- Konu Sahibi nightlight
-
Teşekkür ederim öncelikle cevap veren herkese.
Tabiki çok sıkı değiller,o kadar olsa zaten yaşamazdım bir ilişki. Fakat ne kadar geniş olursa olsun,kimse ailesine evli değilken ben ilişki yaşadım ve hamile olabileceğimden korkuyorum diyemez sanırım..
Sonucta bir şikayette bulunursam beni götürecek olan onlar olacaktır,endişelenecekleri için.
Orda da böyle bir sonuç cıkmasından endişeleniyorum.
Eğer böyle bir durum varsa evde yapacagım b-HCG testinde cıkar değil mi şu an pozitif?
Fakat okudugum kadarıyla implantasyon kanaması kısa süren bir kanama ve adetten birkaç gün önce meydana geliyorBenimki ise dün geceden beri durmadı,çok koyu kahverengi,şimdi karnımda da ağrılar başladı..
Düşük vs. olma iihtimali var mı bu kadar kısa sürede , eğer hamilelik varsa?
Bir de , ilk defa böyle birşey başıma geldiği için bilgisizim.. Kime gitmeliyim? Ne yaptırmalıyım ilk? Erkek arkadaşım da malesef cok bilgili değil bu konularda,evet yanlış yaptık ve pişmanız fakat artık önlemini almalıyızMalesef tecrübesizliğimizden ötürü hiçbirşey bilmiyor,ve panikten düşünemiyoruz.
Bir de şöyle birşey okudum forumda :
Yerleşme lekelenmesi kadınların sadece yüzde 30unda oluyormuş. Yani sizde olmadan hamile kalma olasılığınız çok yüksek. Lekelenme öyle 2-3 gün sürmüyor. O kadar sürerse kist gibi başka bir sebepten şüphe etmelisiniz. Lekelenme miktarı çok az. Yani öyle ped dolduracak boyutta asla değil. Genelde ovulasyondan sonra 6-10. günler arası oluyor.
2.pedimi değiştiriyorum.Gercekten cok kanamam var,bu sanırım hamilelik belirtisi değil..Düşükten korkmaya başladım şimdi de...Kist olabilir mi bilmiyorum,çok çaresiz hissediyrum kendimi ne yapacagımı bilmiyorum =(
pek bi bilgim yok aslında bu konularda ama destek olmak istedim.bence sen bi doktora git zaman kaybetmeden hem kafandaki sorular gider netleşir herşey hemde sağlığından olmazsın bu arada. erkek arkadaşınla birlikte gidemezmısın canım,tek gitmeyim dersen yani.
Merhaba.
Erkek arkadaşım ile korunmasız bir ilişki yaşadık,ve malesef ertesi gün hapını geç alabilme imkanım oldu.. Bu durumun üstünden yaklaşık 10-13 gün kadar geçti,bugun tuvalete cıktıgımda fark ettim,kahverengi kanamam varGeçer düşüncesi ile yatıp uyudum ancak hala kanamam devam etmekte. Reglme daha cok zaman var,acaba hamile miyim ( çok endişeleniyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?