Lütfen yardım edin 5+6 gnlük hamileyim ancak vajinal ultrasonda kese yok

5+6 hamileyim hcgm 2500 doktorum transvajinal ultrasonla baktı ancak kese yok dış gebelik büyük ihtimal dedii böyle bişey yaşayıp sonra kesesi görünen var mı :KK43:(((
Evet o değerle görünmesi gerekirdi ancak,dış gebelik olsa idi o da görünmeliydi alttan ult.da. Başka bir yerde kese görmediyse yoktur dış gebelik başka bir dra daha gidin

5+6 hamileyim hcgm 2500 doktorum transvajinal ultrasonla baktı ancak kese yok dış gebelik büyük ihtimal dedii böyle bişey yaşayıp sonra kesesi görünen var mı :KK43:(((
Aynı durumu yaşadım. Doktorum dış gebelik olabilir. Bu değerlerde görüyorum normalde dedi. Ama 2 gün sonra gel tekrar betahcg bakarız. Duruma göre karar veirirz dedi. 4000 e yakın değerlerde göründü çok şükür. İnsaAllah seninki de görünür canım

Aynı durumu yaşadım. Doktorum dış gebelik olabilir. Bu değerlerde görüyorum normalde dedi. Ama 2 gün sonra gel tekrar betahcg bakarız. Duruma göre karar veirirz dedi. 4000 e yakın değerlerde göründü çok şükür. İnsaAllah seninki de görünür canım
İnşallah canım şimdi doktora gideceğim çok heyecanlıyım

Eskiden annelerimiz beklelermis bebek oluşur öyle takip ederlermis zaten en az 40 gun beklerlermis. Biz şimdi bekleyemiyoruz daha aret gecmeden oldu mu olunca tuttumu tutuncs kalbi attimi stresine giriyoruz... Bence üzülme görürsün Allah'ın izniyle sıkma canini inşallah bir dahaki seferde görürsün

Eskiden annelerimiz beklelermis bebek oluşur öyle takip ederlermis zaten en az 40 gun beklerlermis. Biz şimdi bekleyemiyoruz daha aret gecmeden oldu mu olunca tuttumu tutuncs kalbi attimi stresine giriyoruz... Bence üzülme görürsün Allah'ın izniyle sıkma canini inşallah bir dahaki seferde görürsün
Ben 40. Günü gittiğimde görülmemişti işte normalde görülmesi gerek demişti doktor bugün 43.gün faeklı bir doktora gittim Kese görünüyor ancak sağlıklı görünmüyor dedi bu seferde renkli ultrason ve kan sonucum için bekliyorum :(

Ben 40. Günü gittiğimde görülmemişti işte normalde görülmesi gerek demişti doktor bugün 43.gün faeklı bir doktora gittim Kese görünüyor ancak sağlıklı görünmüyor dedi bu seferde renkli ultrason ve kan sonucum için bekliyorum :KK43:
Rabbim kolaylaştırır merak etme herkesde değişiyor bazen gec döllenme oluyor öyle bir şeydir inşallah güzel haberler ile dönersin

Doktora göre nekdrlik hamilesin buda onemli son adet tarihime gore bende 7+3ama doktoruma gore 6+3 stres yapna gorursin canim daha erkendir gec dollenmedir

Normal gebelikte beklenen 48 saat içinde 2 kat yükselme artışı dış gebelikte olmaz. Rahim içinde gebelik kesesinin vajinal ultrasonla B-HCG seviyesi bin 500 civarında iken, abdominal ultrasonla 6 bin ve üzeri olduğunun mutlaka görülmesi gerekir.
Bunlarla ne yasadigin anlasilirmis.Ins normal gebeliktir.Banada kese var cocuk yok dediler 2 gun sonra kürtaja alacaklardi.1 hafta bekledim kalp atislarini duyduk cok şükür simdi 1 yaşında.Rabbim sanada nasip etsin🤲

Back
X