Ee ama dün niye bitirmek istesin ki belki de pişman olup o yüzden barışalım demek yerine saçma bahanelerle gelfiBelki oda öyle düşünüyordur, boş yere arayı soğutmasanız iyi di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee ama dün niye bitirmek istesin ki belki de pişman olup o yüzden barışalım demek yerine saçma bahanelerle gelfiBelki oda öyle düşünüyordur, boş yere arayı soğutmasanız iyi di
Seven kıskanırEe ama dün niye bitirmek istesin ki belki de pişman olup o yüzden barışalım demek yerine saçma bahanelerle gelfi
Şimdi baktım dün attığı takip isteği hala duruyor takipçisi de azalmış çıkarmış birilerini anlamadimSeven kıskanır
kocamla birbirimizi sevmediğimi öğrendimSeven kıskanır
Lütfen aynı konu üzerine defalarca konu açmayın.Yorumunuz nedir?
Ayrılmışsın işte sorgulama. Toksik bir ilişkiymiş ne kadar aksini de söylesen.Kızlar bırak gitsin, ergen vs demek yerine lütfen yapıcı bir şey diyin. Çünkü bırak, unut demekle olmuyor, şeffaf bi şekilde anlaticam. Benim 8 aylık bir iliskim vardı evet çocuk gibi çoğu dönem sürekli ayrılıyorduk en küçük şeyde bile sinirle söyleyebiliyordum ama zaten 1 saat sonra özür dileyip hatali olduğumun farkına variyodum, çünkü çocukça bir şey ama burda benim hatam kadar karşıdakinin de hatası var. Bizim en son kavgamızdan sonra bu bana çok soğuk gibiydi ben iyi geldikçe geri çekiliyordu, aradığımda daha mesafeliydi. Sonra ben de aramamaya başladım, arayınca da çok açmıyordum. Ben tatile geldim bu süreçte fırsatı değerlendirmek adına ( normal zamanlarda mesafemi, tepkimi koyamiyodum sevdigimden) biraz mesafe koydum. Bana yazdığında gün içinde bakmayıp akşam dönüyordum, çok fazla merak etmiyodum ve hayatına çok karışmıyordum o da şaşırdı tabii ki ama böyle olmamin nedeni açıklama yaptığımda nazlaniyordu ve ben de açıklama yapmak yerine onun gibi olmak istedim ve geri çekildim doğal olarak. Sonra bu durumdan pek hoşnut olmadı, en son dün biz bir haftadır çok kötüyüz farkında değil misin, düşünmekten kafayı yiyorum sen nasıl böyle rahatsin, neden böyle yapiyosun, sürekli kavga ediyoruz gibi konuşmaya başladı. Ben de bir günde böyle olmadığımi ona göre şekillendiğimi açıkladım ciddi bir şekilde ( vurdumduymaz tavır sergilemedim yani) sonra ayrılmak mi istiyosun dediğim de, hayır öyle bir şey demedim olanı söylüyorum yoruldum vs dedi. Ben hala açıklama yaptıkça sinirlenmeye başladı hala anlamiyosun sürekli kavga cikariyosun, ilişkimizi düşünsen böyle yapmazsın dedi ve ben sonra gel çocukluk yapmayalim bi çeki düzen verelim kendimize ciddi şekilde dedim. Olmuyor bizden denesek yine kavga edicez hep böyle oldu dedi. Ee ne istiyosun diye çıkıştım ve biraz sinirlenip bir şeyler yazdım. Sonra bana tamam ayrılalım dedi ve ben bunun geri dönüşü olmaz birbirimizi kaybetmeyelim sonra pişman oluruz dedim ( kavgalar dışında çok güzel bir ilişkimiz vardi ve birbirimizi cok seviyoduk, yan yanayken sesimizi dahi yukseltmez küs kalamazdik) sonra duzelmiyoruz denedik ayrılalım ciddiyim dedi. Ben de kararına saygi duyuyorum bitirelim o zaman dedim hala beni çok sevdiğini söyledi ama görüldü attım sonra sosyal medyadan çıkardım ve bana geri yazdı 30 dk sonra hemen beni cikarman mi gerekiyo gibisinden ve sonra takipcilerimi sorgulamaya başladı erkekler var neden kim bunlar diye. Ben de ayrıldığımızı ve neyi sorguladigini sordugumda, ben varken de vardı bunlar sorgularim dedi görüldü attım sonra geri yazıp ne kadar yakınsın bu çocuk vs diyip hesabini gönderdi sonra ben de ayrıldık uzatma dedim ve en son yine isteğimi kabul et yazdı görüldü attım. Sizce beni seviyordu yaptığım hareketler onu üzdü, düşündürdü ve anlık öfkeyle ayrıldı mi? Sonra benim de ciddi oldugumu görüp pişman mı oldu? Normalde özünde cok iyi biri sevilmedihimi 1 an bile düşünmemiştim. Yorumunuz nedir?
Geçenlerde bu konunun aynısı açılmıştı. Bu toksik ilişkiden ikinize de hayır gelmez. Birbirinizi yoruyorsunuz.Kızlar bırak gitsin, ergen vs demek yerine lütfen yapıcı bir şey diyin. Çünkü bırak, unut demekle olmuyor, şeffaf bi şekilde anlaticam. Benim 8 aylık bir iliskim vardı evet çocuk gibi çoğu dönem sürekli ayrılıyorduk en küçük şeyde bile sinirle söyleyebiliyordum ama zaten 1 saat sonra özür dileyip hatali olduğumun farkına variyodum, çünkü çocukça bir şey ama burda benim hatam kadar karşıdakinin de hatası var. Bizim en son kavgamızdan sonra bu bana çok soğuk gibiydi ben iyi geldikçe geri çekiliyordu, aradığımda daha mesafeliydi. Sonra ben de aramamaya başladım, arayınca da çok açmıyordum. Ben tatile geldim bu süreçte fırsatı değerlendirmek adına ( normal zamanlarda mesafemi, tepkimi koyamiyodum sevdigimden) biraz mesafe koydum. Bana yazdığında gün içinde bakmayıp akşam dönüyordum, çok fazla merak etmiyodum ve hayatına çok karışmıyordum o da şaşırdı tabii ki ama böyle olmamin nedeni açıklama yaptığımda nazlaniyordu ve ben de açıklama yapmak yerine onun gibi olmak istedim ve geri çekildim doğal olarak. Sonra bu durumdan pek hoşnut olmadı, en son dün biz bir haftadır çok kötüyüz farkında değil misin, düşünmekten kafayı yiyorum sen nasıl böyle rahatsin, neden böyle yapiyosun, sürekli kavga ediyoruz gibi konuşmaya başladı. Ben de bir günde böyle olmadığımi ona göre şekillendiğimi açıkladım ciddi bir şekilde ( vurdumduymaz tavır sergilemedim yani) sonra ayrılmak mi istiyosun dediğim de, hayır öyle bir şey demedim olanı söylüyorum yoruldum vs dedi. Ben hala açıklama yaptıkça sinirlenmeye başladı hala anlamiyosun sürekli kavga cikariyosun, ilişkimizi düşünsen böyle yapmazsın dedi ve ben sonra gel çocukluk yapmayalim bi çeki düzen verelim kendimize ciddi şekilde dedim. Olmuyor bizden denesek yine kavga edicez hep böyle oldu dedi. Ee ne istiyosun diye çıkıştım ve biraz sinirlenip bir şeyler yazdım. Sonra bana tamam ayrılalım dedi ve ben bunun geri dönüşü olmaz birbirimizi kaybetmeyelim sonra pişman oluruz dedim ( kavgalar dışında çok güzel bir ilişkimiz vardi ve birbirimizi cok seviyoduk, yan yanayken sesimizi dahi yukseltmez küs kalamazdik) sonra duzelmiyoruz denedik ayrılalım ciddiyim dedi. Ben de kararına saygi duyuyorum bitirelim o zaman dedim hala beni çok sevdiğini söyledi ama görüldü attım sonra sosyal medyadan çıkardım ve bana geri yazdı 30 dk sonra hemen beni cikarman mi gerekiyo gibisinden ve sonra takipcilerimi sorgulamaya başladı erkekler var neden kim bunlar diye. Ben de ayrıldığımızı ve neyi sorguladigini sordugumda, ben varken de vardı bunlar sorgularim dedi görüldü attım sonra geri yazıp ne kadar yakınsın bu çocuk vs diyip hesabini gönderdi sonra ben de ayrıldık uzatma dedim ve en son yine isteğimi kabul et yazdı görüldü attım. Sizce beni seviyordu yaptığım hareketler onu üzdü, düşündürdü ve anlık öfkeyle ayrıldı mi? Sonra benim de ciddi oldugumu görüp pişman mı oldu? Normalde özünde cok iyi biri sevilmedihimi 1 an bile düşünmemiştim. Yorumunuz nedir?
Sevmedende ömür geçer, mutluluklar)kocamla birbirimizi sevmediğimi öğrendim![]()
Bence en yapıcı yorum bu. İkiniz de çok toksiksiniz. Olgunlaşmanız gerek. Eğer yine aynı şeyleri yapacaksanız barışmanızın anlamı yok. İyi düşünün.İlişkinizi dondurun
20 yıl daha büyüyün sonra bi daha dönersiniz