- 30 Temmuz 2022
- 141
- 91
- 28
O zaman kan testı sonucunuzu bekliyoruzAllah gönlünüze göre versin inşallah
Hakkinda hayırlısı haber ver bize
Beta HCG 23.42 yani gebe miyim şu an?Ayn kan ver sonucu paylaş bizimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kan testı sonucunuzu bekliyoruzAllah gönlünüze göre versin inşallah
Hakkinda hayırlısı haber ver bize
Beta HCG 23.42 yani gebe miyim şu an?Ayn kan ver sonucu paylaş bizimle
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla yükselir degeriniz gebesinizBeta HCG 23.42 yani gebe miyim şu an?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla yükselir degeriniz gebesiniz
Çok teşekkür ederim inşallah 2 gün sonra tekrar kan vereceğimGününüz gecmismiydi bide belirtileriniz var mi
Bu test bozuk C’de net çizgi çıkmalıydı bunu önemsemeyin.Predictor güvenilir nir test insallah vardırHala görünmüyorsa kan sonucunu haber veririm artık![]()
Kan verdim dün beta 23.42 çıktı yarın tekrar vereceğim yükselme bekliyoruz inşallahBu test bozuk C’de net çizgi çıkmalıydı bunu önemsemeyin.Predictor güvenilir nir test insallah vardır
Hayırlı olsun güzelim hamilesinBeta HCG 23.42 yani gebe miyim şu an?
Teşekkür ederimmmm![]()
Rabbim sağlıkla hamile olmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallahRica ederim gülüm ben de 6 aydır istiyorum henüz bişey yok bna da dua et
Hayırlı olsunnn sağlıkla ilerlesin inşallahKan verdim dün beta 23.42 çıktı yarın tekrar vereceğim yükselme bekliyoruz inşallah
Teşekkür ederiimmm amin inşallahhhHayırlı olsunnn sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Ya benHala görünmüyorsa kan sonucunu haber veririm artık![]()
Canım adet günün gecikti mi seniİlk testi predictor ile yaptım silik çizgi çıktı ikincisiyi art med çift çizgi çıktı. Kızlar hamile miyim elim ayağım titriyor heyecandan
İlk testi predictor ile yaptım silik çizgi çıktı ikincisiyi art med çift çizgi çıktı. Kızlar hamile miyim elim ayağım titriyor heyecandan
İlk testi predictor ile yaptım silik çizgi çıktı ikincisiyi art med çift çizgi çıktı. Kızlar hamile miyim elim ayağım titriyor heyecandanad
İlk testi predictor ile yaptım silik çizgi çıktı ikincisiyi art med çift çizgi çıktı. Kızlar hamile miyim elim ayağım titriyor heyecandan
Ya arkadaşlar benim adetim birAcaba ben mi göremiyorm hiç negatif çizgisi bile yok çıkmamış
Hayır gecikmemişti 30-35 günde bir regl oluyorum ya adet olmam gereken ilk gündü ya da 5 gün vardı adetime öğrendiğimdeYa ben
Canım adet günün gecikti mi seni