lütfen yardım çok zor durumdayım

ama nasıl anlatayım onu onun kimseden korkusu yok olsa direk yapardım ama adım gibi biliyorum bikeresinde denemeye kalktım bana söylediği şu oldu sen beni yakarsan ben seni kül ederim artık siz düşününnnn

hı banada tek telefonluksun yarım saat sonra cesedini şurda burda bulurlar demişti ama bi yalana kandı yapacak olsa yapar canım seni beklemez

belki öldürmeyecek beni ama bu güne kadar yaptıkları ölüm yanında sadece yok olmak sayılırdı ama hala varım ve ayrı olduğumuz halde hala onu ve kaprsilerini çekiyorum hergün günde 2 defa onu görüyorum hep burnumun dibinde her beni gördüğünde lanetlemesi ne kadar doğru size ? dost var düşman var bunu gören duyan insanlar ne düşünür benim hakkımda ?

hiçbişe yapma yürü geç git onu gördüğünde hayatından çk memnunmuşsun gibi görün görünmede öle yap hiç sallama bile onu belli ediosun demekki onun yaptığı şeylerde kötü olduğunu oda bunu bile bile yapıo ama eğer sn çk mutlu olupda yürürsen onu takmazsan yapmaz bidaha

o mutlu olduğumu görürse dahada hırşınlaşır :umursamaz:

Canım normal dawran sen yanına gelir konuşursa korkan senin gibi olsun de korkmuyorum de polise giderim de yalnız kalmamaya çalış canım arkadaşların olsun yanında üstüne gelirse ögretmenin söyle onun babasıyla konuşsun canım okulun karşısındaymış işi rahatsız ediyo desin kız öğrencileri inş uğraşmaz seninle

bencede yüzüne dahi bakma insanlıkla konuş dicem böylesi insanlıktan ne anlar bu gibi ayı lardan dünyada çookk aman en iyisi hiç bulaşmamak

Umursama ya yok gibi davran cnm. Ne zannedio o kendini biten bitmiştir hade yallah. (Koydum dötüne tekmeyi smiley) :sm_cool:

Back
X