Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizle birebir aynı durumdayız benimde yumurtlama 20-21 nisan testinizde koyulaşma var hangi marka yaptınızEki Görüntüle 3585174 son adet 6 nisan-11 nisan 21 nisan yumurtalama yani şu an yumurtlamamın 10. günündeyim sizce pozitif mi
İlki prodoctor ikincisi softec, bende koyulaşmış gibi gördüm ama psikolojik kendim mi abartıyorum acaba dedim. Siz test yaptınız mıMerhaba sizle birebir aynı durumdayız benimde yumurtlama 20-21 nisan testinizde koyulaşma var hangi marka yaptınız
Diğer konuda kan verip vermediğimi sormuşsunuz henüz verdim yarın eğer izin alabilirsem vereceğim inşallahMerhaba sizle birebir aynı durumdayız benimde yumurtlama 20-21 nisan testinizde koyulaşma var hangi marka yaptınız
Yaptım canım prodoctor yaptım dün ve bugünİlki prodoctor ikincisi softec, bende koyulaşmış gibi gördüm ama psikolojik kendim mi abartıyorum acaba dedim. Siz test yaptınız mı
KoyulaşmışşYaptım canım prodoctor yaptım dün ve bugün
Ay inşallah ne zaman kan vereceksın senKoyulaşmışşinşallah hayırlı sonuçlar canım ikimizinde
İnşaallah yarın daha koyu olursa kan vermeye gideceğim çok gerginimKoyulaşmışşinşallah hayırlı sonuçlar canım ikimizinde
Bende test kalmadı artık kargoda var onlarda yarın gelir herhaldeİnşaallah yarın daha koyu olursa kan vermeye gideceğim çok gerginim![]()
Bende test var awox var yarıj bide onu deneyeceğim awox 25 üstünü algılıyormuşBende test kalmadı artık kargoda var onlarda yarın gelir herhalde![]()
Prodoctor almıştım onlar gelecek, fırsat bulursam direkt kan veririm ya da pazartesni beklerim bakalımBende test var awox var yarıj bide onu deneyeceğim awox 25 üstünü algılıyormuş