Lütfen teselli ne yapmalıyım şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi History
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar 4senenın hatrına bıde asker olması bakımından anlayıslı olupta arasam kendı ustume dusen kısmı anlatıp bu yusden souk davranmısdım desem aama bana bela okumanı haketmedım felan desem kendı payıma dusenı yabsam olurmukı :S aslında hıc ıcımden gelmıor ama sabahtan berı olan konusmalarımızı hatırlayınca gercekden cok sogukdum :S

bi daha böle bişi dersen benden aynı cvbı alacaksın o zaman zornuna gidiyomu insanın gitmiyomu anlarsın de

Arkadaslar 4senenın hatrına bıde asker olması bakımından anlayıslı olupta arasam kendı ustume dusen kısmı anlatıp bu yusden souk davranmısdım desem aama bana bela okumanı haketmedım felan desem kendı payıma dusenı yabsam olurmukı :S aslında hıc ıcımden gelmıor ama sabahtan berı olan konusmalarımızı hatırlayınca gercekden cok sogukdum :S

Canım tamam askerlik yapıyor olabilir şu anda ama senin psikolojin ne olacak.Hadi sen ona destek oluyorsun sana kim oluyor??Ona bela okumasının seni çok üzdüğünü ,hoş bir şey olmadığını belirtmende hiçbir şey yok.Söyle bence.Eğer haklıysın diyorsa sorun yok.Ama yaptığımda da ne varmış diyorsa ona göre bazı kararlarını verirsin.Bir sor bakalım...yerimseniben

sanırım askere gidince ilişkisi biten, ayrılan çok oluyor
seninki de o korkuyla olayları farklı yorumlamış
önyargı da diyebiliriz.
tabii evlenme konusunu ayrılma ihtimaliyle nasıl bağdaştırmış anlayamadım
ama askerde olunca en büyük derdin kendilerinde olduğunu
onlar dışındaki herkesin zevk sefa içinde olduklarını sanıyorlar
öyle olunca da duygu sömürüleri kaprisler artıyor elbette.

Kapatırken beni bi süre arama demişdim .Şimdi ben arayınca çok tuhaf olucak .ılk kez yapıcam :S Zaten %90 ben sana deıl kendıme sölemısdım dıycek :S Çok kararsız kaldım

Şaka gibi resmen aradım kızlarr bıkac kez caldı ama acmadıı :S ınanamıyorum .Belkide bana sölemeden kendınce ayrılmısdır .Kendisi bilir .persemde gunu mektup yollamısdım pazartesı elıne gecıcekdı .Bu kadar önemsiz oldumu hiç düşünmemişdim :S

Ha bide söledıkden sonra bela okudun bana felan dedım noldu zorunamı gıttı bı kelımem dedı :S
Daha sonra tekrar arayınca ben sana deıl kendıme söledım onu deyıp haklı cıkmaya calısdı :S

hey allahım bide zorunamı gitti diyo haa:kızgın::bbo:

Şaka gibi resmen aradım kızlarr bıkac kez caldı ama acmadıı :S İnanamıyorum .Belkide bana sölemeden kendınce ayrılmısdır .Kendisi bilir .persemde gunu mektup yollamısdım pazartesı elıne gecıcekdı .Bu kadar önemsiz oldumu hiç düşünmemişdim :S

keşke aramasaydın...neyse olan olmuş...bi daha arama bence

valla history aynı kendimi gördüm sende
bu erkekler askere gidince sapıtıyo inan bana
nasıl bi yer bilmiyorum şu askeriye denilen yer ama acayip oluyolar
buna benzer belki 10 dan fazla olay başıma geldi
ilk zamanlar senden beter oluyodum şoklar ağlama krizleri valla inan şimdi alıştım ama yine böyle şeyler olunca sinirden ağlıyorum
o yüzden çok iyi anlıyorum seni
sana şu kadarını söyliyim gelmesine 1 ay kaldı ve benimde onunda sinirleri o kadar zayıfki daha az önce saçma sapan bi sebepten bu sefer ben patladım
inan bu askerlik çiftleri çok sarsıyo ama önemli olan üstesinden gelmek

Şaka gibi resmen aradım kızlarr bıkac kez caldı ama acmadıı :S İnanamıyorum .Belkide bana sölemeden kendınce ayrılmısdır .Kendisi bilir .persemde gunu mektup yollamısdım pazartesı elıne gecıcekdı .Bu kadar önemsiz oldumu hiç düşünmemişdim :S

inan şu söylediğin kelimeyi ben yanına bin katarak ne kadar çok düşündüm bu durumlarda
ama şunu da söyliyim ben arıyorum çünkü konuşmadığımız zaman ikimizde kafamızda senaryo üretiyoruz resmen bunlara fırsat vermek istemiyorum
o suçlu o arasın ben suçluyum ben arıyım gibi bi dava yok artık bizim aramızda hangimiz sakinleşirsek o arıyo

walla askerlik psikolojisi falan deyip kendini teselli etme allah belanı versin ne demek..üstüne bide arayan sen olmuşsun ..keşke aramasaydın...o bu sözü söylüyorsa bırak sonuçlarına katlansın..

walla askerlik psikolojisi falan deyip kendini teselli etme allah belanı versin ne demek..üstüne bide arayan sen olmuşsun ..keşke aramasaydın...o bu sözü söylüyorsa bırak sonuçlarına katlansın..

öyle söyleme canım askerlik psikolojisi diye teselli etmeyle alakası yok ki
insanın sinirleri zayıflıyo karşı tarafı savunmak için söylemiyorum
sadece kendimde aynılarını yaşadım ordan biliyorum
çok garip durum gerçekten yeri geliyo ilişkimize ne oluyo falan diyosunuz
hayatta ondan beklenmicek şeyler çıkıyo karşınıza
haa her askere giden böyle tabi ki değil
bu kesinlikle karakter ve yaşam tarzı meselesi bazıları böyle kaldıramıyo ve kime sataşacağını şaşırıyo

öyle söyleme canım askerlik psikolojisi diye teselli etmeyle alakası yok ki
insanın sinirleri zayıflıyo karşı tarafı savunmak için söylemiyorum
sadece kendimde aynılarını yaşadım ordan biliyorum
çok garip durum gerçekten yeri geliyo ilişkimize ne oluyo falan diyosunuz
hayatta ondan beklenmicek şeyler çıkıyo karşınıza
haa her askere giden böyle tabi ki değil
bu kesinlikle karakter ve yaşam tarzı meselesi bazıları böyle kaldıramıyo ve kime sataşacağını şaşırıyo

haklı olabilirsin canım ama erkekler böyle kabalaştığında burda dikkat ediyorum bütün bayanlar alttan alalım aman askerlik psikolojisi falan diye yatıstırıyorlar ..bence bu senin de dediğin gibi karakter meselesi..bir insanın sevdiğine allah belanı versin demesini haklı göstercek bir sebep olamaz bence..

arkadaşım askerdeki erkeği normal kabul edip niye faln diye düşünme orada gerçekten farklı bir psikolojide oluyorlar tecrübeyle sabittir 18 ay evliyken asker yolu bekledim eşimi tanıyamadım oradaki davranışlarıyla eve dönünce zamanla eski haline döndü ama oradaki haliyle kalsaydı biterdi bu evlilik o kadar söyleyeyim. fazla üstüne gitme üzülme de anlayışlı olmaya çalış diyebileceğim bu o senin tanıdığın insan değil öyle düşün askerde bambaşka biri dönünce konuşursun evlilik durumlarını falan birbirinizi yiyip ayrılmazsanız tabi (inşallah ayrılmayın)

Kızlar bgun askerdekli erkek arkdasımın carsı izni .3 4gündür carsı ıznıne cıkmasını beklıyordum. SOhbet bolumundekı evlılık hazırlıkları yapan arkdaslara cok özendım ve bende hayaller kurmaya baslamısdım. Ve bunu cıddı cıddı erkek arkdasımla paylasıcakdım sectıgım gelınlık ve damatlık modellerını felan gosterıcekdım hatta.İçim kıpır kıpırdı .Ve bugun bıkac saat önce bu dusuncemı erkek arkdasımla paylasdım pek ciddiye almadı beni güldü bakarız bısıler felan deyıp konuyu degıstırmısdı.Teli kapadık ve oturdum agladımm .Yarım kalmıs gıbı hıssettım kendımı tavrını anlıyamadım .Daha önce kendısı hep baskı yapardı söz nişan diye erken derdim . Aradan bıraz gectı ve gene aradı ister istemes soguk konusdum farkettırmemek ıstedım ama anladı sorun oldunu.Sanki öle bi konusma gecmemıs aramızda gıbı noluyo sana neye takıldın qene burnumdanmı getırceksın carsı ıznımı felan demeye basladı :S Tam anlatıcakdım evlılık dusuncemı kestırıp attığın ıcın uzuldum dıycekdım ki .BANA allah belanı versın burnumdan getırdın dedı şok oldumm ılk kez yabdı aglıyarak telı kapadım :S aradı bıkac kez acmadım en sonunda acdım aglıyarakk bahane yaptın demı bunu ayrılmak ıstıodun bahane yabdın bunu dedı. Konusamadım hala şoktayımm .Bana bela okudun dedım hayır sana deıl kendıme dedım dıe lafı cevırdı.Bİ süre aarama benı dedım ve telı kapadık :S:S:S:S

CANIM BENİM BENCE KENDİNİ HİÇ ÜZME ERKEK ARKADAŞIN KAÇ YAŞINDA BİLEMİYORUM AMA BİRİSİNE BELA OKUMAK Kİ SEVGİLİNE BUNU YAPMAK HİÇ HOŞDEĞİL VE BENCE SENİ HAK ETMİYOR GİBİME GELİYOR ÇÜNKİ SEN EN TEMİZ DUYGULARINLA BUNLARI ONA SÖYLÜYORSUN HEYECANLANMASI GEREKİRKEN SANA İLGİSİZ DAVRANMASI BENİM HOŞUMA GİTMEDİ BENCE BİŞEYLER İÇİN ÇOOOK İYİ DÜŞÜN BACIM EĞERKİ SONUNDA MUTSUZ OLUCAKSAN KENDİNİ HİÇ EZDİRMEÇÜNKİ BU 1 .2 TANE DERKEN BAŞLIYOR SONUDA GELMİYOR KENDİMDEN BİLİYORUM TABİKİ ESKİ İLİŞKİMDEN.... NEYSE BU BENİM SANA KİŞİSEL ELEŞTİRİM TABİKİ SEN HERŞEYİ DAHA İYİ BİLİRSİN AMA BENCE SENİ ANLAMASI LAZIM SENDE KENDİ HALİNE BIRAK BENCE BİRAZ HATASINI ANLASIN BENCE.
BEN SÖZLÜMLE O KONUDA ÇOK ŞANSLIYIM ALLAH BOZMASIN O BANA MORAL VERİYO ASKIM CANINI SIKMA BEN GELİCEM HERŞEY DAHA GÜZEL OLCAK FELAN DİYOR DÜŞÜN O BANA ORDAN MOREL VERİYO... NEYSE UMARIM SENİNKİDE HATASINI ANLAR VE SENİ ARTIK HİÇ ÜZMEZ SENDE CANINI SIKMA VE HAKKINDAN HAYIRLISINI İSTE BENCE BU HAYATTA KİMSE İÇİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZMİŞ BEN BUNU ANLADIM CANIM UMARIM DÜZELİR MORELİN BEN HEP BURDAYIM NE ZAMAN İSTERSEN ALLAH A EMANET OL:nazar:

Arkdaslar aradı kendisi acmadım .Daha sonra babası aradı kızım sesi kötüydü bi ara konus benım hatrım ıcn dedı . Sonra tekrar kendısı aradı aglıyodu telefonda sana demedim kendıme söledım die ısrarla yemınler etti.Evlılık konusunda cok sasırdım hep ben sölerdım ıtıraz ederdın senden duyunca cok duygulandım ne sölıycemı bılemedım bı an dedı.ılgilenmedımı nasıl dunusursun her tel konusmasında cıddı seyler ısteyeen ben oluyorum dedı.Babamla konustum dedi sende babanla konus ızne geldıımde söz olcak dedı.Anla bbenı burda psıkolojım cok kotu dedı herseyı yanlıs tarafa cekıyorum soguk konusunca dengemı sasırdım dedı .Bıcok kez ozurdıledı haklısın dedii gelınce telafı edıcem ılk kez oldu bıdaha olmaması ıcın elımden gelenı yapıcam dedı.Nolur sende sırtını dönme anlayıslı ol dedı.Dayanamadım affettim kızlar :S Ağlamasına hıc dayanamıyorum .ılk kez böle bısı yasadık dıede olumlu dusunmek ıstedım.Onunle telefonu kapattık sonra annesı aradı kızım cok sevındık zaten beklıoduk hazırlıklarımız bıle tamam bılıyosun dedi .Şasırdım kaldım .Sonuc olarak arayı duselttık ama bugun cok kırıldım sana kızgınlıgım gecene kdar soguk davranırsam bılkı bu yusden dedım .Tamam telafı edıcem dedı .Herkese ılgısı ıcın tsk edıyorum kızlarrr .Mutlu ama biraz buruk bır son oldu =)

CANIM BENİM BENCE KENDİNİ HİÇ ÜZME ERKEK ARKADAŞIN KAÇ YAŞINDA BİLEMİYORUM AMA BİRİSİNE BELA OKUMAK Kİ SEVGİLİNE BUNU YAPMAK HİÇ HOŞDEĞİL VE BENCE SENİ HAK ETMİYOR GİBİME GELİYOR ÇÜNKİ SEN EN TEMİZ DUYGULARINLA BUNLARI ONA SÖYLÜYORSUN HEYECANLANMASI GEREKİRKEN SANA İLGİSİZ DAVRANMASI BENİM HOŞUMA GİTMEDİ BENCE BİŞEYLER İÇİN ÇOOOK İYİ DÜŞÜN BACIM EĞERKİ SONUNDA MUTSUZ OLUCAKSAN KENDİNİ HİÇ EZDİRMEÇÜNKİ BU 1 .2 TANE DERKEN BAŞLIYOR SONUDA GELMİYOR KENDİMDEN BİLİYORUM TABİKİ ESKİ İLİŞKİMDEN.... NEYSE BU BENİM SANA KİŞİSEL ELEŞTİRİM TABİKİ SEN HERŞEYİ DAHA İYİ BİLİRSİN AMA BENCE SENİ ANLAMASI LAZIM SENDE KENDİ HALİNE BIRAK BENCE BİRAZ HATASINI ANLASIN BENCE.
BEN SÖZLÜMLE O KONUDA ÇOK ŞANSLIYIM ALLAH BOZMASIN O BANA MORAL VERİYO ASKIM CANINI SIKMA BEN GELİCEM HERŞEY DAHA GÜZEL OLCAK FELAN DİYOR DÜŞÜN O BANA ORDAN MOREL VERİYO... NEYSE UMARIM SENİNKİDE HATASINI ANLAR VE SENİ ARTIK HİÇ ÜZMEZ SENDE CANINI SIKMA VE HAKKINDAN HAYIRLISINI İSTE BENCE BU HAYATTA KİMSE İÇİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZMİŞ BEN BUNU ANLADIM CANIM UMARIM DÜZELİR MORELİN BEN HEP BURDAYIM NE ZAMAN İSTERSEN ALLAH A EMANET OL:nazar:

Saol cnm ılgılendıgın ıcın tesekkur edıyorum ılk kez basıma geldı nabcamı bılemedım sızlerr sağolun yardımcı oldunuz .Erkek arkdasım 22 yasında aslında cok olgun ama cok asabı sınırlenınce dengesız konusur ama sakınlesınce bı okadar pısman olan bırısıdr. Ama ılk kez kotu söz söledı .Sölemedım kendıme söledım dıyor.Sinirlendiği zman daha önce kendı kendıne kufur ettıgı olmusdu aslında buda onlardan bırıydı dedı.Belkıde yanlıs anladım o ankı stresımle bılemıyorum.4yılın hatrına bırazcık güven dedi.Aglıyodu zaten kıyamadım özürdıledı felan bıde affeettım .Umarım bu konu ılıskımızı sarsmaz

Hadi hayirlisi...Allah tamamina erdirsin; tabiiki hayirliysa...
Insaallah cok mutlu olursunuz herzaman...

Arkdaslar aradı kendisi acmadım .Daha sonra babası aradı kızım sesi kötüydü bi ara konus benım hatrım ıcn dedı . Sonra tekrar kendısı aradı aglıyodu telefonda sana demedim kendıme söledım die ısrarla yemınler etti.Evlılık konusunda cok sasırdım hep ben sölerdım ıtıraz ederdın senden duyunca cok duygulandım ne sölıycemı bılemedım bı an dedı.İlgilenmedımı nasıl dunusursun her tel konusmasında cıddı seyler ısteyeen ben oluyorum dedı.Babamla konustum dedi sende babanla konus ızne geldıımde söz olcak dedı.Anla bbenı burda psıkolojım cok kotu dedı herseyı yanlıs tarafa cekıyorum soguk konusunca dengemı sasırdım dedı .Bıcok kez ozurdıledı haklısın dedii gelınce telafı edıcem ılk kez oldu bıdaha olmaması ıcın elımden gelenı yapıcam dedı.Nolur sende sırtını dönme anlayıslı ol dedı.Dayanamadım affettim kızlar :S Ağlamasına hıc dayanamıyorum .İlk kez böle bısı yasadık dıede olumlu dusunmek ıstedım.Onunle telefonu kapattık sonra annesı aradı kızım cok sevındık zaten beklıoduk hazırlıklarımız bıle tamam bılıyosun dedi .Şasırdım kaldım .Sonuc olarak arayı duselttık ama bugun cok kırıldım sana kızgınlıgım gecene kdar soguk davranırsam bılkı bu yusden dedım .Tamam telafı edıcem dedı .Herkese ılgısı ıcın tsk edıyorum kızlarrr .Mutlu ama biraz buruk bır son oldu =)

Ohh hadi gözün aydin..
Cok sevindim aranizdaki sorunu cözmenize..
Allah tamamini erdirsin canim mutluluklar opuyorumnanaktan

Herkkese ılgısı ıcın ve yardımları ıcın tsk edıyorum.Biraz buruk kaldım ama sorunu halletımız ıcınde sevınıyorum.Normal sartlarda olsa hemen yumusamazdım ama askerde oldugu ıcın kıyamadım dört duvar arasına gırınce yalnız kalıcak dıye uzulmesını ıstemedım zaten çok üzgündü hatasını fark etti diye üstüne gıtmedım.Aslında sakınlesınce dusunuyorumda haftada bırkez rahat rahat telde konusuyoruz ve ben cok soguk davrandım.Öle davranmaya tetiklemiş gibi oldum sanki .Basda alttan almaya calısmısdı ama sonra oda sınırlendi.Böyle olaylarda oturup bı sakin dusunmek lazımmıs anladım.Hayırlısı olsun dıyelımm

Back
X