Lütfen yardım edin arkadaslar

Merve0000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
39
4
1
30
İyi günler arkadaşlar 38 gün oldu ameliyat olali kalın deriye sahipmisim ve burnum hala sis baya bu tarafi inik bi tarafı sisik ve yamuk gibi duruyor önden lütfen yardım edin

38 günde şiş olması çok normal panik yapmayın . bir tarafa doğru eğim varsa eski burnunda tek tarafda daha fazla olabilir iş doktor daha fazla işlem yaptığı için o tarafta. benim 90 günü geçti halen bir tarafı diğer tarafından daha şiş. 6 ay olmadan şişler inmiyor üstelik yaz dönemi şişler çok daha yavaş inecektir. doktorun yanlış olmuş hatalı ameliyat demiyorsa paniklemek için çok erken

İyi günler arkadaşlar 38 gün oldu ameliyat olali kalın deriye sahipmisim ve burnum hala sis baya bu tarafi inik bi tarafı sisik ve yamuk gibi duruyor önden lütfen yardım edin
öncelikle geçmiş olsun kalın derisi olanların iyileşme süreci daha geç oluyor ve ödemleri cok yavaş eriyor.ondan dolayı senin burnun şuan sana yamuk gelir şişlikler indiğinde anca anlayabilirsin.üzülme bence cok yeni gecici bi dönem bunu yaşarsın korma bence

korkmaaaaaaaa
gününe göre değişir. bir gün sağ taraf, ir gün sol taraf, bir hepsi şişip durur. bu şişliklerinde baya bir devam eder. 1 seneye yakın iyice iner ve otururu burnun. çok normal :)

çok fazla ödem olduğundan dolayı sana yamuk geliyor ödem burnun her yerine eşit dağılmıyor bi süre sabret çok erken önünde uzun bi süreç var

Gecmis olsun canim resim atarsan sana daha fazla yardimci oluruz

Back
X