar evet tatlı ama belli bir zaman sonra kadını anne gibi hissettiriyor ne yapacağım bilmiyorum o ciddi düşünüyor ama elimizde avucumuzda borçtan başka bir şey yok
Bu arada hanımlar kendisi bir dediğimi iki etmez asla kalbimi kırmaz zaten bunları da yapıyor olduğu için kredisi yüksekti ve 2 yıl bekledim. Ama elde avuçta bir şey yok. Çocuk başka hatalar yapsa bahanem olacak ayrılacağım. Ben kendisine yol gösteriyorum ki hiç sevmem bir erkeğe yol göstermeyi eğer kardeşim değilse çocuk değilse ben neden yol gösterme ihtiyacı duyayım ki? Gösterdiğim yolları bile beğenmiyor . Örnek veriyorum daha yeni kurumsal bir yerde işe girdi daha girmeden ben burada bölge müdürü olacağım diyor.. yani elbette olur ama 1 den 10 a atlayamazsın gerçekçi olmak gerekiyor yani…
Dimi bencede tamam eşit diyoruz kadın erkek hayatta ekip olsun diyoruz ikiside taşın altına elini koysun diyoruz eee bı bakıyorsun koca parayı yonetemiyor borç sülalesine yedirmece senden evden kismaca eee mal almaz mülk almaz yapar kayınpeder üstüne eeee sonra tafrası siniri sana kaymağı başka yere yada hem bişey yok hem afra tafta kavga eee hem kel hem fodul derler ne anladım ben bu yol arkadaşlığından hep bı tarafım açıkta degilmi amaKendine güvenen güçlü bir erkekle evlen derim iş bitirici üzerinden yük alan bir erkekle. Zaten o tiplerin fazlasıyla parası da oluyor. Seni hayatına alınca seni de yaşatıyor. Büyümemiş ergenlerle uğraşma çünkü onlar hiç büyümüyor.
Bir de bir şeyi de beğenmezler ne seni beğenirler ne aileni.Dimi bencede tamam eşit diyoruz kadın erkek hayatta ekip olsun diyoruz ikiside taşın altına elini koysun diyoruz eee bı bakıyorsun koca parayı yonetemiyor borç sülalesine yedirmece senden evden kismaca eee mal almaz mülk almaz yapar kayınpeder üstüne eeee sonra tafrası siniri sana kaymağı başka yere yada hem bişey yok hem afra tafta kavga eee hem kel hem fodul derler ne anladım ben bu yol arkadaşlığından hep bı tarafım açıkta degilmi ama
Ay çok doğru lütfedip evlenmiş gibi yaparlarBir de bir şeyi de beğenmezler ne seni beğenirler ne aileni.
Kapıda kuyruk varmışta bu şans sana düşmüş gibiAy çok doğru lütfedip evlenmiş gibi yaparlar
Sessiz falan olmayacaksın valla tepene çıkar arada silkelenmeli bı höt şart onu bilir onu söylerimKapıda kuyruk varmışta bu şans sana düşmüş gibi
Annelerin, kız çocuklarını olabildiğince iyi yetiştirirken, erkek çocuğu yetiştirmekte topyekün sınıfta kalması…Ben erkek arkadaşımla 3 yıl önce tanıştım. Başlarda onu çocuk gibi görüyordum olgun bulmuyordum fakat o ısrarla beni 1 yıl boyunca karşılıksız sevince ben de bir şeyler hissetmeye başladım ve 2 yıldır beraberiz. İlişkinin başından beri asla hakkını alamadığı bir iş yerinde düşük ücretlere çalıştı hep destek oldum onda yoktu ben verdim bende yoktu o verdi. Hep çabalayıp daha iyi yerlere gelmesini bekledim. Ama o bulunduğu yerde haksızlığa uğramasına rağmen sesini çıkarmadan 2 yıl orada çalıştı. Ama ben bu 2 yıl içinde çok sıkıldım bir şeyler yapacağına çabalayacağına olan inancım kalmadı çok detaya girmeyeceğim ama annesi gibi hissediyorum kendimi. O çok iyi bir insan bu yüzden ayrılmak da bir vicdan meselesi haline geldi. Ne yapacağım bilmiyorum mesele elbet bir yerde maddiyat ama asıl mesele çabalamaması. Sanki gözümde ağırlığı yok gibi hissediyorum. Erkekte çocuksu tavırlar evet tatlı ama belli bir zaman sonra kadını anne gibi hissettiriyor ne yapacağım bilmiyorum o ciddi düşünüyor ama elimizde avucumuzda borçtan başka bir şey yok