Lütfen yardım avukat arkadaşlar

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Merhaba çok çaresizim, tam olarak konuyu açık seçik burda yazılabilşcek bir şey değil, bir ev baskınında alınıp karakola götürüldük IrDA ifademi verdim , sonra bu evin sahipi beni mağdur ettin niye öyle ifade verdin dşye duygu sömürüsğ yapınca gittim savcılığa ifademi değiltşrdim, o gün sarhoştum filan ne dedimi bilmiyordum diye savcıda sert çıkıştı daha dosyaya tam bakmadım eğer yalan beyansa seni içeri atarım dedi... Sarhoşjen karakolda verilen ifadeyi değiştirmek yalan beyana girermi lütfen yardım ??

Merhaba çok çaresizim, tam olarak konuyu açık seçik burda yazılabilşcek bir şey değil, bir ev baskınında alınıp karakola götürüldük IrDA ifademi verdim , sonra bu evin sahipi beni mağdur ettin niye öyle ifade verdin dşye duygu sömürüsğ yapınca gittim savcılığa ifademi değiltşrdim, o gün sarhoştum filan ne dedimi bilmiyordum diye savcıda sert çıkıştı daha dosyaya tam bakmadım eğer yalan beyansa seni içeri atarım dedi... Sarhoşjen karakolda verilen ifadeyi değiştirmek yalan beyana girermi lütfen yardım ??
Avukat değilim ama mantıken sizin ilk verdiğiniz ifade birini zora sokmuşsa ve sona değiştirdim diyorsanız yalan ifade oluyor oda suç olması lazım

Arkadaşlar peki olduda ceza yedim denetimli serbestlik den yararlanabilirmiyim ? 2 yıla kdr olan suçlardaydı galiba tabi 2018 de oldu için yararlanabilirmiyim acaba

ifadenizi değiştirebilirsiniz diye biliyorum.
karakolda yalancı şahitlik yapan apartman görevlisini mahkemeden önce savcının karşısına tekrar çıkarttık. davacı olduğum şahısın baskısıyla yalancı şahitliğini kabul etti ve tekrar doğru ifade verdi. savcı ciddi bir şekilde onu azarlamıştı. bana da istersen bunun hakkında da yalancı şahitlikten şikayetçi olabilirsin diye belirtmişti.
dicem o ki hoş bir durum olmuyor ama değiştirebiliyorsun diye biliyorum.
gerçi hukukçu arkadaşlar gerekeni yazar.

Bi bununla 2 yıldan fazla mı verecekler?
Önce gerekli olan kişilere versinler o cezayı, bir ifade için kimse o kadar ceza vermez. Para cezasına dönüştürülür muhtemelen.
Arkadaşlar peki olduda ceza yedim denetimli serbestlik den yararlanabilirmiyim ? 2 yıla kdr olan suçlardaydı galiba tabi 2018 de oldu için yararlanabilirmiyim acaba

birsey olmaz. savci ustune gelip konus diye yapmistir. sana yem atmis yani.

Bi bununla 2 yıldan fazla mı verecekler?
Önce gerekli olan kişilere versinler o cezayı, bir ifade için kimse o kadar ceza vermez. Para cezasına dönüştürülür muhtemelen.

İnşallah canım ya ne bilim çok korktum yani nette bakıyorum 3 yıl filan bile geçiyor paraya çevirsinler razıyım hapse giremem panik atağım var

İnşallah canım ya ne bilim çok korktum yani nette bakıyorum 3 yıl filan bile geçiyor paraya çevirsinler razıyım hapse giremem panik atağım var
O zaman kimseyi umursamadan doğruları anlatacaksınız.
Eğer gerçekten gerçeği saklıyorsanız yalan ifadeyle ortaya çıkması gereken bir durumu önlüyorsanız bunun bir yaptırımı da olmalı değil mi?

Konuyu anlatmadığınız için sert söyledim kusurabakmayın ama neler neler duyuyoruz.

Konu öyle kimsenin canını yakan bişi değil polisler ahlaktandı o kadar diyim ...

yalan ifadeyle karşı tarafa mağduriyet oluşturup, bu da şahitlerce kanıtlanırsa suç, onun dışında ifadenizi değiştirmenizin suç olduğunu düşünmüyorum.

yalan ifadeyle karşı tarafa mağduriyet oluşturup, bu da şahitlerce kanıtlanırsa suç, onun dışında ifadenizi değiştirmenizin suç olduğunu düşünmüyorum.

Aslında magduriyetten çok karşı tarafı aklamış oldum yeni ifadeyle kafam çok karışık

Gözünü korkutmak için savcı öyle demiştir . Yalan ifade verdiğini hissettiyse

Back
X