Lütfen yardım edin! 2 kişi arasında kalmak

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.257
15.287
448
:18:
nasıl anlatsam bilemiyorum çok zor durumdayım.
lütfen bana yardım edin kızlar durum çok acil :/

Son düzenleyen: Moderatör:
biliyorum zor bi karar ama kesinlikle seni terk edene donme. aslaaa ve katiyen donme. onun gozunde ulasilmaz ve kiymetli ol. muhabbet ettigin cocukla da daha cok gorus alisirsin belki.

hep öyle davrandım. o yüzden döndü zaten.. ağlıyor, yalvarıyor bana. her şey istediğin gibi olacak diyor.

çok da tatlı, yakışıklı bi şey. diğer çocuk öyle ahım şahım değil ama asla üzmedi beni. bugün de görüştük, iyi sayılırdı. yani her şey yakışıklılık değil biliyorum ama insan yine de etkileniyor. :(

bence sana kim değer veriiyosa yada vercek gibiyse onu tercih et canım yakışıklılık bir yere kadar bunu unutma ama bak seni daha önce bırakmış yine bırakırsa bu sefer yanında belkide diğer arkadaşında olmucak iyi düşün derim

ahh ah çok teşekkür ederim siz de olmasanız kafayı yerim gerçekten
öyle rahatlıyorum ki buraya yazınca..
beni bırakan kişi için üzüntüden neler yaşadım bilseniz. günlerce ağladım yatağımdan kalkamadım bile.
o diğer kişi hayatımda hep vardı kendimi bildim bileli. 2.5 yıldır falan tanışıyoruz hep benden hoşlanıyodu ama saçma geliyodu sonuçta hiç görüşmemiştik. bugün gittim buluştum.
yanımda hep diğerini arıyourm çünkü çok tatlı geliyo bana... bilemiyorum ne yapsam. ona da güvenemiyorum tekrar.

sanırım yazdıklarım pek hoşuna gitmeyecek
5 aydır görüştüğün kişi hayatındayken bir yandan da 2yıl başkasıyla net üzerinden görüşmüşsün
şimdi durup 5 aydır çıktığım çocuğa güvenim yok demek ne kadar doğru bir düşün
terkedildiğinde acı çekmiş olabilirsin
ama bence senin kafan karışık...
her ikisinden de uzaklaş
mantıklı düşününceye ve kalbin birine gerçekten ısınıncaya kadar inzivada kal derim.

sanırım yazdıklarım pek hoşuna gitmeyecek
5 aydır görüştüğün kişi hayatındayken bir yandan da 2yıl başkasıyla net üzerinden görüşmüşsün
şimdi durup 5 aydır çıktığım çocuğa güvenim yok demek ne kadar doğru bir düşün
terkedildiğinde acı çekmiş olabilirsin
ama bence senin kafan karışık...
her ikisinden de uzaklaş
mantıklı düşününceye ve kalbin birine gerçekten ısınıncaya kadar inzivada kal derim.

canım eksik anlatmışım ondan yanlış anlamışsın beni..
2 yıldır falan onunla tanışıyoduk ama 5 ay boyunca sevgilimle çıkarken ne onunla ne de başka kimseyel tek kelime bile görüşmedim.
ayrıldık, 1 ay geçti ve beni aradı o 2 yıldır tanıdığm kişi... öyle tekrar iletişime geçtik yani.
5 ay çıktıgım kişiye tek bi yanlış bile yapmadım
beni bencil zevkleri için bıraktı. eskiden hoşlandığı kızla görüşmesini istemedim diye mesela...
canımı yaktı yani. ama çok yalvarıyo güven bana diyo.

anladım canım ama şu aşamada onunla görüşmen de senin için iyi olmayacak
ayrıldığın sevgilinle yaşadığın şeyleri,ayrılığı iyice bir sindir
zaten olanları henüz sindiremediğin için yanında yakınında yada başkasında onu arıyorsun
2.5 yıllık erkek arkadaşım başkası için terketti
ve üzerinden 1 ay kadar geçtikten sonra aynı şekilde biri çıktı karşıma
çok iyi çok anlayışlı alakalı vs vs
gel gör ki senin gibi ayrıldığım sevgilim sürekli aklımdaydı
ve arkama bakmadan uzaklaştım
bırak da biraz ayrılığı sindirelim
doğru insanlar elbette karşımıza çıkacak
acele ediyorsun bence
tabi ki son karar yine senin...

insan napmış olursa olsun aklı kalıyo işte...
biraz da alışkanlıktan. ona alışmış oluyosun ne de olsa...
senin icin cok üzüldüm inan ki. umarım hak edeni bulursun seni.. :5:

5 ay çıktıgım kişi için yapmadıgım fedakarlık kalmamıştı... gerçekten ona asla yanlış yapmadım ama o beni öylece terk etti. ağlarken arkasını dönüp gitti. şimdi geri dönüyor ama... canımı çok yaktı o benim.

2 yıldır tanıştığım kişidense fiziksel olarak etkilenmediysem bile karakter olarak bana çok uygun birisi. bugün ona söyledim, kafam karışık dedim. o da düşünebilirsin dedi.
5 ay çıktıgım kişi ise baskı uyguluyor bana... onla görüşmeyeceksin gibi. ben de bunları söylemeye hakkın yok, beni terk etmeden önce düşünseydin dedim.

canım bence aileni silemezsin. bu yüzden maalesef yaşadığın şeye son vermelisin.

Back
X