- Konu Sahibi Merifettah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın vericem nasıl geçecekseGidip kan verin kesin sonuç kan testi
Sonucunuz ne cikti acabaYarın vericem nasıl geçecekse
10. Gün 13Sonucunuz ne cikti acaba
Doktorunuz ne dedi iki günde iki kat artmış şuan güzel görünüyor:)10. Gün 13
12. Gün 31
Bizim için iki kat artması önemli olan dedi 4 gün sonra tekrar test istedi, geç tutunma olmuş olabilir dediDoktorunuz ne dedi iki günde iki kat artmış şuan güzel görünüyor:)
Tekrar kan verdinizmiBizim için iki kat artması önemli olan dedi 4 gün sonra tekrar test istedi, geç tutunma olmuş olabilir dedi
Dün verdim 73 çıktıTekrar kan verdinizmi
Cok güzel maşallah hayırlı uğurlu olsun canim benimDün verdim 73 çıktı
Çık teşekkür ederim inşallah sonu güzel olur güzel devam eder, ama neden benim böyle düşük gidiyor anlamıyorumCok güzel maşallah hayırlı uğurlu olsun canim benim![]()
İki günde iki kat artması gerekiyor seninki pazartesi 31 Ken carsamba 70 çıkmış yani iki kattan bile fazla çıkmış canım çok güzel gidiyor suanÇık teşekkür ederim inşallah sonu güzel olur güzel devam eder, ama neden benim böyle düşük gidiyor anlamıyorum
İnşallah böyle devam eder, senin durumun neydi hangi süreçteydinİki günde iki kat artması gerekiyor seninki pazartesi 31 Ken carsamba 70 çıkmış yani iki kattan bile fazla çıkmış canım çok güzel gidiyor suan
Ben bı süreçte değilim bir oğlum var teyzesi elinden öperİnşallah böyle devam eder, senin durumun neydi hangi süreçteydin
Benim de üç gün önce silik çıktı dün ve bugun çıkmadı ya bi türlü anlamıyorumBen bı süreçte değilim bir oğlum var teyzesi elinden öper
Allahım size bağışlasınBen bı süreçte değilim bir oğlum var teyzesi elinden öper
Rabbim sizede en güzelini nasip etsinAllahım size bağışlasın
Amin inşallahRabbim sizede en güzelini nasip etsin