• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen tüm hayvan severler okusun çok çaresiz kaldık... çişini yapamayan sokak canına çare arıyoruz...

"Günaydın
Bugün güzelce çiş yapmış
Odaya, yatağa, banyoda yerlere tabii kumada yapmış..."
Güne Şanslı'nın geçici yuvasında gelen böyle bi mesajla başladık... çok şükür 27 ağustosta başlayan sürecimiz 14 Ekim itibariyle olumlu sonuçlandı... pazar günü Bursa'da Armilla'da dişi kedileri koklayıp duruyordu galiba bizim oğlan kızgınlığı girdi ;) bu bahaneyle de sorun çözüldü gözüküyor. Üzüntümüzü paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşmak istedim...

Eklentiler

• Screenshot_20251014-100529_WhatsApp.webp
    Screenshot_20251014-100529_WhatsApp.webp
    23 KB · Görüntüleme: 61
"Günaydın
Bugün güzelce çiş yapmış
Odaya, yatağa, banyoda yerlere tabii kumada yapmış..."
Güne Şanslı'nın geçici yuvasında gelen böyle bi mesajla başladık... çok şükür 27 ağustosta başlayan sürecimiz 14 Ekim itibariyle olumlu sonuçlandı... pazar günü Bursa'da Armilla'da dişi kedileri koklayıp duruyordu galiba bizim oğlan kızgınlığı girdi ;) bu bahaneyle de sorun çözüldü gözüküyor. Üzüntümüzü paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşmak istedim...
Çok sevindim gözünüz aydın😍😍

Demek ki stresten oluyormuş
Bundan sonraki hayatı çok çok güzel olsun inşallah
Siz ona o size şans getirsin 🙏

Çok sevindim gözünüz aydın😍😍

Demek ki stresten oluyormuş
Bundan sonraki hayatı çok çok güzel olsun inşallah
Siz ona o size şans getirsin 🙏
İnşallah... bugün işaretlemeye devam ettiği için geçici yuvadan kliniğe aldırmak zorunda kaldık. Bu gece klinikte bir aksilik olmaz isteyen kişi vazgeçmezse bir evin ikinci kedisi olarak haftaya da kalıcı yuvası için İstanbula götürücez... umarım adı gibi şanslı bir hayatı olur...

Şanslı artık kısır... üriner sistemde kristal oluşmuş (uzun süre yapamadığı için sanırım) onun için ilaç kullanıyor sonrasında özgür güzel çocuğum... çok şükür bugününü gördük...

Eklentiler

• Screenshot_20251016-114742_WhatsApp.webp
    Screenshot_20251016-114742_WhatsApp.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 46
Şanslı ömürlük yuvasında... o artık Leo oğlan... gittiği eve mutluluk götürsün ömürlük olsun inşallah... Dilerim yuva bekleyen tüm canların güzel yuvaları olsn. Hikayesi mutlu bitti inşAllah bizden razı gitmiştir yeni yuvasına..
Beni hayvanseverler çok iyi anlar gerçekten çok ama çok mutlu olduk şükürler olsun...

Eklentiler

• Screenshot_20251021-124301_Instagram.webp
    Screenshot_20251021-124301_Instagram.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 35
Şanslı ömürlük yuvasında... o artık Leo oğlan... gittiği eve mutluluk götürsün ömürlük olsun inşallah... Dilerim yuva bekleyen tüm canların güzel yuvaları olsn. Hikayesi mutlu bitti inşAllah bizden razı gitmiştir yeni yuvasına..
Beni hayvanseverler çok iyi anlar gerçekten çok ama çok mutlu olduk şükürler olsun...
Malesef alışamadı işaretleme yaptığı için geri geldi şanslı... aslında ilk gece evin ilk kedisiyle oyunlar oynadılar çok iyiydi ertesi gün öğleden sonra iş karıştı bi şey oldu ve o eve alışamadı.

Malesef alışamadı işaretleme yaptığı için geri geldi şanslı... aslında ilk gece evin ilk kedisiyle oyunlar oynadılar çok iyiydi ertesi gün öğleden sonra iş karıştı bi şey oldu ve o eve alışamadı.
Az sabretselerdi belki hâlâ yaşadıklarının etkisi devam ediyordur

Az sabretselerdi belki hâlâ yaşadıklarının etkisi devam ediyordur
Bende sizin gibi düşünüyorum hatta sahiplenen kişinin kapalı balkonu vardı oraya koyun bu gece dedim üşür dedi ama sokağa gidecekti ve sokak daha soğuk biliyordu... ilk gün çok ilgiliydiler bu yüzden ertesi gün aradıklarında hakvermiştim zira her yere işiyor demişti sahiplenen kişi ama o gece bende kaldı hiçbir yere işemedi. Bilmiyorum bi şey oldu ve o evi istemedi şanslı... bende alamıyorum zira portakal çok stres yapıyor çok zor bi hastalık atlattık korkuyorum stres tekrarlatır diye ama şanslıyıda bırakamıyorum. Baş ağrısından delirmek üzereyim çaresizim kaldım böyle...

Son düzenleme:
Bende sizin gibi düşünüyorum hatta sahiplenen kişinin kapalı balkonu vardı oraya koyun bu gece dedim üşür dedi ama sokağa gidecekti ve sokak daha soğuk biliyordu... ilk gün çok ilgiliydiler bu yüzden ertesi gün aradıklarında hakvermiştim zira her yere işiyor demişti sahiplenen kişi ama o gece bende kaldı hiçbir yere işemedi. Bilmiyorum bi şey oldu ve o evi istemedi şanslı... bende alamıyorum zira portakal çok stres yapıyor çok zor bi hastalık atlattık korkuyorum stres tekrarlatır diye ama şanslıyıda bırakamıyorum. Baş ağrısından delirmek üzereyim çaresizim kaldım böyle...
Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki
Kapıma gelen yavruyu alamadım😔
Sonra hasta olduğunu gördüm daha doğrusu artık gelmiyordu sonra geldiğinde çok kötü hastaydı ağzı yüzü yâra enfeksiyon olmuş
Kapının önünde bağıra bağıra ağladım
Vete götürdüm ama artık çok geçti
Ve ben hala resimlerine bakıp ağlıyorum
Hepsine yuva olamıyoruz keşke olabilsek
Yapabileceğiniz belki bahçeniz varsa oraya bir yuva yapmak olabilir
Ben öyle bahçede 3 kedi bakıyorum
Hoş biri hasta şuan veterinerde ama😔😔
Keşke elimden bişey gelse sizin için
Sorun zaten bizim gibilerin sayısını az olmasında
Keşke herkes elini taşın altına koysa
İnşallah güzel bir yuvası olur🙏

Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki
Kapıma gelen yavruyu alamadım😔
Sonra hasta olduğunu gördüm daha doğrusu artık gelmiyordu sonra geldiğinde çok kötü hastaydı ağzı yüzü yâra enfeksiyon olmuş
Kapının önünde bağıra bağıra ağladım
Vete götürdüm ama artık çok geçti
Ve ben hala resimlerine bakıp ağlıyorum
Hepsine yuva olamıyoruz keşke olabilsek
Yapabileceğiniz belki bahçeniz varsa oraya bir yuva yapmak olabilir
Ben öyle bahçede 3 kedi bakıyorum
Hoş biri hasta şuan veterinerde ama😔😔
Keşke elimden bişey gelse sizin için
Sorun zaten bizim gibilerin sayısını az olmasında
Keşke herkes elini taşın altına koysa
İnşallah güzel bir yuvası olur🙏
Amin inşAllah... Sizi o kadar anlıyorum ve yaşadığınız acıyı o kadar hissedebiliyorum ki... Şanslı bizim için bir savaşçı, çok yol katettik birlikte bu yüzden tekrar sokağa gitmesin diye elden ele paylaşım yaparak instagramdan sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Bu gece şanslıyı bulan kişi evine aldı zaten sitede o bakıyor yarına Allah kerim... benim bahçem yok ama binamın altı depo bahçe duvarıyla çevrili.. içerisinde yapı malzemeleri var kışın sıcak oluyor. Benim sokak canlarım orda yatıyor gündüz gezip gece geliyorlar çünkü güvenli ve sıcak ama Şanslı durmadı orada diğerlerinden ürkttü. Bakalım uzun vadede çözüm mecburen depo ama önceliğimiz yuva bulmak inşallah buluruz...

Bir günde nasıl pes edebildiler gerçekten anlamıyorum. Hayvancağız kolay şeyler yaşamadı, üstelik kediler değişiklik sevmez ve buna tepki göstermiş olabilir. Durum sizin için çok zor, anlıyor ve tüm kalbimle kalıcı güzel bir yuva diliyorum. Ama ne yalan söyleyeyim, ilk günden gönderebilen bir ailenin çocuğu olmamak da şansın şansı olmuş bence. Belli ki aile kedi sahiplenmeyi peluş oyuncak almakla eşdeğer sanıyormuş...

Şanslı yuvalandı çok şükür... bugün bir hafta oldu. Ama ciddi sağlık sorunları yaşıyor böbreklerde kum var. Annesi çok ilgili bir kadın sürekli veterinere götürüyor. Allah ondan razı olsun gerçekten... şanslı yaşadığı tüm sorunlara rağmen gerçekten çok şanslı bir can... Önce onu bulup kurtaran ablası şüheda hiç bırakmadı onu sonrasında çok güzel bir yere yuvalandı... Rabbim yolunu bahtını açık etsin bian önce iyileşsin inşallah...

İstanbul'da yuvalandıysa ve veteriner konusunda içleri rahat değilse isim önerebilirim isterseniz. Benim oğlum da çok kum dökerdi, hatta ultrason görüntüsüne "kum fabrikası" yorumu yapmıştı veterinerimiz. Beslenme şekli ve içtiği suyun ph değerini düşük tutturarak rahatlatmışlardı Miyu'yu.

Böbreklerindeki kum daha önce farkedilmiş miydi

İstanbul'da yuvalandıysa ve veteriner konusunda içleri rahat değilse isim önerebilirim isterseniz. Benim oğlum da çok kum dökerdi, hatta ultrason görüntüsüne "kum fabrikası" yorumu yapmıştı veterinerimiz. Beslenme şekli ve içtiği suyun ph değerini düşük tutturarak rahatlatmışlardı Miyu'yu.
Bursa Gemlik Kumla'da yaşıyor Şanslı... evet farkedilmişti bu yüzden kapsül kullanıyordu zaten dozunu artırdık. Gemlikteki veteriner 4 ilaç daha eklemiş ama suda eritin demişler sahiplenen ablada verememiş öyle... bugün ben kliniğe uğramıştım portakal için ödemem vardı. Gitmişken veterinerimize danıştım sağolsun o konuştu sahiplenen kişiyle.... kırarak yuttur eritme 3 güne azalır sancısı dedi.Gemlikte sonda demişler çişini yapan hayvana sonda takılmaz taktırmayın dedi... ki bence 40 güne yakın sonda takıldığı için biz bu problemleri yaşıyoruz. Annesi maşallah öyle tatlı bi insan ki dayanamıyorum bende onla ağlıyorum iyi değil diyor. Tuvalet alışkanlığıda bu süreçte iyice bozuldu buna rağmen kadın hiç şikayetlenmiyor. İyileşsin başka bi şey istemem diyor Allah razı olsun Rabbim şifa versin annesiyle uzun ömrü olsun inşallah

Ah bebeğim ya, ne çok zorlandı. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer. 🙏 Çişini yapabilen bir hayvana sonda niye gereksin ki? Sahiplenen kişiyi farklı bir veteriner arayışına yönlendirmeyi mi deneseniz acaba? Ayrıca da çok sevindim merhametli ve sevgi dolu bir anneye kavuşmasına. ❤️

Şanslımızın son hali... adı gibi şanslı bir bebek oldu... onu ilk bulan kişiden itibaren yoluna hep güzel insanlar çıktı çok şükür sıcak bir yuvada onu canı gibi seven "ölürüm yine onu bırakmam ondan vazgeçmem" diyen bir annesi var... ilk yuvanın olmayışının bile hayrı varmış... şanslı benim için her karanlığın aydınlığa gebe olduğunun göstergesi oldu. Çektiği tüm sıkıntılara rağmen umut hala var dedirten insanlar tanıdım sayesinde.... şanslıyla bizim yolumuz buraya kadardı bundan sonrasını melek annesiyle devam edecek güzel çocuğum... Dilerim tüm canların böyle güzel şansları olur....

Şanslımızın son hali... adı gibi şanslı bir bebek oldu... onu ilk bulan kişiden itibaren yoluna hep güzel insanlar çıktı çok şükür sıcak bir yuvada onu canı gibi seven "ölürüm yine onu bırakmam ondan vazgeçmem" diyen bir annesi var... ilk yuvanın olmayışının bile hayrı varmış... şanslı benim için her karanlığın aydınlığa gebe olduğunun göstergesi oldu. Çektiği tüm sıkıntılara rağmen umut hala var dedirten insanlar tanıdım sayesinde.... şanslıyla bizim yolumuz buraya kadardı bundan sonrasını melek annesiyle devam edecek güzel çocuğum... Dilerim tüm canların böyle güzel şansları olur....

Çok mutlu oldum izlerken😍

Yolu açık olsun hem şanslının hem de annesinin🧿❤️

Back
X