Lutfen Yardiiiim:(

IsimsizKadinUye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
21
9
33
Merhabalar, dun erkek arkadasimla iliskiye girdik. 4 yildir ilk kez prezervatifsiz yaptik. Erkek arkadasim prezervatif aliskanligi oldugu icin varmis gibi unutup icime bosaldi. Hemen ayagi kalktim gittim yikadim, tuvaletimi yaptim ve kosarak eczaneye gittik. 15 dk sonrasinda Ella'yi icmistim bile. Bir onceki adetimi 8 mart'ta oldum, iliskiye 31 mart'ta girdik. Hamile kalma olasiligim nedir sizce? Asiri korkuyorum...

Merhabalar, dun erkek arkadasimla iliskiye girdik. 4 yildir ilk kez prezervatifsiz yaptik. Erkek arkadasim prezervatif aliskanligi oldugu icin varmis gibi unutup icime bosaldi. Hemen ayagi kalktim gittim yikadim, tuvaletimi yaptim ve kosarak eczaneye gittik. 15 dk sonrasinda Ella'yi icmistim bile. Bir onceki adetimi 8 mart'ta oldum, iliskiye 31 mart'ta girdik. Hamile kalma olasiligim nedir sizce? Asiri korkuyorum...
Korunurken bile hamile kalanlar ki siz korunmazsız bir ilişki yaşamışsınız belli olmaz bu işler biz buradan ne söylesek boş eczanen test alıp yapın.

ELLA Tablet Nedir ve Ne İçin Kullanılır ?

ELLA tablet, her iki yüzünde de “ ELLA “ kodu kazınmış bulunan, beyaz renkte,yuvarlak bir tablettir. ELLA tablet bir acil doğum kontrol hapıdır. Yani, bu ilaç, korunmasız cinsel ilişkiden veya kullandığınız koruyucu yöntemin başarısız olmasından sonra hamileliği önlemek için kullanılabilir.
Örneğin,
- partnerinizin prezervatifi yırtıksa, kaymışsa veya çıkmışsa ya da cinsel ilişki esansında prezervatif kullanmayı unutmuşsanız veya
- doğum kontrol hapınızı zamanında almayı unutmuşsanız bu ilacı kullanabilirsiniz.
ELLA tablet doğal olarak vücutta bulunan bir hormon olan progesteronun etkinliğini değiştirerek işlev gösterir. ELLA ilacının yumurtalıklarınızın bir yumurta serbest bırakmasını önleyerek ve rahiminizdeki ortamı değiştirerek etki gösterdiği düşünülmektedir. ELLA tablet her durumda etkin değildir. Korunmasız cinsel ilişkiden 5 gün sonrasına kadar ELLA tablet alan 100 kadından yaklaşık 2 tanesi hamile kalabilir.
ELLA tablet uygulamasının normal bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılması uygun değildir.

Insallah:KK43: ama yukaridaki yorumlara bakarsak hamile olma olasiligim yuksekmis:KK43: offfff

Ya burda çok etkilendik biz.. Bugün üyelik ve konu bu olunca fake mi diye düşündüm birde adınız -Kadın üye- olarak vurgulayınca ne bileyimm :KK43: ...

Doğruysa;
Bu konuda pek bilgim yok ama hamile olma olasılığınız yüksek gibi..

Ya burda çok etkilendik biz.. Bugün üyelik ve konu bu olunca fake mi diye düşündüm birde adınız -Kadın üye- olarak vurgulayınca ne bileyimm :KK43: ...

Doğruysa;
Bu konuda pek bilgim yok ama hamile olma olasılığınız yüksek gibi..

Gece uyuyamayinca sabah napsam napsam diye dusundum. Ve uye olup sormak istedim. Hamile olma olasiliginiz yuksek diyosunuz ama ertesi gun haplari bosuna mi uretiliyor o zaman:KK43: offff cildiricam

Prezervatif alışkanlığı nedir ya :KK53:
Nasıl yani her gün prezervatif takıp mı geziyor adam da alışkanlık edinmiş artık hissetmiyor:KK53:
Ya konu fake yaa ilk defa kurdum bu cümleyi , prezervatifin alışkanlık haline gelmesi gibi bişey olabilir mi en incesi bile hissedilir ya erkek hissetmese kadın hisseder yani , biri cahiller diyecek yine :))

Bu olasiligi hangi bilgilere dayanarak hesapladiginizi soyler misiniz? Ortaya bisey attiniz sonra yorumsuz diyosunuz, zaten korkuyorum. Lutfen aciklar misiniz?

O kinayeli bir cumleydi. Öyle bir olasılık yok. Bu tarz hapları ne kadar erken alirsaniz o kadar yüksek işe yarama olasiligi var ama hicbir zaman %100 değil. Erken kullanmakla iyi yapmışsınız, hamilelik olasiligini düşürmüşsünüz. Tamamen rahatlamak istiyorsanız gebelik testi yapın.

Nasıl yani her gün prezervatif takıp mı geziyor adam da alışkanlık edinmiş artık hissetmiyor:KK53:
Ya konu fake yaa ilk defa kurdum bu cümleyi , prezervatifin alışkanlık haline gelmesi gibi bişey olabilir mi en incesi bile hissedilir ya erkek hissetmese kadın hisseder yani , biri cahiller diyecek yine :))
Kusura bakmayin ama ben burda yardim istiyorum siz fesatlik derdindesiniz. Aliskalinliktan kastim; prezervatif kullandigimiz icin rahatca icime bosalmaya aliskin. Ilk kez prezervatifsiz yapinca da o an aklindan cikmis... Bunu kotuye cekip, her gun prezervatifle mi geziyo seklindeki yorumunu cok cirkin!

Gece uyuyamayinca sabah napsam napsam diye dusundum. Ve uye olup sormak istedim. Hamile olma olasiliginiz yuksek diyosunuz ama ertesi gun haplari bosuna mi uretiliyor o zaman:KK43: offff cildiricam

Fake üyeyse burda çok yerin yok biliyorsun dimi :)
Her ertesi gün hapına güven olmaz diye biliyorum

Cahillerrrr hepimiz cahiliizzzz :KK70: ::KK70: :KK70: :KK70:

X