Lütfen yardım burun ameliyatı

Benber05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
27
13
38
Yaklaşık 18 gün oldu ameliyat olalı ocıları tampon çıkarılmasını atlattım şükür ama burnumun şişi inmeye başladıkça ağız kısmım gülüşüm çok çirkin olmaya başladı. Çok çirkin oldum onuda geçtim. Sol burun deliğim hiç açılmadı tamamen etle kapalı diğeri düzeldi.şimdi sadece birinden nefes alabiliyorum ya biriniz lütfen geçecek desin Normal desin aynısını bende yaşadım desin :((((

Geçmiş olsun. Hala ödemli burnun, normaldir diye düşünüyorum.
Fotoğraf koyabilirsen daha çok yardımcı olabiliriz belki

Burun içi ödemi en son geçer biraz zaman benimde sol burun deligim sis ici normal

Foto koymayım çok fotojenik değil. Umarım geçer koku alamıyorum hala. Benimde sol burun deliğim kapalı 1,5ay sonra kontrolüm var. Umarım geçer teşekkür ederim panik modundan çıkayım ozaman
Artık napıcamı bilemiyorum

Foto koymayım çok fotojenik değil. Umarım geçer koku alamıyorum hala. Benimde sol burun deliğim kapalı 1,5ay sonra kontrolüm var. Umarım geçer teşekkür ederim panik modundan çıkayım ozaman
Artık napıcamı bilemiyorum
Bol bol masaj yap burnuna zeytin yağı ile çok faydası var içine de mutlaka pamuk yardımı ile sür sakin ol zamanla geçecek sabır işi biraz 1 hafta kemer vardı burnumda alcidan sonra bekledim okadar küçüldü ki geçmek üzere

Doktor bana masaj yap demedi internetten araştırayım nasıl yapıldığına. Ama hala acıyor burnum evet kemer gibi sertlik benim burnumdada var. Teşekkür ederim moral oluyo tavsiyeleriniz.

Doktor demediyse yapma bana da yap demedi doktor.bu yaşadıkların cok normal ilk aylar öyle malesef ben 3.ayi bitirdim cok şükür .hala burun ucu ödemli ve bir tarafı daha şiş burun şikayetler yavaş yavaş geçiyor bu is sabır işi geçmiş olsun

Ağız etrafındaki şişler yüzünden gülüş garip oluyor. Benim 3 ayı geçti artık normale döndü gülüşüm merak etme şişlikler yüzünden öyle gözüküyor.

Benimde ağzım çok komikti. Gülüşüm değişmişti. Herkes gülüşümle dalga geçti. Helede ilk 20 gün falan üst dudağım uyuşuyodu çok garip duruyodu. Şuan 45.günüm falan düzelmeye başladı canım merak etme yani çok normal. O kadar komikmiş ki demekki gülüşüm arkadaslarım hala taklidimi yapıp dalga geçiyor :)

Back
X