doğumdan sonra vajen daraltma operasyonu yaptırabilirsin
genişse, ondan dolayıda birşey anlamıyorsundur belki. dahasını bilemem
Zevk Almasa sana karsi istekli olmazdi canim..ozaman sik sik birlikte olmak istemezdi..
Ofya biz kadinlarin erkegimiz zevk aliyormu diye dusundugumuz kadar onlar kadinlarini dusunuyormy acaba..
ben szeryan oldum.geniişliceni bilsem normal olurdum cok sıkıntılı cünkü genişleme iiçin bişey yapılmıyormu acaba
Canım acıkca soyle canının acıdıgnı bıde hamılesın anlayısla karsılacaktır karsılamak zorunda zaten
sen zaten zevk almıyorsun ne demek yaValla kesinlikle düsündüklerini sanmiyorum  onunla ilk konustugumda neden ön sevisme yok diye aldigin cevap zaten zevk almiyorsunki oldu.. Benim düsüncem oda kendini galiba yetersiz hissedior bana karsi nasilsa bir isr yaramiyor diye Yapmak istemiyor cok iyi ama bir o kadarda cins birisi benim askim 
ben szeryan oldum.geniişliceni bilsem normal olurdum cok sıkıntılı cünkü genişleme iiçin bişey yapılmıyormu acaba
vajen genişletmeyi kocalar yapar diye biliyorum
Valla kesinlikle düsündüklerini sanmiyorum 😔 onunla ilk konustugumda neden ön sevisme yok diye aldigin cevap zaten zevk almiyorsunki oldu.. Benim düsüncem oda kendini galiba yetersiz hissedior bana karsi nasilsa bir isr yaramiyor diye Yapmak istemiyor cok iyi ama bir o kadarda cins birisi benim askim 😁
Kusura bakmasin da bir erkek 5 dkda oldu bittiye getiriyorsa,
kendi sorununu gormezden gelip esine yuklemeye calisiyordur.
Adam kendine toz kondurmuyor ,
sana vajinan genis diyip sacmaliyor.
Sen de erken bosalma sorunun var beni suclama desene ...
Haaa ben olsam dar vajinayi nerde hissettin de benimkini begenmiyorsun der lafi da oturturdum !
Gamze valla onceki konuyla bunu birlestirince esinin tekin olmadigini dusundum...
İlişki yaşadıkça ya da yaşla birlikte sarkma olunca genişliyor diye biliyorum:44:
Ozaman ondan bazi seyler yapmasini iste ve yapinca cok zevk aliyormus gibi yap.. Belki kendine guveni gelir 😒
Denedim ama oda inanmiyor ona dedim sen iki dakka deneyip pes edersen benden zevk almami bekleme diye biraz capa göster dedim beni suclayana kadar kedine bak aynada dedim oda bana hak veriyor ama herhalde benim gibi onunda bilinc altina isledi bana zevk vermiyorsun demem diye düsünuyorum
bence sizin cinsel sorununuz falan yok iletişim sorununuz var.o sen zevk almıyosun diye erken boşalıyo ön sevişme yok sen o zevk almıyo diye kendini suçluyosun..o vajinan dar diyo sen 5 dk.da boşalıyo diyosun ama cinsel istekleriniz var onda sorun yok..işte bu yüzden bence temel sorun iletişim oturup konuşsanıza beklentilerinizi,yanlış anlamalarınızı düzeltirseniz belki her şey düzelir..
ayrıca sen kocası ormanda seks karavanın yanında saç boyayan gamze misin? yoksa o başka biri mi?
E sana hak veriyorsa ozaman eksigin onda oldugunuda kabul etmis olmuyormu ? 😳
Aklima bisey geldi ona netten ac bu konuyla ilgili seyler oku .. Bir kadinin 5 dk lik birlikteliklr kirk yil gecsede zevk alamicagini ogrensin.. Bu arada kendini suclamayida birak ..😉
Oda ne ?
Banada öyle geliyor o beni kafaA takmis ben onu, o birseyleri bana bende ona söyleyemiyorum galiba... Hakikaten iletisim bozuklugu var ikimizde cekiniyoruz sanirim bu konu hakkinda konusmaktan 
Ama ikimizinde beyninde kazinmis birbirimize söylediklerimiz galiba
Kiz denemedigim seymi kaldi 😁 acip okuyorum hatta gecen gün dedim dogumdan sonra degisicek cogu seyler, kendini hazirla dedim 😄 acip okicaz ve uYgulicaz diye cok fantazilerim var senle dedim güldü sadece 😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?