Lütfen yardım bebegin suyu fazla basindan geçenler ne olur kafayı yicrm

dudu58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
105
7
96
35
Erzincan
Merhablar bugun doktordaydim bebeğin suyunun bıraz fazlaoldugunu soyledi neden kaynaklandigini sordum bi çok şey olabilir dedi sakat bile dedi ...erken doğum riskide varmis..sekerim ölçüldü pazartesi sonucu alcam çok kötüyüm gerçekten moralim çok bozuk başından gecenler var mı doğumunuz kaçıncı haftada oldu ne gibi sorunlarla karsilastiniz doğum olduysa bebek sagliklimiydi ne olur yardim iki gözüm iki çeşme oldm

Neden oldugunu bilmiyorum Rabbim acil sifa versin demek icin geldim

Merhablar bugun doktordaydim bebeğin suyunun bıraz fazlaoldugunu soyledi neden kaynaklandigini sordum bi çok şey olabilir dedi sakat bile dedi ...erken doğum riskide varmis..sekerim ölçüldü pazartesi sonucu alcam çok kötüyüm gerçekten moralim çok bozuk başından gecenler var mı doğumunuz kaçıncı haftada oldu ne gibi sorunlarla karsilastiniz doğum olduysa bebek sagliklimiydi ne olur yardim iki gözüm iki çeşme oldm
Merhaba kendinizi üzmeyin lütfen bana da doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu söylemişti. Şekerli gıdalar, hamur işi, abur cubur tarzı şeyler yememem gerektiğini söylemişti. Ben de üzülmüştüm ama yememe dikkat ettim ve 2 hafta sonra kontrolde suyu normale dönmüştü. Yemenize biraz dikkat ederseniz çözülebilen bir problem diye biliyorum. Stres de bebeğe zarar veriyor lütfen stres yapmayın.

Merhaba kendinizi üzmeyin lütfen bana da doktor bebeğin suyunun fazla olduğunu söylemişti. Şekerli gıdalar, hamur işi, abur cubur tarzı şeyler yememem gerektiğini söylemişti. Ben de üzülmüştüm ama yememe dikkat ettim ve 2 hafta sonra kontrolde suyu normale dönmüştü. Yemenize biraz dikkat ederseniz çözülebilen bir problem diye biliyorum. Stres de bebeğe zarar veriyor lütfen stres yapmayın.
Insan ister istemez dusunuyor allahım gostermesinde dusunmeden duramaz hale geldim şeker yüklemesi yaptinizmı acaba şekerinizmi çıkmıştı

Ben havuç yemek vs suyu arttırıyor diye biliyorum beslenmenizi de ona göre ayarlayın . Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de 30. haftada suyum fazla çıkmıştı. Ama doktorum normal olduğunu ara sıra fazla ya da eksik olabileceğini söyledi. Nitekim öbür ay kontrolde normale dönmüştü. O ne biçim doktormuş direk sadece suya bakarak sakat der çok sinirlendim. Siz de kendinizi üzüp strese girmeyin lütfen. Bu arada 41. haftamın içinde doğum yaptım. Bebeğim de gayet sağlıklı çok şükür.

Benim de 30. haftada suyum fazla çıkmıştı. Ama doktorum normal olduğunu ara sıra fazla ya da eksik olabileceğini söyledi. Nitekim öbür ay kontrolde normale dönmüştü. O ne biçim doktormuş direk sadece suya bakarak sakat der çok sinirlendim. Siz de kendinizi üzüp strese girmeyin lütfen. Bu arada 41. haftamın içinde doğum yaptım. Bebeğim de gayet sağlıklı çok şükür.
B

Teşekkür ederim birazda olsa içime şu serptiniz gerçekten de zaten başka bi doktora görünecem en yakın zamanda

Benim kuzenime de suyun fazla dediler 30.haftaydi sanirim sekere baktilar biraz fazla cikti..ama saglikla dogurdu cok sukur.. sana da gecmis olsun saglikla kucagina al insallah.

Insan ister istemez dusunuyor allahım gostermesinde dusunmeden duramaz hale geldim şeker yüklemesi yaptinizmı acaba şekerinizmi çıkmıştı
Evet şeker testi yaptırmıştım ve şekerim çıkmamıştı. Bu arada ben de doktor suyun fazla dediğinde çok kafama takmıştım ama sorun olmadı. Hem su daha sonra kendi kendine azalıyor. Siz sadece yemenize dikkat edin inşallah bir sorun olmaz.

Merhabalar,

Benimde suyum fazla çıkmıştı bir muayenemde, şeker testi yapıldı fakat bir şey çıkmadı. İki üç muayene sonrasında da normal seviyeye indiği görüldü. Sıkmayın canınızı, takipte kalın...

Cumartesi başka bi doktorà randevu aldım inşallah iyi şeyler duyarim verdiginz yanitlar için gerçektende teşekkür ederim beni gerçekten çok rahatlattiniz

Slm kızlar cumartesi baska bi doktorà göründüm suyumun fazla olduğunu ama çok ta sorun edilecek bi fazlalik olmadığını söyledi rahatladim mi hayır çünkü bu seferde bir böbreğinde genişleme var dedi çok önemli deil dedi ama nette baktım artabilirmis bu genişleme

Back
X