Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üsttekini yeni yaptım alttakini 2 gün once ilişkinin üstünden 8 gün gecti test bozuk dimi cizgi goruyor gibi oldum üsttekinde ama bilmiyorum bozukturEki Görüntüle 3613074
Dalga mı geçiyorsunuz acaba pozitifin nasıl gözüktüğünü biliyoruz hadi üsttekinde silik gibi var alttakinde neyi gördünüz dalga geçmek için girmeyin şu siteye
Üsttekini yeni yaptım alttakini 2 gün once ilişkinin üstünden 8 gün gecti test bozuk dimi cizgi goruyor gibi oldum üsttekinde ama bilmiyorum bozukturEki Görüntüle 3613074
Bana da pozitif gibi geldi amacım kesinlikle dalga geçmek değil ama 8 gün sonra zaten bariz belli bi çizgi görünmez saç teli gibi ince çıkar alttakimde aşırı ince gördüm belki göz yanılması ama üsttekinde var gibi
Alttakini daha önce yaptığınız için henüz kana, ordan da idrara geçmemiş olabilir ve bu yüzden negatif çıkmıştır. Üstteki test eğer bozuk değilse pozitif.
Dalga mı geçiyorsunuz acaba pozitifin nasıl gözüktüğünü biliyoruz hadi üsttekinde silik gibi var alttakinde neyi gördünüz dalga geçmek için girmeyin şu siteye
Ben 4 defa hamile kaldım, sonu hep hüsranla bitti, bir bebişimin olmasını hep çok istedim, flaş ışığıyla silik de olsa çizgi aradım, belki aynı kaderi yaşıyoruz diye, sizin bu kadar tepki vermenizi anlayamıyorum açıkçası
Ben 4 defa hamile kaldım, sonu hep hüsranla bitti, bir bebişimin olmasını hep çok istedim, flaş ışığıyla silik de olsa çizgi aradım, belki aynı kaderi yaşıyoruz diye, sizin bu kadar tepki vermenizi anlayamıyorum açıkçası