Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Pozitif gibi duruyor. Daha yeni oluşuyor sanırım bu yüzden silik çıkması çok normal. Emin olmak için bir de kaset tipi olanlardan alıp deneyin isterseniz.
Eki Görüntüle 3297503
kızlar bugün adet günüm 2 dk içinde çıktı. Bu testin yanlış gösterme ihtimali var mı. Daha önce yalancı çizgi hiç görmemiştim hep negatif çıkardı
Eki Görüntüle 3297503
kızlar bugün adet günüm 2 dk içinde çıktı. Bu testin yanlış gösterme ihtimali var mı. Daha önce yalancı çizgi hiç görmemiştim hep negatif çıkardı
HAMİLESİİİİİNNNN tebrikler canımmmm.Bende hep bu testten yapıyorum hiç pozitif görmedim gayet de çok net bir şekilde negatif gördüm ve hep doğru cıktı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 3297503