Üzgünüm ben tek çizgi görüyorum.iliskiden 45 gun sonra yapildi ve bu sonuc 1.5 saat sonranin sonucu
teşekkürler zaten gebelik durumu yasamak istemiyorum ama sizce cnin gerisindeki cizgi neden varÜzgünüm ben tek çizgi görüyorum.
Bilemiyorum. İdrarı fazla damlatma ya da kuruma çizgisi olabilir.Gebelik olmadığı kesin ama.teşekkürler zaten gebelik durumu yasamak istemiyorum ama sizce cnin gerisindeki cizgi neden var
sey zaten iliskim surtunme ile olmustu ve uzerine 2 kez regl oldum fakat üstüne gorme diye cok sey okudum test yaptim oyle bi çizgi cikti 45 gun sonra yaptigim için sonuc kesin midir sizce kesin gebelik yok diyebilir miyizBilemiyorum. İdrarı fazla damlatma ya da kuruma çizgisi olabilir.Gebelik olmadığı kesin ama.
İki üç aylık görünüyor test sonucuna göre. Dördüncü ayın başında T kısmında da çizgi çıkıyor. Doğuma yakın yapınca da 4 çizgi birden oluyor.kimse yok mu ya
kesin midirNeqativ o
Daha kesin olamazdi. 45 gün geçmiş üzerinden silikte olsa çizgi olurdu tertemiz negatifkesin midir
teşekkürler fakat kesin diyebilir miyiz yeniden test yapmama gerek var midir sizceTestlerle ilgili master yapmış biri olarak tertemiz bir negatif
Tabi 40 günden sonra öyle çıkmaz kesin iki çizgi cikardi neqativkesin midir
c nin gerisinde turuncu minik cizgi var sizce neden bu konuda cok tecrubesizimdeDaha kesin olamazdi. 45 gün geçmiş üzerinden silikte olsa çizgi olurdu tertemiz negatif
tamamdır teşekkür ettimTabi 40 günden sonra öyle çıkmaz kesin iki çizgi cikardi neqativ
Kesin diyebiliriz başka test yapmana gerek yok. Ama madem gebelik istemiyorsun güzelce korun o şekilde dilediğin gibi yaşa.teşekkürler fakat kesin diyebilir miyiz yeniden test yapmama gerek var midir sizce
Yakinlastirdim ama o şekilde bir çizgi goremedim. 45 gün önceki ilişkiden beklenmesi gereken kocaman bir ikinci çizgi bu şekilde değil hiç merak etmec nin gerisinde turuncu minik cizgi var sizce neden bu konuda cok tecrubesizimde
cizgi t ve c arasinda degil zaten c nin gerisinde yani sagindaYakinlastirdim ama o şekilde bir çizgi goremedim. 45 gün önceki ilişkiden beklenmesi gereken kocaman bir ikinci çizgi bu şekilde değil hiç merak etme
tamamdır çok teşekkür ettimYakinlastirdim ama o şekilde bir çizgi goremedim. 45 gün önceki ilişkiden beklenmesi gereken kocaman bir ikinci çizgi bu şekilde değil hiç merak etme
Testler 10 dakika sonra çöptür. Zaten her türlü negatif bu testiliskiden 45 gun sonra yapildi ve bu sonuc 1.5 saat sonranin sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?