• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen testime bakar mısınız 🥹

Ben bugun 4+6 pazartesi yine gideceğim kan vermeyeeee ama kız göğüslerim çok kötü resmen ölüyorum acıdan uyuyamıyorum ne zaman geçer acaba şiş olmaaaını geçtim öyle bir ağrıyor kiii var mı sende de ağrıııı
Bende öyle uyuyamayacak kadar yok ama el değmiyor resmen çamaşırlar çok sıkıyo 🥹

Evet var tabii olmaz olur mu birde çok yorgunluk var bende
Ben varya uykudan kaldıramıyorum evi seremedim Salı gününe şirketten temizlik için iki
Kişi çağırdım ev boş halı yok yerde düşün iyiki annem geldide yemek falan yapıyorrr böyle bir ağrı yok dönerken bile sağa sola göğüslerim şiş böyle nasıl bir ağrı anlatamam mide bulantısı yok çok şükür sadece sürekli limon yiyorum 🤣🤣🤣

Ben varya uykudan kaldıramıyorum evi seremedim Salı gününe şirketten temizlik için iki
Kişi çağırdım ev boş halı yok yerde düşün iyiki annem geldide yemek falan yapıyorrr böyle bir ağrı yok dönerken bile sağa sola göğüslerim şiş böyle nasıl bir ağrı anlatamam mide bulantısı yok çok şükür sadece sürekli limon yiyorum 🤣🤣🤣
Ay kız senin başlamış şimdiden bebiş ahahaha olsun gene de güzel telaşlar bende daha bi şey yok bakalımm ama son 1 haftadır sürekli uyudum

Ay kızlar adınıza çok sevindim bu sureci geçirdim tabi bnmki zor geçti bugun artık 11+5 sürünüyorum resmn bulntı halsizlik neyseki bunları herkes yasayacak diye bisş yok inslh siznki rahat geçer 🥰
Aşkım benimki arsız babası da çok arsız olduğu için öyle yorumluyorum 🤣🤣amannn uyu çok uykusu kalacaksın ilerde 🤣
Ay kız senin başlamış şimdiden bebiş ahahaha olsun gene de güzel telaşlar bende daha bi şey yok bakalımm ama son 1 haftadır sürekli uyudum

Ay kızlar adınıza çok sevindim bu sureci geçirdim tabi bnmki zor geçti bugun artık 11+5 sürünüyorum resmn bulntı halsizlik neyseki bunları herkes yasayacak diye bisş yok inslh siznki rahat geçer 🥰
Canımmm teşekkür ederim ❤️❤️❤️Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana birşet sormak istiyorum ilk 4 6 hafta arası senin de dayanılmayacak göğüs ağrısı oldu mu cidden abartmıyorum felaket ya🥹🥹

Canım çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıklı olur dua edin 2 seneden sonraa 🥹😍

Back
X