lutfen yardim edermisiniz kimyasalmi?

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
meraba kizlar ben 22 gunde bir adet goeuyorum bu ay adetim 1 hafta gecikti evde test yaptim silik cikti kantestine gittim beta hcg 18.75 kadin hamilesin ama degerin dusuk dedi sizin ilk ddegeriniz kacti bu deger yukselirmi adet olmadim 7 aydir bu nu bekliyodum tam oldu derken supede kaldim yardim edin lutfen :( ;(

meraba kizlar ben 22 gunde bir adet goeuyorum bu ay adetim 1 hafta gecikti evde test yaptim silik cikti kantestine gittim beta hcg 18.75 kadin hamilesin ama degerin dusuk dedi sizin ilk ddegeriniz kacti bu deger yukselirmi adet olmadim 7 aydir bu nu bekliyodum tam oldu derken supede kaldim yardim edin lutfen :( ;(
hic sikinti yapma canim benim degerimde aynen oyleydi 18.6 lardaydi uc gun sonra tekrarladigimde yukselmisti suan 185 kese icin bekliyorum suan[/QUOTE]

malesef bugun test yaptim 16 cikti doktor kimyasal dedi kanamda basladi ne aci bisetymis bebegimi kaybediyorum :([/QUOTE] uzuldum canim olsun sen canini sikma olur tekrardan hayirlisini sagliklisini dile tatlim icini ferah tut.

Back
X