- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
bana babam böyle bişey dese kendımi süpermen kadar guclu hissederdim heralde...cok sanslısınKonularımı bilen bilir simdi toparlanmaya çalışıyorum esim 1 hafta eve gelmeyeceğini eğer onun dediği gibi olmazsam. Boşanacağını söylemişti en son eve gelmedi daha neyse sorun bu değil...
Pzt günü bir kolejde is basvurusuna gideceğim öğretmenlik için tabi ihtiyaç varsa eğer olmazsa ücretli öğretmenlik başvurusu yapicam...
Size sorum su benim özgüvenim yerle bir oldu kendime hic güvenmiyorum nasıl davranacağım hic bilmiyorum daha önce çalıştım ama hic is görüşmesi yapmadım diyebilirim sözleşmeli oldugumdan direk çalışmaya başlamıştım bana neler sorarlar naısl cevap vermeliyim gerçekten suda çıkmış balık gibiyim yardımcı olun lütfen... bu arada canım babacım bana dediki sen hiç endişe etme kızım arkanda ben varım dedi ama adam esnaf ve giderleri cikarsan ayda 1400 ancak kazanıyor yani yinede öyle demesi beni çok duygulandirdi bana güç verdi bir nebze ... Lütfen düşüncelerinizi paylaşın
Sağlık lisesi meslek öğretmeniyim hemsirelikKendine guven , ne ogretmenisin
Programa muffed aya biraz bak kolejse sorabilirler
bana babam böyle bişey dese kendımi süpermen kadar guclu hissederdim heralde...cok sanslısın
ailenın arkanda oldugunuda düşünerek kendınden emın ol,dik dur ve görüşmede net cevaplar ver güler yüzlü ol..basarırsın
Göz teması ve tebessüm çok önemli kesin ve net cevaplar vermelisin.Konularımı bilen bilir simdi toparlanmaya çalışıyorum esim 1 hafta eve gelmeyeceğini eğer onun dediği gibi olmazsam. Boşanacağını söylemişti en son eve gelmedi daha neyse sorun bu değil...
Pzt günü bir kolejde is basvurusuna gideceğim öğretmenlik için tabi ihtiyaç varsa eğer olmazsa ücretli öğretmenlik başvurusu yapicam...
Size sorum su benim özgüvenim yerle bir oldu kendime hic güvenmiyorum nasıl davranacağım hic bilmiyorum daha önce çalıştım ama hic is görüşmesi yapmadım diyebilirim sözleşmeli oldugumdan direk çalışmaya başlamıştım bana neler sorarlar naısl cevap vermeliyim gerçekten suda çıkmış balık gibiyim yardımcı olun lütfen... bu arada canım babacım bana dediki sen hiç endişe etme kızım arkanda ben varım dedi ama adam esnaf ve giderleri cikarsan ayda 1400 ancak kazanıyor yani yinede öyle demesi beni çok duygulandirdi bana güç verdi bir nebze ... Lütfen düşüncelerinizi paylaşın
Sağlık lisesi meslek öğretmeniyim hemsirelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?