Lütfen yardım edin 5+6 gnlük hamileyim ancak vajinal ultrasonda kese yok

mesahin28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
19
14
3
31
5+6 hamileyim hcgm 2500 doktorum transvajinal ultrasonla baktı ancak kese yok dış gebelik büyük ihtimal dedii böyle bişey yaşayıp sonra kesesi görünen var mı :((((

5+6 hamileyim hcgm 2500 doktorum transvajinal ultrasonla baktı ancak kese yok dış gebelik büyük ihtimal dedii böyle bişey yaşayıp sonra kesesi görünen var mı :KK43:(((
Canım küçüktür daha oluşmamıştır bence kötü düşünme haftaya görünür inşallah doktorlar her zaman en kötüsünü söyler çok var kese yok deyip sonraki hafta kese oluşan inşallah seninde öyle olur 🤲🏻♥️

5+6 hamileyim hcgm 2500 doktorum transvajinal ultrasonla baktı ancak kese yok dış gebelik büyük ihtimal dedii böyle bişey yaşayıp sonra kesesi görünen var mı :((((
Görünmesi gerekirdi vajinal ultrasonla.Tuplerinize baktırın. Dış gebelikse eğer vakit kaybetmemek gerekir.Geçmiş olsun

Görünmesi gerekirdi vajinal ultrasonla.Tuplerinize baktırın. Dış gebelikse eğer vakit kaybetmemek gerekir.Geçmiş olsun
Benim zaten sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde bu ay da kapalı tarafki yumurtayla hamile kalmıştım doktorum büyük ihtimal filmi çektikten sonra açılmıştır demişti nasıl oluyor bilmiyorum bi mucize yaşadım olmaz dendiğinde hamile kaldığmı öğrendim şimdi kese görünmüyor ve dış gebelik deniliyor ne düşüneceğimi bilmiyorum:(

Yoo benimki 3140 çıktı değerim görünmedi kese. 1 hafta sonra göründü. Ya inşallah kötü bişey olmaz kötü Düşünme boşver onları
Boşuna okumuyor bu insanlar.Boşver onları demek biraz acımasızca..

Boşuna okumuyor bu insanlar.Boşver onları demek biraz acımasızca..
Çok duymuşsundur çocuğunuz engelli deyip normal doğan bebekleri. Yada kese yok deyip sonraki haftalarda kese oluştuğunu. Ben bilmiyolar ya da yalan söylüyolar demiyorum zaten tabi ki boşa okumuyolar sadece karşıdaki kişiyi rahatlatma adına o kelimeyi kullandım

Çok duymuşsundur çocuğunuz engelli deyip normal doğan bebekleri. Yada kese yok deyip sonraki haftalarda kese oluştuğunu. Ben bilmiyolar ya da yalan söylüyolar demiyorum zaten tabi ki boşa okumuyolar sadece karşıdaki kişiyi rahatlatma adına o kelimeyi kullandım

Rahatlayabilmek için en güzeli boşverebilmek bence de kesin bir dille dış gebeliktir demek ve sen de de olduğu gibi aksi durumları görmek insanı şüpheye düşürüyor boş okumadıkları kesin ama güzel bi ihtimali de hiç söylemiyorlar ben seni anladım canım

Rahatlayabilmek için en güzeli boşverebilmek bence de kesin bir dille dış gebeliktir demek ve sen de de olduğu gibi aksi durumları görmek insanı şüpheye düşürüyor boş okumadıkları kesin ama güzel bi ihtimali de hiç söylemiyorlar ben seni anladım canım
Her doktorun yanılma payı vardır. Allah ne demişse o olur tabi ki. Seni çok iyi anlıyorum dua et bol bol inşallah güzel haberler alırsın. Rabbim gönlüne göre versin

Benim zaten sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde bu ay da kapalı tarafki yumurtayla hamile kalmıştım doktorum büyük ihtimal filmi çektikten sonra açılmıştır demişti nasıl oluyor bilmiyorum bi mucize yaşadım olmaz dendiğinde hamile kaldığmı öğrendim şimdi kese görünmüyor ve dış gebelik deniliyor ne düşüneceğimi bilmiyorum:KK43:

İmtihan işte kardeşim hamd'et... hiç kafayı takma lütfen dilerim haftaya gözükür o minicik kesen :) her zaman aynı değerlerde gözükmeyebiliyor . Doktorların bu kadar empatiden uzak bir dille hastasını göndermesini kabul edemiyorum.. Rabbim gönlünü ferahlandırsın. İnşallah bebişini de görürsün göz aydınlığı olur sana ..

İmtihan işte kardeşim hamd'et... hiç kafayı takma lütfen dilerim haftaya gözükür o minicik kesen :) her zaman aynı değerlerde gözükmeyebiliyor . Doktorların bu kadar empatiden uzak bir dille hastasını göndermesini kabul edemiyorum.. Rabbim gönlünü ferahlandırsın. İnşallah bebişini de görürsün göz aydınlığı olur sana ..
Aminn canım benim ümidimi hiç kaybetmiyorum inşallaah gözükür😔

Benim de sizin degerlerdeyken gözükmemişti, alttan bakmisti kesenin olmasi gereken yerde birsey gözüküyor ama pek emin degilim demisti, baya olumsuz komusmustu. Sanirim bu konuda doktorun cihazi da cok onemli. Mumkunse farkli bir doktora da gorunun derim. Insallah oradadir bebisiniz ♥️

benimde kan değerim 2500 küsürdü ama kese görünmedi bir hafta sonra gel dedi gittim keseyi gördü acele etme

Back
X