• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen testime bakın lütfen

rrruyabrsl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
649
133
18
29
bat a 5 gün var marka productor. Görüyor musunuz? Olabilir mi.?

Eklentiler

• 1000044975.webp
    1000044975.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 1000044973.webp
    1000044973.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 56
Bunu çizgi sanmıştım :(
Yani canım birde çok erken yapmişsin bence bir kac gun sonra yap hamilede olabilirsin ama daha simdi pozitif gostermez idrar testi eger simdi ögrenmek isyiyorsan predictor diye bir test var onlar daha net gosteriyor ama biraz pahali 250 tl

Yani canım birde çok erken yapmişsin bence bir kac gun sonra yap hamilede olabilirsin ama daha simdi pozitif gostermez idrar testi eger simdi ögrenmek isyiyorsan predictor diye bir test var onlar daha net gosteriyor ama biraz pahali 250 tl
Almam galiba zaten umudum kalmadı productor da baya erkem göstermiş herkesi 6-7 gün önceden benimzaten 5 gün kaldi

Art niyetle yazmadım ? Umarım vardır reglin gecikirse tekrarla.. bende bekliyorum uzun zamandır az önce bende konu açtım yok yani ikinci çizgi ama bi ümit soruyorum buralara 🤦🏻‍♀️
Artık kafayı yeme noktasındsyim üzülüyorum çok ya

Ben her ay aynı ümitle bekliyorum :) 2 buçuk sene oldu burdan duyacağım bi şey bile ümit oluyor ama yok işte benim de 3 gün kaldı reglime boşu boşuna test yapıp duruyorum son testimti daha da yapmayacağım
Bende .

Back
X