• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edermisinizz 😔😔

betulgms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
3gündür gecikmedeyim göğüslerim çok acıyor ve yüzümün her yerinde sivilce çıktı test yaptım ama silik duruyor hamilemiyim😞

Eklentiler

• 07AC9E91-965F-4EE7-A9E8-5A5CF1B3BCC6.webp
    07AC9E91-965F-4EE7-A9E8-5A5CF1B3BCC6.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 121
Testi tekrarlayın bence , çizgi yeri dağılmış gibi

Var gibi gözüküyor. Hemen çektiniz sanırım fotoğrafı. Bekledikçe belirginleşti mi?

Var gibi gözüküyor. Hemen çektiniz sanırım fotoğrafı. Bekledikçe belirginleşti mi?
Hayır ben testi yaptıktan sonra bıraktım bi yarım saat sonra fark ettim öyle çektim fotoğrafı 😊 çok heves ediyorum inşallah vardır 🥰

Eğer adetiniz geciktiyse bence beklemeye gerek yok ☺️ Acaba idrarı mi çok damlattınız da çizgi öyle oldu . İdrar damlattıgınız yere bir kaç damla su damlatın eğer çizgi hala varsa testi tekrarlarsınız ☺️

Eğer adetiniz geciktiyse bence beklemeye gerek yok ☺️ Acaba idrarı mi çok damlattınız da çizgi öyle oldu . İdrar damlattıgınız yere bir kaç damla su damlatın eğer çizgi hala varsa testi tekrarlarsınız ☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 103
Hayır ben testi yaptıktan sonra bıraktım bi yarım saat sonra fark ettim öyle çektim fotoğrafı 😊 çok heves ediyorum inşallah vardır 🥰
Testi tekrarlayın, yarım saat çok. Varsa 10sn de bile çıkıyor zaten.1-2 dk başında bekleyin atmayın bir kenara. ☺️

En güveniliri kan testi. Üç günün geçmişse bile çıkar. Su damlatma ne alaka. Test testlikten çıkmış😄
Burda okudum kaç kez , mutlaka bilen arkadaşlar vardır. Bazen oraya sadece çizginin boyası çıkıyor suyu damlatınca kayboluyor .

Back
X