- Konu Sahibi sesssizsinema
Aminnnnnnnnn herşey güzel olsun inşallahAminnn inşallah bu haberi ilk sana söylemek istedimmm inşallah hayırlı evlatlar olur yavrularımız inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnnnn herşey güzel olsun inşallahAminnn inşallah bu haberi ilk sana söylemek istedimmm inşallah hayırlı evlatlar olur yavrularımız inşallah![]()
Evet var tabii olmaz olur mu birde çok yorgunluk var bendeBen bugun 4+6 pazartesi yine gideceğim kan vermeyeeee ama kız göğüslerim çok kötü resmen ölüyorum acıdan uyuyamıyorum ne zaman geçer acaba şiş olmaaaını geçtim öyle bir ağrıyor kiii var mı sende de ağrıııı
Bende öyle uyuyamayacak kadar yok ama el değmiyor resmen çamaşırlar çok sıkıyoBen bugun 4+6 pazartesi yine gideceğim kan vermeyeeee ama kız göğüslerim çok kötü resmen ölüyorum acıdan uyuyamıyorum ne zaman geçer acaba şiş olmaaaını geçtim öyle bir ağrıyor kiii var mı sende de ağrıııı
Ben varya uykudan kaldıramıyorum evi seremedim Salı gününe şirketten temizlik için ikiEvet var tabii olmaz olur mu birde çok yorgunluk var bende
En iyisi sütyen takmak ciddiyim tutsun ağrımasın gerçektenBende öyle uyuyamayacak kadar yok ama el değmiyor resmen çamaşırlar çok sıkıyo![]()
Ay kız senin başlamış şimdiden bebiş ahahaha olsun gene de güzel telaşlar bende daha bi şey yok bakalımm ama son 1 haftadır sürekli uyudumBen varya uykudan kaldıramıyorum evi seremedim Salı gününe şirketten temizlik için iki
Kişi çağırdım ev boş halı yok yerde düşün iyiki annem geldide yemek falan yapıyorrr böyle bir ağrı yok dönerken bile sağa sola göğüslerim şiş böyle nasıl bir ağrı anlatamam mide bulantısı yok çok şükür sadece sürekli limon yiyorum![]()
Aşkım benimki arsız babası da çok arsız olduğu için öyle yorumluyorumAy kız senin başlamış şimdiden bebiş ahahaha olsun gene de güzel telaşlar bende daha bi şey yok bakalımm ama son 1 haftadır sürekli uyudum
Aşkım benimki arsız babası da çok arsız olduğu için öyle yorumluyorumamannn uyu çok uykusu kalacaksın ilerde
![]()
Ay kız senin başlamış şimdiden bebiş ahahaha olsun gene de güzel telaşlar bende daha bi şey yok bakalımm ama son 1 haftadır sürekli uyudum
Canımmm teşekkür ederimAy kızlar adınıza çok sevindim bu sureci geçirdim tabi bnmki zor geçti bugun artık 11+5 sürünüyorum resmn bulntı halsizlik neyseki bunları herkes yasayacak diye bisş yok inslh siznki rahat geçer![]()
Bnmki hic göğüs agrısı olmadı yaCanımmm teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana birşet sormak istiyorum ilk 4 6 hafta arası senin de dayanılmayacak göğüs ağrısı oldu mu cidden abartmıyorum felaket ya
![]()
O da ağrıttı sıkıncaEn iyisi sütyen takmak ciddiyim tutsun ağrımasın gerçekten
ahahaha kötü huylar babaya iyi huylar anaya çekermişAşkım benimki arsız babası da çok arsız olduğu için öyle yorumluyorumamannn uyu çok uykusu kalacaksın ilerde
![]()
Canım çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıklı olur dua edin 2 seneden sonraaAy kızlar adınıza çok sevindim bu sureci geçirdim tabi bnmki zor geçti bugun artık 11+5 sürünüyorum resmn bulntı halsizlik neyseki bunları herkes yasayacak diye bisş yok inslh siznki rahat geçer![]()
Ayy inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız bebisleriCanım çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıklı olur dua edin 2 seneden sonraa![]()