Lütfen testlere bakar mısınız

ecosumssu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
12
2
1
19
Üsttekini yeni yaptım alttakini 2 gün once ilişkinin üstünden 8 gün gecti test bozuk dimi cizgi goruyor gibi oldum üsttekinde ama bilmiyorum bozuktur
IMG-20250703-WA0023.webp

Bana da pozitif gibi geldi amacım kesinlikle dalga geçmek değil ama 8 gün sonra zaten bariz belli bi çizgi görünmez saç teli gibi ince çıkar alttakimde aşırı ince gördüm belki göz yanılması ama üsttekinde var gibi

Alttakini daha önce yaptığınız için henüz kana, ordan da idrara geçmemiş olabilir ve bu yüzden negatif çıkmıştır. Üstteki test eğer bozuk değilse pozitif.

İkisi de pozitif gibi
Ben 4 defa hamile kaldım, sonu hep hüsranla bitti, bir bebişimin olmasını hep çok istedim, flaş ışığıyla silik de olsa çizgi aradım, belki aynı kaderi yaşıyoruz diye, sizin bu kadar tepki vermenizi anlayamıyorum açıkçası

Ben 4 defa hamile kaldım, sonu hep hüsranla bitti, bir bebişimin olmasını hep çok istedim, flaş ışığıyla silik de olsa çizgi aradım, belki aynı kaderi yaşıyoruz diye, sizin bu kadar tepki vermenizi anlayamıyorum açıkçası
Özür dilerim dalga geçiyorsunuz sandım çok üzgünüm bu aralar yoğun duygu karmaşası yaşıyorum sizi incittiysem özür dilerim

Back
X