• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen teselli edecek bir şey yazar mısınız

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba.Erkek arkadaşım polis özel harekat.2 hafta önce görev için Hataya gönderildi.Gittiğinden beri hep diken üstündeyim ona bir şey olacak diye :(
Sağ olsun ilk zamanlar ara ara mesaj ve resim atardı.Ben onu aradığımda telefonu kapalı oluyor arazide olduğu için çekmiyordu.Geçen yine Hatay’da deprem olduğunda onu aradım telefonu meşgule attı.Ortalık fena,ben seni aramadan beni arama yazdı :(
Çok üzgünüm kızlar onu ilk kez böyle görüyorum…En son attığı resimde öyle zayıflamış ki çökmüş resmen…saçı sakalı birbirine karışmış ve çok yorgun görünüyordu :( Normalde çok neşeli ,kafasını bir şeye takmayan bir insandı.Deprem olduğu ilk günler ağlayarak onu aradığımda bile beni teselli etmeye çalıştı.Ama şimdi onun da gözleri dolu dolu..Belki de çok daha kötü oralar :(
Bugün dayanamayıp onu aramak istiyorum ama sinirlenir mi? Anlayışsız biri gibi görünmek istemiyorum.Yakında gelecek sanırım aramayıp gelmesini mi beklesem ne yapsam bilemedim:(

Çok fazla düşünmemeye çalışın. Negatif düşünmeyin. Sakındığın göze çöp batar lafı çok doğru. Bazen kendimiz çekeriz kötü düşünceleri. Sadece dua edin. Allah'a emanet edin. Bende mesela bahçede beslediğim kedime sürekli '' çok geziyor bu inşallah araba çarpmaz '' der sürekli çağırır, üstüne titrerdim. 2 gün sonra araba çarptı. Kendime kızıyorum resmen. Yani elbette üzülürsünüz ama şu evrene kötü enerji yollama olayına inanıyorum artık. Zaten erkek arkadaşınız sizi uygun bir zamanda mutlaka arar.

Çok fazla düşünmemeye çalışın. Negatif düşünmeyin. Sakındığın göze çöp batar lafı çok doğru. Bazen kendimiz çekeriz kötü düşünceleri. Sadece dua edin. Allah'a emanet edin. Bende mesela bahçede beslediğim kedime sürekli '' çok geziyor bu inşallah araba çarpmaz '' der sürekli çağırır, üstüne titrerdim. 2 gün sonra araba çarptı. Kendime kızıyorum resmen. Yani elbette üzülürsünüz ama şu evrene kötü enerji yollama olayına inanıyorum artık. Zaten erkek arkadaşınız sizi uygun bir zamanda mutlaka arar.

Merhaba.Erkek arkadaşım polis özel harekat.2 hafta önce görev için Hataya gönderildi.Gittiğinden beri hep diken üstündeyim ona bir şey olacak diye :KK43:
Sağ olsun ilk zamanlar ara ara mesaj ve resim atardı.Ben onu aradığımda telefonu kapalı oluyor arazide olduğu için çekmiyordu.Geçen yine Hatay’da deprem olduğunda onu aradım telefonu meşgule attı.Ortalık fena,ben seni aramadan beni arama yazdı :KK43:
Çok üzgünüm kızlar onu ilk kez böyle görüyorum…En son attığı resimde öyle zayıflamış ki çökmüş resmen…saçı sakalı birbirine karışmış ve çok yorgun görünüyordu :KK43: Normalde çok neşeli ,kafasını bir şeye takmayan bir insandı.Deprem olduğu ilk günler ağlayarak onu aradığımda bile beni teselli etmeye çalıştı.Ama şimdi onun da gözleri dolu dolu..Belki de çok daha kötü oralar :KK43:
Bugün dayanamayıp onu aramak istiyorum ama sinirlenir mi? Anlayışsız biri gibi görünmek istemiyorum.Yakında gelecek sanırım aramayıp gelmesini mi beklesem ne yapsam bilemedim:KK43:
"Ortalık fena,ben seni aramadan beni arama yazdi"
TV den goremedigimiz neler goruyor kimbilir....

Oncelikle zor durumda olanlara Allah'tan sabir diliyorum.

Ve evet arama. Merak icindesin ama kosullari, yasananlari, guvenli evinde otururken anlayamazsin. Sakin ve sabirli olup, dua etmek yapman gerekenler

Oradaki insanlar çaresiz kaldı. Bir çoğunun akrabası eşi dostu enkazda kaldı. Cesetlerine ulaşılamayanlar bile oldu. Şuan da su sıkıntısı yaşandığı söyleniyor. Muhtemelen oradaki durumlardan etkilendi. Orda bu kadar acı yaşanırken sevgilinizin durumu çok da çaresiz sayılmaz.

Emin olun yoğun ve acılara karşı psikolojik olarak iyi olmadığı için konuşamıyordur. Hatay yerle bir oldu neler görüyor orda şimdi adam. Telefon derdinde olduğunu sanmıyorum. Hala su yok o şehirde çadırı olmayanlar enkaz altında ki cesetler . Üzerine gitmeyin görevi bitince konuşursunuz

Merhaba.Erkek arkadaşım polis özel harekat.2 hafta önce görev için Hataya gönderildi.Gittiğinden beri hep diken üstündeyim ona bir şey olacak diye :KK43:
Sağ olsun ilk zamanlar ara ara mesaj ve resim atardı.Ben onu aradığımda telefonu kapalı oluyor arazide olduğu için çekmiyordu.Geçen yine Hatay’da deprem olduğunda onu aradım telefonu meşgule attı.Ortalık fena,ben seni aramadan beni arama yazdı :KK43:
Çok üzgünüm kızlar onu ilk kez böyle görüyorum…En son attığı resimde öyle zayıflamış ki çökmüş resmen…saçı sakalı birbirine karışmış ve çok yorgun görünüyordu :KK43: Normalde çok neşeli ,kafasını bir şeye takmayan bir insandı.Deprem olduğu ilk günler ağlayarak onu aradığımda bile beni teselli etmeye çalıştı.Ama şimdi onun da gözleri dolu dolu..Belki de çok daha kötü oralar :KK43:
Bugün dayanamayıp onu aramak istiyorum ama sinirlenir mi? Anlayışsız biri gibi görünmek istemiyorum.Yakında gelecek sanırım aramayıp gelmesini mi beklesem ne yapsam bilemedim:KK43:
Endişeniz çok yerinde ama görevi gereği bu tür durumlara kendinizi alistirmalisiniz. Aramayın ama mesaj atın bir tane illaki uygun olduğunda bir cümle yazar. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok şu an. ☹️

bizler ancak tv de ve tel de gördüklerimizden ne kadar üzülüyoruz burda o orda kim bilir nelere şahit oldu.muhtemelen bi süre eskisi gibi olmuyacak.fazla üstüne gitmeyin.

Kuzenim deprem bölgesinde görevde su anda. O aramadikca biz aramiyoruz. Isler acayip zor orda. Her zaman sarj etme imkanlari da yok o yüzden az kullaniyor telefonunu. Biz en fazla mesajlasiyoruz. Onlarin su anda yasadiklari cok zor..bizim korkularimizla ekstradan ugrasmasinlar

Mesajla iletişime geçin.
Onu özlediğinizi dua ettiğinizi ifade edebilirsiniz.
Şöyle ki eşim, babam başta olma üzere yakınlarım bölgedelerdi.
Özellikle babam enkaz ile birebir muhatap idi. O süreçte yalnızca mesajla iletişime geçtik.

Elbet bugünler de geçecek, tam anlamıyla mümkün değil ama zaman yaraları saracak. Döndüğünde bitkin, moralsiz olacaktır, çok üstüne gitmeden yanında olduğunuzu hissettirin.

Back
X