Lütfen yardım boş gebelik mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
39
8
1
23
Mrb arkadaşlar adet gecikmesi üzerine kan vermiştim ayın 24 Dü sonuç 353.7 Di bugün yani ayın 30 sonuç 606.1 çıktı boş gebelik mi lütfen yardım Dr ultrasonda bakınca kese oluşuyor gibi şuan böyle olması normal falan dedi ama kanı görmedi daha hatta kaç haftalık TIR diye sorduğumda 3 4 haftalık demişti bu boş gebelik mi yani lütfenn yardımmmm

Canım hemen boş gebelik diyemeyiz ki…. Benim değerim 1200 çıktığımda bile belli belirsiz bir şey görmüştü… Emin bile olamamıştı yani… hemen endişelenme. Adetin 10 gün falan geciksin öyle git

Öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim adetim baya geçti zaten sorun şu ki değer çok az yükselmiş yavaş artan bete da boş gebelik diye çıkıyor araştırınca çok endişeliyim

Öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim adetim baya geçti zaten sorun şu ki değer çok az yükselmiş yavaş artan bete da boş gebelik diye çıkıyor araştırınca çok endişeliyim
Geç döllenme olabilir mi acaba? Yumurtlama gününü biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…