• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Lütfen yardım...Asya mı Alya mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayckr

sağlıkla bekliyorum kuzumu..
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.434
36
358
40 gün sonra bir kızım olacak inşallah ama hala ismine karar veremedik.arda isminde bir oğlum var.ben ve eşimin adı da a harfiyle başlıyor.kızımızın adı da a ile başlasın istiyoruz.2 ye kadar indirdik beğendiğimiz isimleri ama seçemedik.ASYA ve ALYA..Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim..burdan çıkacak sonuç seçmemize çok yardımcı olacak..ASYA:güzellik tanrıçası kızının ismini dünyanın en büyük kıtasına vermiiş..ALYA:Ulu,yüce demek...cevap veren herkese teşekkürler.....

benim kızımın adı da ASYA, 4 yaşında ve bu güne kadar ismiyle ilgili olarak hep beğeni aldık..
Alya ismi de çok güzel..

yani iki isim de çok güzel, karar vermek için kura çekebilirsiniz :)

asya'nın söylenişi çok güzel gerçekten..kura mantıklı teşekkürler

15 günlük bebişimiz var (yigenim) adını asya koyduk.. hem eski hem de modern bi isim..
alya kulaga hoş gelmiyor bence :) şunu al yaaaaaa gibi :KK53:

Asya ismini çok severim. Çok sevdiğim Selvi boylum al yazmalım filminde de Asya ismi vardır. O yüzden ben de hep o ismi koymak istemişimdir. Ve koskoca bir kıtanın ismi, ne kadar da güzel durur bir kız çocuğunda.

Rabbim nasip ederde kizim olursa bende adini asya koymak istiyorum ☺

bi asya da benden :KK51:

Asya kulağa çok hoş geliyor. Benim oyumda Asya'dan yana :D

Arya.. çok güzel.. Bir de ilerde operacı filan olursa kızınız, bu isimle süper olur.. : ) Ve dediğiniz gibi kardeşi de Arda olsun..!

asya ismini selvi boylum al yazmalımdan dolayı seviyorum kıta adı olarak biliyordum sadece anlamı daha da güzel olmuş :) ben iki kardeşin isim uyumuna pek bakmıyorum benim ikiz oğluşlar olacak birini kociş birini ben koyacam

Ben de bir kızım daha olursa Asya ismini, oğlum olursa da Arda ismini düşünüyorum :)

Back
X