• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım,çok kararsızım:(

sadece 5 aydir tanidigin biriyle 1 ay sonra evlencektiniz?

enteresan dogrusu.. saglikli bir karar olmadigi olan olaylardan belli.. soz nisan flort donemleri karsindakini tanimak icindir. yeterince taniyabilmis olsaydiniz bu raddeye gelmezdi sanirim olaylar..

yine de gecmis olsun diyorum.. umarim bundan sonra daha saglikli kararlar alirsiniz.

o zamanla hiç alakası yok bende eşimle 3 ay çıktım ama nişan söz vs.de olmadı hatta kaçarak evlendim fakat çok mutluyum çokda iyi insanlar eşimde aileside çok çok iyi iyikide evlenmişim bunun zamanla alakası yok eğer karşındaki iyiyse sorunda olmuyo bak canım önceden iyi günler geçirmişsiniz fakat iş iyice ciddiye binince oda yüzünü göstermiş aileside yüzünü göstermiş böle bişide nasıl olurda gelmez yada geç gelir vede eli kolu bomboş gelir sanki normal bi misafirliğe gidiyo şahsen ben olsam bunu katiyen kendime yediremezdim büyk konuşmayayım ama böle bişinin bahaneside olmaz yok basiretim bağlandı yok öle yok böle gerçek sorunlarını dile getiremiyo ailesi istemediği içinde geç gelmiş yada aralarında anlaşamamış olabilir o yüzden sırf çocuk ısrar ettiği içinde öle gelmiş olabilirler yani yolun başındayken dön derim ben sana ilerde gene sorun olucak

ben bu durumu pek anlayamadim, mazur gorun de,
soyle birsey olmus gibime geliyor,
saniirm erkek arkadasiniz sizi istemeye geleceklerini bildirmedi ki aksilik cikti ve geciktiler.
sayet istemeye gideceklerini bilselerdi hem gec hemde yuruyuse gider gibi giyinip gelmezlerdi dimi?

su ihtimal var gibi.. sanirim erkek arkadasiniz ve ailesi bir tartisma yasamislar,
; belkide yeni duyduklari bir durumdan bozulup ters tepmeyi karar verdiler,
; belkide isin bukadar cidii olucani duusnemediler ve is ciddiyet e bindiginde karsi geldiler..
yani bu olasilik var gibi..

ailesi seni istememis veya biseylere karsi gelmisler.
veya yolundagitmeyen bazi seyleri sizin uzerinize kaldi, demek istedigim atiyorum ev al dedi erkek arkadasin onlarda almiyoruz evlenme ozaman diyip kavga edip karsi ciktilar.
erkek arkadasinin sesiyle , onlarin gecikmesiyle olaylarin garip gitmesi bunu gosteriyor.

yanliz bu durumda neyaparsin bilmiyorum, erkek arkadasina gercekte neden oyle davrandiklarini ailesinin dusuncesini sor, ve ona gore ölc bic ve ona gore tercihlerini yap..
orta yolu bulmasini isterdim erkek arkadasinin ..

dişini şimdi gösterdin gösterdin süründürdün süründürdün birdaha bu fırsat eline geçmez..asaletinizi çok güzel korumuşsunuz tebrik ediyorum seni ve aileni..fakat sen her ne kadar sevsende sana ve de ailene yapılan bu terbiyesizce saygısızca yapılan etik olmayan davranışı ailenin gururu ve onurunu zedelediklerini onlara göstermelisin..istediği kadar özür dilesin aileside özür dileyecek ..
erkekmi yok güzelim şimdi diyeceksin ki seviyorum merak etme bu aileye gelin gittiğinde kocandan da nefret edersin ailesinin yüzünden saçı sakalı biryere karışmış bir halde çıkmış ailenin karşısına defolu değilsin böyle adamın gider çocuğunu aldırırım yine kapıya koymam bu kadar sert konuşuyorum çünkü daha evlilik falan yok ortada durum böyleyken ailen ağırlığını koysun sende ailenin kırıldığınıda onların gönlünü almadan bu işin olmayacağını söyleyeceksin ...yoksa sittttiii sene sevgilin ve ailesi ailene önem vermeden saygı göstermeden yaşarlar....

Back
X