Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya normal dedi ama sanki gormeyince kendide sasirdi gibi geldi stres oldum bende kesede buyumusCanim bazen geç görünebilir bebek stres yapma kendine bir sonraki randevuda görürsün inşallah... doktor ne dedi bu arada..?
Kese buyumusmuydu peki senindeCnm bnmde 5+5 te gorunmemisti 6+5 te gorundu stres yapma bnce
Insallah oyledir canm yaCanim zaten nokta kadar bisey normal görünmeyebilir ultrason kaliteside önemli sen meraklanma stres olma dikkat et kendine...![]()
Evet cnm ilk pazartesi gittim 9.9 mm di snra 3 gun snra gittim 1.2 cm olmustu ama gorunmedi doktorum normal demisti bnm lekelenmem oldugu icin 3 gun arayla gitmistimKese buyumusmuydu peki seninde
Insallah bende haftaya gorurumEvet cnm ilk pazartesi gittim 9.9 mm di snra 3 gun snra gittim 1.2 cm olmustu ama gorunmedi doktorum normal demisti bnm lekelenmem oldugu icin 3 gun arayla gitmistim
5+4 te gittim bebeğim görünmüyordu canim 6+4 te gorduk rahat ol gorunecektir vajinal vakti bende buna rağmen göremedi bebisimizi ama ikinci gittiğimizde gördük bende hep korkuyorum çok şükür gördük gördükten sonrada kalp atisini duyan ölecek miyim diye stres yapacaksin :) bende oyleydimArkadaslar 5+5 gunlugum kesem buyumus ama bebek gozukmuyor sizce normalmi fotografi yukleyemedm ama 1.47 cm kese lutfen yardm edin
Merhaba ben de 5 hafta 2 günlükken gittim göremedik ve kese 1.8cm di. Günlerce uyuyamadım çok korktum ama tam bi hafta sonra gittiğimde bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Lütfen benim yaptığımı yapma boşuna strese sokma kendini. Hem kesen çok düzgün görünüyor. İçini ferah tutArkadaslar 5+5 gunlugum kesem buyumus ama bebek gozukmuyor sizce normalmi fotografi yukleyemedm ama 1.47 cm kese lutfen yardm edin
Cnm hiç telaş yapma çok erken daha çok normal görmemesi daha 1 2 hafta bekleyebilirsin içini ferah tut aklına kötü bişe getirme sakın bebeğini de strese sokmaArkadaslar 5+5 gunlugum kesem buyumus ama bebek gozukmuyor sizce normalmi fotografi yukleyemedm ama 1.47 cm kese lutfen yardm edin
Çok teşekkür ederim icimi rahatlattn biraz insallah bende haftaya görürüm5+4 te gittim bebeğim görünmüyordu canim 6+4 te gorduk rahat ol gorunecektir vajinal vakti bende buna rağmen göremedi bebisimizi ama ikinci gittiğimizde gördük bende hep korkuyorum çok şükür gördük gördükten sonrada kalp atisini duyan ölecek miyim diye stres yapacaksin :) bende oyleydim
Yaa insan ister istemez tedirgin oluyot ama rahatlattniz valla beni cok teşekkür ederimMerhaba ben de 5 hafta 2 günlükken gittim göremedik ve kese 1.8cm di. Günlerce uyuyamadım çok korktum ama tam bi hafta sonra gittiğimde bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum. Lütfen benim yaptığımı yapma boşuna strese sokma kendini. Hem kesen çok düzgün görünüyor. İçini ferah tut![]()
Saol cnmMerhaba ben de 5 haftalikken gittim bebek görülmemişti 3 hafta sonda gittim bebis göründü zaten 7 ve 8 ci haftada görünüyo bebek merak etme
Saol cnm insallah bende gorup rahatlarim cok teşekkürlerCnm hiç telaş yapma çok erken daha çok normal görmemesi daha 1 2 hafta bekleyebilirsin içini ferah tut aklına kötü bişe getirme sakın bebeğini de strese sokma![]()