Lütfen yardım edin arkadaşlar ihtiyacım var

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Konularımı bilen bilir simdi toparlanmaya çalışıyorum esim 1 hafta eve gelmeyeceğini eğer onun dediği gibi olmazsam. Boşanacağını söylemişti en son eve gelmedi daha neyse sorun bu değil...
Pzt günü bir kolejde is basvurusuna gideceğim öğretmenlik için tabi ihtiyaç varsa eğer olmazsa ücretli öğretmenlik başvurusu yapicam...

Size sorum su benim özgüvenim yerle bir oldu kendime hic güvenmiyorum nasıl davranacağım hic bilmiyorum daha önce çalıştım ama hic is görüşmesi yapmadım diyebilirim sözleşmeli oldugumdan direk çalışmaya başlamıştım bana neler sorarlar naısl cevap vermeliyim gerçekten suda çıkmış balık gibiyim yardımcı olun lütfen... bu arada canım babacım bana dediki sen hiç endişe etme kızım arkanda ben varım dedi ama adam esnaf ve giderleri cikarsan ayda 1400 ancak kazanıyor yani yinede öyle demesi beni çok duygulandirdi bana güç verdi bir nebze ... Lütfen düşüncelerinizi paylaşın

Grusmede ne sorarlar bılemem teknıki şeylerı , ama şeklen ozguvenlı ve sakin olmalısın heyecanlansanda bellı etme cool ol

Kendine guven dik otur ve karsindakinin gozunun icine bak konusurken. Isin ehli oldugunu goster. Giyimine cok özen goster giderken cunku kolejler cok dikkat eder goz hitabetine. Bol şans dilerim.

Babanı getir aklına sürekli sana değer veren bi ailen var, özgüvenin geçici olarak zedelendi sadece sürekli güzel şeyler olacağını düşün güçlü bi kadın olduğunu seni görmeden anlayabiliyorum inan hakkında hayırlısı olur İnşAllah

Kendinize guvenin. Kararli durup isin ustesinden gelebileceginizi hissettirin. Giyiminize ozen gosterin.

Youtubede yanlis hatirlamiyorsam ogretmen mulakatlari ile ilgili video görmüştüm uzman kisiler anlatiyordu.. Adini hatirlamiyorum videonun ama mutlaka cikar bi bakin youtubeye..

Böyle kocayla herkes yerlebir olur.nedemek eve gelmemek bir hafta.aldattınızmı? Yoksa ahlaksızlık mı yaptınız? Herkes evlilikte dönem dönem çıkmaza girer.ne yani ozaman sizde gidin bir hafta kavga ettiğinizde.konuşmadan iletişim kurmadan nasıl düzelcek işler.konuşmazsa konuşmasın isterse ayrı yatsın ,evden gitmek ne ya otel mi orası.kusura bakma eşim yapmış gibi delirdim kocana.sana gelince , ne yaparsan yap önce kendin için yap.kocan bile olsa karakterinden ödün verme.görüşmeye uykunu almış şekilde git.yüzün gözün düzgün olsun.kararlı bir ifade ve kurulan iki düzgün cümle yeterli.

Konularımı bilen bilir simdi toparlanmaya çalışıyorum esim 1 hafta eve gelmeyeceğini eğer onun dediği gibi olmazsam. Boşanacağını söylemişti en son eve gelmedi daha neyse sorun bu değil...
Pzt günü bir kolejde is basvurusuna gideceğim öğretmenlik için tabi ihtiyaç varsa eğer olmazsa ücretli öğretmenlik başvurusu yapicam...

Size sorum su benim özgüvenim yerle bir oldu kendime hic güvenmiyorum nasıl davranacağım hic bilmiyorum daha önce çalıştım ama hic is görüşmesi yapmadım diyebilirim sözleşmeli oldugumdan direk çalışmaya başlamıştım bana neler sorarlar naısl cevap vermeliyim gerçekten suda çıkmış balık gibiyim yardımcı olun lütfen... bu arada canım babacım bana dediki sen hiç endişe etme kızım arkanda ben varım dedi ama adam esnaf ve giderleri cikarsan ayda 1400 ancak kazanıyor yani yinede öyle demesi beni çok duygulandirdi bana güç verdi bir nebze ... Lütfen düşüncelerinizi paylaşın
bana babam böyle bişey dese kendımi süpermen kadar guclu hissederdim heralde...cok sanslısın
ailenın arkanda oldugunuda düşünerek kendınden emın ol,dik dur ve görüşmede net cevaplar ver güler yüzlü ol..basarırsın

bana babam böyle bişey dese kendımi süpermen kadar guclu hissederdim heralde...cok sanslısın
ailenın arkanda oldugunuda düşünerek kendınden emın ol,dik dur ve görüşmede net cevaplar ver güler yüzlü ol..basarırsın

O kadarsa şanslı değilim sadece babam dedi annem arkamda değil ve evin reisi annem babamin lafı sadece sözde kalır icraya geçmez ama yinede beni rahatlattı

İnsan hayatı ne zor.
Şurada konuları okudukça acaba gün geçtikçe biz neler göreceğiz diyorum.

Sakin olur iyi görünürsen hedefine ulaşırsın.
Biraz sempatik ol.
Dik dur :)
Ortamda misafir gibi davranma. Ortamın sahibi gibi de davranma ama yabancı gibi durma. Özümsemis hissettirirsen daha iyi sonuç elde edersin.

Kolay gelsin

Göz teması ve tebessüm çok önemli kesin ve net cevaplar vermelisin.

Yanlis bir insanla evlendin diye hayatının geri kalanını heba etme. Bir işin olursa kimseye ihtiyacın olmaz. Güzel şıkır şıkır giyinirsin. Yer içer gezersin. Kocanı çok takma o bi şekilde hallolur

Back
X