Lütfen teselli ne yapmalıyım şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi History
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohh hadi gözün aydin..
Cok sevindim aranizdaki sorunu cözmenize..
Allah tamamini erdirsin canim mutluluklar opuyorumnanaktan

Saol gamzecık.Rahat nefes aldım.Allah butun sevenlere sorunsuz ılıskı nasip etsin =)

Saol cnm ılgılendıgın ıcın tesekkur edıyorum ılk kez basıma geldı nabcamı bılemedım sızlerr sağolun yardımcı oldunuz .Erkek arkdasım 22 yasında aslında cok olgun ama cok asabı sınırlenınce dengesız konusur ama sakınlesınce bı okadar pısman olan bırısıdr. Ama ılk kez kotu söz söledı .Sölemedım kendıme söledım dıyor.Sinirlendiği zman daha önce kendı kendıne kufur ettıgı olmusdu aslında buda onlardan bırıydı dedı.Belkıde yanlıs anladım o ankı stresımle bılemıyorum.4yılın hatrına bırazcık güven dedi.Aglıyodu zaten kıyamadım özürdıledı felan bıde affeettım .Umarım bu konu ılıskımızı sarsmaz

canım umarım birdaha yaşamazsınız bende sevindim barıştığınıza umarım seni birdaha üzmez kendine iyi bak allah amanet ol.....turkbayragi:nazar:

asker psikolojisi çok başka oluyor normal davranmıyorlar.öncesinde ciddi şeyler için baskı yapan adamın fikri neden değişsin ki.bence üstünde çok durma.

Zaten benim üzüldüğüm kırıcı konusmasaydı .Bazen bende öfkeyle haraket edebiliyorum. Oturup mantıklı düşününce sakinleşince bende hatalı oldumu farkettim .Onunda bu duruma üzüldünü görünce karsılıklı hallettık sorunumuzu ..=)

iyi hadi hayırlsı o zaman ne diyim...yaşnız daha çok küçükmüş...

sevindim düzeldiğine umarım bir daha tekrarlamaz...

Arkadaşım sorunu halledince neden siliyorsunuz ki ilk mesajınızı, konular böyle havada asılı kalıyor, en sonuna yazın tamam hallettim diye konu kapansın. Yapmayın böyle şeyler.

Saol uyarın için .Sitede sorumlu birimisin ?

Saol uyarın için .Sitede sorumlu birimisin ?

Hayır değilim.
Sadece sizin konunuz gibi önce açılıp sonra ilk mesajı silinen bir sürü konu var.
Bırakın kalsın orada, belki benzer dertten muzdarip başkaları okur da fikir alır.
Ya da sonradan konuya dahil olanlar en azından ne olduğunu anlar.

Kusura bakma ozmanda bu kadar sert bı sekılde benı uyarmaya hakkın yok
Bu şekilde düşünmek aklıma gelmemişdi güzelce sölesen aynı mesajı tekrar yazardım.
Sitede yeniyim .
HADDİNİ BİL stop

Haa pardon, sen yetkiliden başkasını takmam burda diyosun yani yerimseniben o da iyiymiş. Helal sana ne diyim :)
Ben haddimi bilerekten uzaklaşayım buradan en iyisi ama sana benden abla (hatta anne) tavsiyesi, şu forum kurallarını bi güzelce oku bi ara.
Sorunun her neydiyse çözdüğüne de sevindim bu arada, bi daha yaşamazsın umarım.
Sevgiler. a.s.

Arkadasım sıtede yenı oldugumu belırttım böle bı kural oldugunu bılmıodum madem annem gıbı hıssettın kendını gusel bı dılle söleseydın ( arkdasım ılk mesajı bırdahakı sefere sılme dııger arkadaslar konuya yabancı kalmasınlar aynı durumu yasıyanlar kendılerıne pay cıkarsınlar deseydın ) tamam bısı demezdım takmam felan da demedım ayrıca lutfen bır daha okurmusun önce kendı yazdıgını sonra benım yazdıgımı. Konuyu saptırma rıca edıyorum

Hani yasaktı editlemek, konuyu açıyorum ilk mesajı okuyorum şok şok, ne anlatılıyor anlamıyorum. Arkadaşlar neden ilk mesajları silip konuyu havada bırakıyorsunuz ki. Tabi konuyu bilmediğim için yorum yapamıcam, gerçi halledilmiş ama genede silinmemesi en iyidiri.
Haaa bu arada bende sitede yönetici falan değilim. Haddimi bilirim ona göre uyarayım baştan dedim.

Arkdasım duruma ıtıraz etmedım zaten bılmıyordum dedım .Neden anlamak ıstemıyorsunuz arkdasın sert tepkısıne bozuldum .ıyi niyetiylede uyarabılırdı beni yardım ıstedım biN PıŞMAN ETTıNıZ :s:s
Belliki arkdassınız zaten hemen savunmaya gecıldı. Tekrar soluyorum ben ılk msj kısmını sıldım cunku ana sayfayı mesgul etmek ıstemedım sorunum halloldugu ıcın .Benım konuma tıklıyanlar 3 4sayfayı okumak zorunda kalmasınlar dıe .Tamamen ıyı nıyetımle davrandım. Bıraz sızı saygıya davet edıyorum..iyi günler

buyrun burdan yakin oh ne ala isiniz bitince silin gitin
bu kacinci konu böyle siliyniyor
madem silicektin ne diye yaziyorsun

Ya valla terbıyemı bozucam ne anlayıssız ne kıt ınsanlarsınız yenıyım bılmıodum dedım sıteye gırelı 3 4gun oldu dedım anlattım nıye sıldıgımı anlamadınız sız kaşındınızz benım konum kardesım keyfımın kahyasımısın :S bak işine ılgılenme benım konularımla yazmakla vakıt harcama uzaaaaaaaaaaaa

Sayfa sayfa qezıp mılletı yargılamak sızemı kaldı .Baktımda bütün arkdaslara kulp takmıssınız onlar nıye sıldı bılmıyorum ama bu yabtıgınız terbıyesızlık . DıYORUMKı BILMIYODUM KONUM HALLEDILDıĞı ıÇıN ANA SAYFAYI MESGUL ETMEK ISTEMEDIM KONUNUN HALLOLDUNU YAZDIM Kı ARKDASLAR 4 5SAYFA OKUMAK ZORUNDA KALMASINLAR bin pşman ettiniz derdımı paylasdıgımada pısman oldum.sorunumu benımle paylasan arkdaslar sızden allah razı olsun ıykı vardınızz .....

Sayfa sayfa qezıp mılletı yargılamak sızemı kaldı .Baktımda bütün arkdaslara kulp takmıssınız onlar nıye sıldı bılmıyorum ama bu yabtıgınız terbıyesızlık . DİYORUMKİ BILMIYODUM KONUM HALLEDILDİĞİ İÇİN ANA SAYFAYI MESGUL ETMEK ISTEMEDIM KONUNUN HALLOLDUNU YAZDIM Kİ ARKDASLAR 4 5SAYFA OKUMAK ZORUNDA KALMASINLAR bin pşman ettiniz derdımı paylasdıgımada pısman oldum.sorunumu benımle paylasan arkdaslar sızden allah razı olsun ıykı vardınızz .....

canım öncelikle hoşgeldın.
oyle pişmanım falan deme. yapmışsındır bir hata problem değil.yenısın olabılır. herkes bir şekilde hata yapabilir. bizde sana ve senın gibi durumdda olan ınsanlara yardımda bulunmak ve konuyla alakalı kendimizce ders çıkarmak adına burda olduğumuz için silinen mesaja tepki gösterdik.
:1hug::1hug:

aslında çokta yenı sayılmassın. 22 mesajın varmış neyse. eger bılmıyorsanız konunuzun kilitlenmesini istıyorsanız bölüm modatörlerine mesaj yazabilrisiniz.

Sakin olmaya çalısıyorum .Sabrımı koruyorum .
Arkdasım 3 4 gün oldu üye olalı.
Sitenin sahıbınden kanıt ıstıyelım bari
Siz kımsınızkı hesap vermeye calısıyorum.
Herkes kendi işine baksın

Bu konu ıcın yardımcı olan derdımı paylasan arkdaslar tekrar tesekkur edıyorum.
Allh razı olsun dıyorum.
Tavsıyelerınızı cani yürekden okudum ve uygulamaya calısdım.
Ve sorunumu halletım bırdaha asla konu acmıycam bu bölümde sizin sorunlarına ortak olurum elbette
Bu yüssüzlüğe devam edin kızlar bu istikrarla sitede yönetıcı felan olursnuz siz
Bu kadar anlayıssız ınsanlar nası oluoda sorunlara ortak oluyo anlıyamadım :S
VE

KONU KAPATILMIŞDIR YORUM ÜSTÜNE YORUM YAPILMAMASINI RICA EDIYORUM.

Back
X