Lutfen teste bakar misiniz lutfenn

juliettaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
65
40
3
25
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adet 1 2 gün gecti hemen test yaptim tabi ama emin değilim kaşık ağrım var gogus hassasiyeti var sizce yine kimyasal olabilir mi emin olmak için 5 dk arayla 2 test yaptim

Eklentiler

• IMG-20221207-WA0013.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 103
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adet 1 2 gün gecti hemen test yaptim tabi ama emin değilim kaşık ağrım var gogus hassasiyeti var sizce yine kimyasal olabilir mi emin olmak için 5 dk arayla 2 test yaptim
Bence pozitif gebelik var ama kan tahlili yaptır

Şuan bu testlere göre gebelik ama kimyasal olup olmadığını kan testlerindeki değer artışlarına göre belli olur canım

Canım kimyasal gebelik sonrası betahcg düşmemiş olabilir. Ama inşallah hamilesindir.

Ay ne güzel ya inşallah bebiş sizinledir bende geçen ay kimyasal yaşadım tekrar çalışmalara basladik inşallah bende görürüm yaşarım bu güzel anlari rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba, 5 aylık evliyim, son adet tarihim 21 kasım-25 kasım arası. 4-6-10 Aralık tarihlerinde korunmasız ilişkimiz oldu. Çok sık idrara çıkıyorum ve halsizlik ile uyku hali var. 11 aralıkta hem kan hem idrar testi yaptım. İdrar negatif, BETA HGC DE 1,20 gözüktü. Benim daha önceki bthgc değerlerim hep 0,50-0,70 arası oluyor. Emin olamıyorum. Geç döllenme olabilir mi, testleri ne sıklıkla tekrarlamak doğru

Suan ki sonuca göre kesinlikle negatif. Ama geç dollenmedir belki adetten once test yaptırmayın. Umudunuzu kaybetmeyin

Bencede pozitif hayırlı olsun sağlıkla alın kucaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…