Lütfen yardım :( Çok endişeleniyorum

nightlight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
8
0
36
İstanbul
Merhaba.
Erkek arkadaşım ile korunmasız bir ilişki yaşadık,ve malesef ertesi gün hapını geç alabilme imkanım oldu.. Bu durumun üstünden yaklaşık 10-13 gün kadar geçti,bugun tuvalete cıktıgımda fark ettim,kahverengi kanamam var Geçer düşüncesi ile yatıp uyudum ancak hala kanamam devam etmekte. Reglme daha cok zaman var,acaba hamile miyim ( çok endişeleniyorum :

Son düzenleme:
İnşallah değilsindir..
Umarım pişman olmazsın yaptığın şeyden dolayı keşke evlenmeyi bekleseydin
Allah yardımcın olsun

Pişmanlık bir kenara,sağlık açısından endişeliyim...Kanamam çok denebilir,ve halen kesilmedi. Durumu aileme söyleyip hastaneye gitmem de mümkün değil kasıklarda ağrım da mevcut.. Başka ne olabilir sizce?

ailene ilişki yaşadım erkek arkadaşımla o yüzden kanamam var demek zorunda değilsin..
her kız kadın doğumcuya kontrol amaçlı gider yada başka sebeplerden dolayı..mesela kaşıntım var diyebilirsin sancım var diyebilirsin..farklı bi şikayet öne sürebilirsin..
ailen çok sıkı bi aileyse zaten böle bişi yaşamanda tartışılıcak bi konu

Son düzenleme:
Teşekkür ederim öncelikle cevap veren herkese.
Tabiki çok sıkı değiller,o kadar olsa zaten yaşamazdım bir ilişki. Fakat ne kadar geniş olursa olsun,kimse ailesine evli değilken ben ilişki yaşadım ve hamile olabileceğimden korkuyorum diyemez sanırım..
Sonucta bir şikayette bulunursam beni götürecek olan onlar olacaktır,endişelenecekleri için.
Orda da böyle bir sonuç cıkmasından endişeleniyorum.

Eğer böyle bir durum varsa evde yapacagım b-HCG testinde cıkar değil mi şu an pozitif?
Fakat okudugum kadarıyla implantasyon kanaması kısa süren bir kanama ve adetten birkaç gün önce meydana geliyor Benimki ise dün geceden beri durmadı,çok koyu kahverengi,şimdi karnımda da ağrılar başladı..

Düşük vs. olma iihtimali var mı bu kadar kısa sürede , eğer hamilelik varsa?

Bir de , ilk defa böyle birşey başıma geldiği için bilgisizim.. Kime gitmeliyim? Ne yaptırmalıyım ilk? Erkek arkadaşım da malesef cok bilgili değil bu konularda,evet yanlış yaptık ve pişmanız fakat artık önlemini almalıyız Malesef tecrübesizliğimizden ötürü hiçbirşey bilmiyor,ve panikten düşünemiyoruz.

Bir de şöyle birşey okudum forumda :

Yerleşme lekelenmesi kadınların sadece yüzde 30unda oluyormuş. Yani sizde olmadan hamile kalma olasılığınız çok yüksek. Lekelenme öyle 2-3 gün sürmüyor. O kadar sürerse kist gibi başka bir sebepten şüphe etmelisiniz. Lekelenme miktarı çok az. Yani öyle ped dolduracak boyutta asla değil. Genelde ovulasyondan sonra 6-10. günler arası oluyor.

2.pedimi değiştiriyorum.Gercekten cok kanamam var,bu sanırım hamilelik belirtisi değil..Düşükten korkmaya başladım şimdi de...Kist olabilir mi bilmiyorum,çok çaresiz hissediyrum kendimi ne yapacagımı bilmiyorum =(

Son düzenleme:

Guzelım bence hıc vakıt kaybetmeden doktora gıt aılenle bırlıkte gıtmek zorunda degılsın orda sonucu ogren en dogru yol bu

canım bencede endişelenme haptan kaynaklanıyo o kadarda kolay degıl hamıle kalmak bu arada yaş kaç kendinde çıkabilirsin doktora

Yaşım 20. Hapı alalı cok zaman oldu ama Umarım düşündüğüm şey değildir,bir bebek sahibi olmak en büyük hayalim ancak zamanı şimdi değil Eğer varsa onu ellerimle öldürmek yapacagım en korkunc sey olur nasıl yasarım vicdan azabıyla blmiyorum..keşke hiç yasamasaydım bunları.

pek bi bilgim yok aslında bu konularda ama destek olmak istedim.bence sen bi doktora git zaman kaybetmeden hem kafandaki sorular gider netleşir herşey hemde sağlığından olmazsın bu arada. erkek arkadaşınla birlikte gidemezmısın canım,tek gitmeyim dersen yani.

mide bulantısı, baş ve kasık ağrısı, halsizlik, kusma ve baş dönmesi gibi durumlara neden olabiliyor. İlaç alındıktan sonra 4-10 gün içinde hafif bir kanama yaşanıyor ve ondan sonraki adetle birlikte düzenli adet görülmeye başlanıyor.

bencede hapin yan etkisi korkmana gerek yok
ama kanama durmazsa bence bir doktora görünmenin faydasi var

bundan sonra ya daha fazla dikkat edin yada evlenmeden önce böyle seylerle ugrasmayin benden bir tavsiye

birlikte gidecegiz evet. umarım ilacın etkisidir,bundan sonra asla..

Kanamam gittikçe artıyor =( Cok korkmaya başladım,bu sanırım gebelikten başka birşey , daha önce hiç bşaıma gelmedi böyle bişey

Tavsiye edebileceğiniz (İstanbul Avrupa yakası) gidebileceğim bir yer,bir doktor var mı?

Son düzenleme:
bence de hapın etkısıdır ama genede bırseyler soylemek yanlış olur,bence senın su an yapabılecegın en ıyı sey yarın bır an evvel kadın dogum uzmanına git ve o senı daha ıyı aydınlatır...en azından ne yapacagını bılırsın ve bıraz da rahatlarsın belkı....boyle beklemek cok zor olsa gerek bence vakıt kaybetme canım.............

bence degılsın cunku bende kızıma yenı dogum yaptıgım sıralarda korunmasız ılskı yasadım ve ertesı gun hapı aldım 15 gün kanamam oldu sıddetlı sekılde adet gunlerım karısmıstı kesınle hapın etkısı amayınede sen bı baktır içinde suphe kalmasın

ertesi gün hapının yan etkilerini bilmem ama yerleşme kanaması olması da kuvvetli ihtimal. adetin geçince test yaparsın şimdi çıkmaz zaten.

Hala doktora gidemedim..Ailemle sehir dısındayız su an,gitmem mümkün görünmüyor.
4.gün oldu hala kanamam var Artık hamilelikten cıktı bu iş sanırım..Karın ve kasık ağrılarım var,
rahim agzı kanseri falan olamaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…