- Konu Sahibi murakami2501
-
Allahım inşallah kucağını boş bırakmaz, bebeğine kavuşursun :) hamileliğini mutlaka burdan bildir :)Ya inşallahAylardır bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua edin
Dün regl gunumdu demişsin. Ne ara yumurtlama günü oldu nezaman yumurta çatladı ne zaman tuttu bu yumurta . Ben bilemedim yaniArkadaşlar sabahın bu saatinde dayanamadım test yaptım dün regl günümdü. Test fotolarımı atıyorum lütfen bakar mısınız? Bu arada testin markası labroquikEki Görüntüle 2562901
dün regl günüymüş ama olmamış. ondan bahsediyorDün regl gunumdu demişsin. Ne ara yumurtlama günü oldu nezaman yumurta çatladı ne zaman tuttu bu yumurta . Ben bilemedim yani
Dün beklenen regl günümdü ama gelmedi demek istedim yanlış ifade etmişim sanırım.Dün regl gunumdu demişsin. Ne ara yumurtlama günü oldu nezaman yumurta çatladı ne zaman tuttu bu yumurta . Ben bilemedim yani
Çok teşekkürler yarın vereceğimEvet vr çizgi canım , kan ver emin olmak için ☺
Merhaba hayır normal test erken gebelik değil.Erken gebelik testimi
Evet tabii ki çok istiyorum. Hayırlısı olsun inşallah olmazsa ilerki aylaraüzülerek söylüyorum maalesef değilsin canım.Cok mu istiyorsun bebek sahibi olmayı :)
Canım inşallahAllahım inşallah kucağını boş bırakmaz, bebeğine kavuşursun :) hamileliğini mutlaka burdan bildir :)
Yaa gerçekten miTebrikler hamilesiniz
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz . Kan testiyle kesinleştirin sağlıkla gelsinYaa gerçekten miÇok istiyorum inşallah öyledir ben de yaşarım bu mutluluğu Lütfen dua edin bana gerçek olsun
Evet yarın yapacağımBidaha yap koyulasiyormu
Var gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?