Lütfen testime bakar mısınız?

izmirlikiss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
101
56
103
32
Lütfen testime bakar mısınız? 3 dk da çıktı. 2 gün gecikmem var. Gerçekte fotoğraftan daha belirgin.

Eklentiler

• 91A9462C-03F4-4A38-A0FA-822831ADAE50.webp
    159,4 KB · Görüntüleme: 160
Ay bende dün test yaptım aynı marka aynı bu şekil silik çıktı suan 2 gün geçikti pazartesi kan vermeye gidicem pazartesiye kadar olmazsa tabi

Ben gideyim kan vereyim o zaman duramayacağım sanırım yerimde. Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah hamileyimdir ve bu güzel haber sizinle paylaşırım :)

Ben gideyim kan vereyim o zaman duramayacağım sanırım yerimde. Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah hamileyimdir ve bu güzel haber sizinle paylaşırım :)
boyle ıncecık çızgi mısal dusuk bhcg yı de algılıyor ya hanı baya kısı var aslında dr ların gebelık yok dıyecegı 4 gibi bı sayıyı saptamıs oluyor test hamıle degılmısım dıye uzuluyorlar ama aslında hamıleler. tekrar kan vermek zorunda kalıyorlar :)) o yuzden bu gun degıl de yarın gıt nacızane fıkrım :)en azından 5 ten yuksek bı deger gor. net dıye dıyorum :)

Çok teşekkür ederim mesajınız için :) ama ilk idrarla yapmadım ve öncesinde baya sıvı şeyler tükettim. O yüzden hamileysem kanda daha yüksek bhcg çıkabilir diye düşünüyorum. Yerimde de duramıyorum şuan o yüzden gidip vereyim ben test negatif olursa da gelirim dertleşiriz yine :)

Eğer pazartesiye kadar bekleyemem derseniz idrarınızı tutun 6.7 saat ozaman daha kesin sonuç alıyorsunuz ben karantina olsun diye geceye kadar tutmuştum

yok haklısın daha yuksektır :))ayy cok heycanlandım

Kızlar hamileyimmm bhcg 16 çıktı rabbime binlerce şükür. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin dünyaya inşallah bende pazartesi tekrarliycam sizin gibi silik çıkmıştı koşa koşa gittim kan vermeye 12.09 çıktı ama emin değilim pazartesi tekrarliycam inşallah yükselmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…