- 10 Kasım 2022
- 65
- 40
- 3
- 25
- Konu Sahibi juliettaa1
-
Bence pozitif gebelik var ama kan tahlili yaptırGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adet 1 2 gün gecti hemen test yaptim tabi ama emin değilim kaşık ağrım var gogus hassasiyeti var sizce yine kimyasal olabilir mi emin olmak için 5 dk arayla 2 test yaptim
Ay insallahBence pozitif gebelik var ama kan tahlili yaptır
Şuan bu testlere göre gebelik ama kimyasal olup olmadığını kan testlerindeki değer artışlarına göre belli olur canımGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adet 1 2 gün gecti hemen test yaptim tabi ama emin değilim kaşık ağrım var gogus hassasiyeti var sizce yine kimyasal olabilir mi emin olmak için 5 dk arayla 2 test yaptim
Hemmmen gidiyorum kan vermeyeŞuan bu testlere göre gebelik ama kimyasal olup olmadığını kan testlerindeki değer artışlarına göre belli olur canım
Canım kimyasal gebelik sonrası betahcg düşmemiş olabilir. Ama inşallah hamilesindir.Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adet 1 2 gün gecti hemen test yaptim tabi ama emin değilim kaşık ağrım var gogus hassasiyeti var sizce yine kimyasal olabilir mi emin olmak için 5 dk arayla 2 test yaptim
Yok geçen ay düşmüştü kimyasal gebelik tam sonlanmisti inşallah bu hayirdirCanım kimyasal gebelik sonrası betahcg düşmemiş olabilir. Ama inşallah hamilesindir.
Ay ne güzel ya inşallah bebiş sizinledir bende geçen ay kimyasal yaşadım tekrar çalışmalara basladik inşallah bende görürüm yaşarım bu güzel anlariGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adet 1 2 gün gecti hemen test yaptim tabi ama emin değilim kaşık ağrım var gogus hassasiyeti var sizce yine kimyasal olabilir mi emin olmak için 5 dk arayla 2 test yaptim
İnşallah yaaAy ne güzel ya inşallah bebiş sizinledir bende geçen ay kimyasal yaşadım tekrar çalışmalara basladik inşallah bende görürüm yaşarım bu güzel anlarirabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kaçtı son test?Yok geçen ay düşmüştü kimyasal gebelik tam sonlanmisti inşallah bu hayirdir
Kan sonucum çıktı beta hcg 303,6 çıktı. Hamileyiiimİnşallah yaasizde en kısa zamanda alın haberi insallah
Suan ki sonuca göre kesinlikle negatif. Ama geç dollenmedir belki adetten once test yaptırmayın. Umudunuzu kaybetmeyinMerhaba, 5 aylık evliyim, son adet tarihim 21 kasım-25 kasım arası. 4-6-10 Aralık tarihlerinde korunmasız ilişkimiz oldu. Çok sık idrara çıkıyorum ve halsizlik ile uyku hali var. 11 aralıkta hem kan hem idrar testi yaptım. İdrar negatif, BETA HGC DE 1,20 gözüktü. Benim daha önceki bthgc değerlerim hep 0,50-0,70 arası oluyor. Emin olamıyorum. Geç döllenme olabilir mi, testleri ne sıklıkla tekrarlamak doğru
Teşekkür ederim, emin olamıyorum bu konulardaSuan ki sonuca göre kesinlikle negatif. Ama geç dollenmedir belki adetten once test yaptırmayın. Umudunuzu kaybetmeyin
Bencede pozitif hayırlı olsun sağlıkla alın kucaginizaGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adet 1 2 gün gecti hemen test yaptim tabi ama emin değilim kaşık ağrım var gogus hassasiyeti var sizce yine kimyasal olabilir mi emin olmak için 5 dk arayla 2 test yaptim
Tebrikler sağlıkla gelsin ins bebeğinizKan sonucum çıktı beta hcg 303,6 çıktı. Hamileyiiim
Harika maşallah kaç haftalikKan sonucum çıktı beta hcg 303,6 çıktı. Hamileyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?