Onkoloji - Kanser ve Türevleri Lütfen yardım edin annem omurilik kanseri istanbulda iyi bir onkolog bulmam lazım

İstanbuldaki doktorlarla ilgili hic bir bilgim yok,sadece geçmiş olsun demek istedim,umarım şifa bulursunuz...

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah annenize ve tüm hastalara şifa versin inşaallah..İstanbul un neresinde oturuyorsunuz

Lütfen yardım edin annem omurilik kanseri istanbulda iyi bir onkolog bulmam lazım
canım öncelikle geçmiş olsun benim annemde meme kanseri hala onkoloğ arıyorsan annemi hem prof.dok. hem fitoterapi uzmanı olan canfeza sezgin var fulya şişlide kliniği...tavsiye ederim...internette sitesi ve bir çok videosu var..

canım öncelikle geçmiş olsun benim annemde meme kanseri hala onkoloğ arıyorsan annemi hem prof.dok. hem fitoterapi uzmanı olan canfeza sezgin var fulya şişlide kliniği...tavsiye ederim...internette sitesi ve bir çok videosu var..
Merhaba acaba canfeza hocadan memnunmusunuz ben çok araştırdım kendisini. Annem meme kanseri kemiğe metastaz yaptı annenizde bir ilerleme kaydedildimi acaba ? Cevap verirseniz çok minnettar olurum

X