Çok teşekürediyorumNeden oldugunu bilmiyorum Rabbim acil sifa versin demek icin geldim
Merhaba kendinizi üzmeyin lütfen bana da doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu söylemişti. Şekerli gıdalar, hamur işi, abur cubur tarzı şeyler yememem gerektiğini söylemişti. Ben de üzülmüştüm ama yememe dikkat ettim ve 2 hafta sonra kontrolde suyu normale dönmüştü. Yemenize biraz dikkat ederseniz çözülebilen bir problem diye biliyorum. Stres de bebeğe zarar veriyor lütfen stres yapmayın.Merhablar bugun doktordaydim bebeğin suyunun bıraz fazlaoldugunu soyledi neden kaynaklandigini sordum bi çok şey olabilir dedi sakat bile dedi ...erken doğum riskide varmis..sekerim ölçüldü pazartesi sonucu alcam çok kötüyüm gerçekten moralim çok bozuk başından gecenler var mı doğumunuz kaçıncı haftada oldu ne gibi sorunlarla karsilastiniz doğum olduysa bebek sagliklimiydi ne olur yardim iki gözüm iki çeşme oldm
Insan ister istemez dusunuyor allahım gostermesinde dusunmeden duramaz hale geldim şeker yüklemesi yaptinizmı acaba şekerinizmi çıkmıştıMerhaba kendinizi üzmeyin lütfen bana da doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu söylemişti. Şekerli gıdalar, hamur işi, abur cubur tarzı şeyler yememem gerektiğini söylemişti. Ben de üzülmüştüm ama yememe dikkat ettim ve 2 hafta sonra kontrolde suyu normale dönmüştü. Yemenize biraz dikkat ederseniz çözülebilen bir problem diye biliyorum. Stres de bebeğe zarar veriyor lütfen stres yapmayın.
Ben havuç yemek vs suyu arttırıyor diye biliyorum beslenmenizi de ona göre ayarlayın . Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinMerhablar bugun doktordaydim bebeğin suyunun bıraz fazlaoldugunu soyledi neden kaynaklandigini sordum bi çok şey olabilir dedi sakat bile dedi ...erken doğum riskide varmis..sekerim ölçüldü pazartesi sonucu alcam çok kötüyüm gerçekten moralim çok bozuk başından gecenler var mı doğumunuz kaçıncı haftada oldu ne gibi sorunlarla karsilastiniz doğum olduysa bebek sagliklimiydi ne olur yardim iki gözüm iki çeşme oldm
BBenim de 30. haftada suyum fazla çıkmıştı. Ama doktorum normal olduğunu ara sıra fazla ya da eksik olabileceğini söyledi. Nitekim öbür ay kontrolde normale dönmüştü. O ne biçim doktormuş direk sadece suya bakarak sakat der çok sinirlendim. Siz de kendinizi üzüp strese girmeyin lütfen. Bu arada 41. haftamın içinde doğum yaptım. Bebeğim de gayet sağlıklı çok şükür.
Evet şeker testi yaptırmıştım ve şekerim çıkmamıştı. Bu arada ben de doktor suyun fazla dediğinde çok kafama takmıştım ama sorun olmadı. Hem su daha sonra kendi kendine azalıyor. Siz sadece yemenize dikkat edin inşallah bir sorun olmaz.Insan ister istemez dusunuyor allahım gostermesinde dusunmeden duramaz hale geldim şeker yüklemesi yaptinizmı acaba şekerinizmi çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?