Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım küçüktür daha oluşmamıştır bence kötü düşünme haftaya görünür inşallah doktorlar her zaman en kötüsünü söyler çok var kese yok deyip sonraki hafta kese oluşan inşallah seninde öyle olur5+6 hamileyim hcgm 2500 doktorum transvajinal ultrasonla baktı ancak kese yok dış gebelik büyük ihtimal dedii böyle bişey yaşayıp sonra kesesi görünen var mı(((
Canım küçüktür daha oluşmamıştır bence kötü düşünme haftaya görünür inşallah doktorlar her zaman en kötüsünü söyler çok var kese yok deyip sonraki hafta kese oluşan inşallah seninde öyle olur♥
Görünmesi gerekirdi vajinal ultrasonla.Tuplerinize baktırın. Dış gebelikse eğer vakit kaybetmemek gerekir.Geçmiş olsun5+6 hamileyim hcgm 2500 doktorum transvajinal ultrasonla baktı ancak kese yok dış gebelik büyük ihtimal dedii böyle bişey yaşayıp sonra kesesi görünen var mı(((
Yoo benimki 3140 çıktı değerim görünmedi kese. 1 hafta sonra göründü. Ya inşallah kötü bişey olmaz kötü Düşünme boşver onlarıAma kesin bir dille bu değerle görünmesi gerekti dedi![]()
Benim zaten sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde bu ay da kapalı tarafki yumurtayla hamile kalmıştım doktorum büyük ihtimal filmi çektikten sonra açılmıştır demişti nasıl oluyor bilmiyorum bi mucize yaşadım olmaz dendiğinde hamile kaldığmı öğrendim şimdi kese görünmüyor ve dış gebelik deniliyor ne düşüneceğimi bilmiyorumGörünmesi gerekirdi vajinal ultrasonla.Tuplerinize baktırın. Dış gebelikse eğer vakit kaybetmemek gerekir.Geçmiş olsun
İnşallah seninki gibi olur canım sağolYoo benimki 3140 çıktı değerim görünmedi kese. 1 hafta sonra göründü. Ya inşallah kötü bişey olmaz kötü Düşünme boşver onları
Boşuna okumuyor bu insanlar.Boşver onları demek biraz acımasızca..Yoo benimki 3140 çıktı değerim görünmedi kese. 1 hafta sonra göründü. Ya inşallah kötü bişey olmaz kötü Düşünme boşver onları
3140 ken vajinalden bakıp mı görülmediYoo benimki 3140 çıktı değerim görünmedi kese. 1 hafta sonra göründü. Ya inşallah kötü bişey olmaz kötü Düşünme boşver onları
Çok duymuşsundur çocuğunuz engelli deyip normal doğan bebekleri. Yada kese yok deyip sonraki haftalarda kese oluştuğunu. Ben bilmiyolar ya da yalan söylüyolar demiyorum zaten tabi ki boşa okumuyolar sadece karşıdaki kişiyi rahatlatma adına o kelimeyi kullandımBoşuna okumuyor bu insanlar.Boşver onları demek biraz acımasızca..
Çok duymuşsundur çocuğunuz engelli deyip normal doğan bebekleri. Yada kese yok deyip sonraki haftalarda kese oluştuğunu. Ben bilmiyolar ya da yalan söylüyolar demiyorum zaten tabi ki boşa okumuyolar sadece karşıdaki kişiyi rahatlatma adına o kelimeyi kullandım
Her doktorun yanılma payı vardır. Allah ne demişse o olur tabi ki. Seni çok iyi anlıyorum dua et bol bol inşallah güzel haberler alırsın. Rabbim gönlüne göre versinRahatlayabilmek için en güzeli boşverebilmek bence de kesin bir dille dış gebeliktir demek ve sen de de olduğu gibi aksi durumları görmek insanı şüpheye düşürüyor boş okumadıkları kesin ama güzel bi ihtimali de hiç söylemiyorlar ben seni anladım canım
Aminn teşekkür ederimHer doktorun yanılma payı vardır. Allah ne demişse o olur tabi ki. Seni çok iyi anlıyorum dua et bol bol inşallah güzel haberler alırsın. Rabbim gönlüne göre versin
Benim zaten sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde bu ay da kapalı tarafki yumurtayla hamile kalmıştım doktorum büyük ihtimal filmi çektikten sonra açılmıştır demişti nasıl oluyor bilmiyorum bi mucize yaşadım olmaz dendiğinde hamile kaldığmı öğrendim şimdi kese görünmüyor ve dış gebelik deniliyor ne düşüneceğimi bilmiyorum![]()
Aminn canım benim ümidimi hiç kaybetmiyorum inşallaah gözükürİmtihan işte kardeşim hamd'et... hiç kafayı takma lütfen dilerim haftaya gözükür o minicik kesen :) her zaman aynı değerlerde gözükmeyebiliyor . Doktorların bu kadar empatiden uzak bir dille hastasını göndermesini kabul edemiyorum.. Rabbim gönlünü ferahlandırsın. İnşallah bebişini de görürsün göz aydınlığı olur sana ..