- 12 Haziran 2023
- 257
- 469
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada doktor aynı söyledi canım aslında şöyle 2 düşük yaşayınca genetik testi istedi doktorum 2 genimde doğuştan gelen pıhtılaşma sorunu olduğunu söyledi 1 genimde de sonradan bozulma olduğunu söyle bende dedimki 2021 de bir kızım oldu hiç bu şekilde bişey yaşamadım beta ya bile baktirmadim dedim madem bende bu doğuştan gelen genlerde pihtilasma sorunum var niye ilk çocuğumda böyle problem olmadı dedim birde şöyle doktor genetik sonuçlarını görünce normal bir insana göre 8 kat daha fazla risklisin şimdiye kadar nasıl hiç bir yerine pıhtı atmadi enteresan dedi sonrada sonradan oluşan genindeki bozulmadan kaynaklandı büyük ohtimalle dedi o yüzden ilk çocuğu da sıkıntı yasamissindir dedisenin kadar bilgili değilim doğrudur yazdıkların. 3 farklı dr da bana pıhtılaşma sebebiyle olduğunu söyledi. 2 kimyasal 1 düşük ve bi dış gebelik yaşadım. ben dr dan duyduğumu yazdım.
Çok saol canım yarın ki kan sonucuma göre hemen doktora gidicemBen kimyasal olabileceğini hiç düşünmüyorum hayırlısı olsun şimdiden sadece pıhtılaşma sorunu için bir an önce iğneye başlasanız çok iyi olur
ilk kızımda iğneye geç başladım hiç bir sorun yaşamadım. ama ondan sonra ki gebeliklerde çok problem yaşadım. benim 4 genimde bozukluk var. zaten sadece kızımı sağlıkla alabildim. inşallah şimdiki gebeliğimden ümitliyim. inşallah senin kide sağlıklıdırBanada doktor aynı söyledi canım aslında şöyle 2 düşük yaşayınca genetik testi istedi doktorum 2 genimde doğuştan gelen pıhtılaşma sorunu olduğunu söyledi 1 genimde de sonradan bozulma olduğunu söyle bende dedimki 2021 de bir kızım oldu hiç bu şekilde bişey yaşamadım beta ya bile baktirmadim dedim madem bende bu doğuştan gelen genlerde pihtilasma sorunum var niye ilk çocuğumda böyle problem olmadı dedim birde şöyle doktor genetik sonuçlarını görünce normal bir insana göre 8 kat daha fazla risklisin şimdiye kadar nasıl hiç bir yerine pıhtı atmadi enteresan dedi sonrada sonradan oluşan genindeki bozulmadan kaynaklandı büyük ohtimalle dedi o yüzden ilk çocuğu da sıkıntı yasamissindir dedi
Doktor da bana işte büyük ihtimal kimyasal yaşadım yine diye keseyi görmeden iğneye başlamicam dedi bilmiyorum her doktor farklı yöntem uyguluyorilk kızımda iğneye geç başladım hiç bir sorun yaşamadım. ama ondan sonra ki gebeliklerde çok problem yaşadım. benim 4 genimde bozukluk var. zaten sadece kızımı sağlıkla alabildim. inşallah şimdiki gebeliğimden ümitliyim. inşallah senin kide sağlıklıdır
İnşallah canım sağlıklı devam edecek seninkine benimkinde umudumuzu yitirmeyelimilk kızımda iğneye geç başladım hiç bir sorun yaşamadım. ama ondan sonra ki gebeliklerde çok problem yaşadım. benim 4 genimde bozukluk var. zaten sadece kızımı sağlıkla alabildim. inşallah şimdiki gebeliğimden ümitliyim. inşallah senin kide sağlıklıdır
Canım benim çok saolasin iyi temennileri duymak beni çok rahatlatıyor inşallah dediğin gibi olacakTabi kii verdiğiniz saat sebebiyle bile böyle bir oynama olmuş olabiliir. Güzel düşünün bence de kötü bir şey olmayacak![]()
Canım değerim 1982 oldu inanamıyorum ya çok mutluyumya o kadar haklısın ki iki kimyasal bi boş gebelik yaşamış biri olarak şuan bende o süreçteyim. aynı hastanede mi verdin labaratuvar farkı olabiliyor çünkü. aslında ilk öğrendiğin değer çok iyiymiş. ben 34 ile öğrendim iki gün sonra 50 idi aşırı üzüldüm. iki gün sonra188 çıktı. ve kanamalarım başladı kesin düşük yapıyorum diye düşünürken. iki gün sonra ise 721 çıktı. cuma randevum var kanamalar bitti. inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. bana dr umun söylediği ilk iki testi farklı yerlerde verdiğin için böyle fark olabilir. bu kanamalarda yerleşme kanaması olabilir. yarın herşey belli olcak dış gebelikten çok korkuyorum. senide çok iyi anlıyorum. demek istediğim aynı yerlerde kan ver.
Gerçekten de öyle sanırım 818 den 1982 oldu beta hala şoktayim ve coook mutluyumTabi kii verdiğiniz saat sebebiyle bile böyle bir oynama olmuş olabiliir. Güzel düşünün bence de kötü bir şey olmayacak![]()
Canmmm 1982 oldu beta gerçekten de o kadar çok mutluyum ki inanamazsinBen kimyasal olabileceğini hiç düşünmüyorum hayırlısı olsun şimdiden sadece pıhtılaşma sorunu için bir an önce iğneye başlasanız çok iyi olur
Gözünüz aydınCanım beta 818 den 1982 oldu çok mutluyum anlatamam![]()
Allah razı olsun o kadar çok motive etmistinizki beniGözünüz aydınpazartesi salı muhtemelen kese görünecektir
Arkadaşlar merhaba daha önce hamilelik testlerini atmıştım 10 aydır ilk defa pozitif gördüm diye bat 11 ağustosta.ben idrar ile 9 ağustosta öğrenmiştim 11 ağustosta kan verdim 547 çıktı gayet iyiydi doktorum birdaha baktirma 10 gün sonra kontrole gel demişti ama ben daha önce bir boş bir kimyasal yaşadım ve kan pıhtılaşma sorunum vardı ben yine de dün yani 13 Ağustos günü kan verdim ve 818 çıktı 2 günde sadece %50 artmış bu da mı kimyasal yada dış gebelik anlamadım o kadar üzgünüm ki bana umut olacak birileri lazım yarın yine kan vericem bu şekilde yaşayıp sonra normal artan oldumu çok kotu
Allah hepimizin gönlümüze göre versin canımYükselmesine sevindim canım gönlüne göre versin![]()
Perşembe günü son adet tarihine göre kac haftalik oluyorsunuzBeta böyle giderse 16 bin falan olur perşembe gorulurmu bilmiyorum ama
Valla canım bu şekilde artmaya devam ederse Perşembe 16 bin ediyor bı umut işte ya sağlıklı ilerlesimde bebeknicin bir hafta daha beklerimPerşembe günü son adet tarihine göre kac haftalik oluyorsunuzbenim beta 7000 perde kese göründü ancak bebek gorunmuyordu. Yaklaşık 6+3 te falan bebeği gördük diye hatırlıyorum
keseyi görürsünüz Allahin izniyle fakat belki embriyo görünmeye bilir . Her ihtimalde endiselenmeyin bi kaç gün içerisinde o da görünüyor